Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Женский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в ЛешноИспанияАри Сантос возвращается в «Барсу»Чемпионат мира​Чингиз Есенаманов: «Если дойдем до полуфинала, побреюсь налысо»Экстра-лигаОлександр Бондар: «Тренер завжди має бути горою за команду і відповідальність за всі поразки брати на себе»

За день до старту: "Ураган" - "Титан-Зоря". Передмова

В НФК «Ураган» провели передсезонну прес-конференцію


 

У четвер, 14 вересня, напередодні першого домашнього матчу "Урагану" в сезоні 2017/2018рр. відбулась прес-конференція за участі виконавчого директора Олега Ковальського, головного тренера Максима Павленка та капітана команди Романа Кіндратіва.

Олег КОВАЛЬСЬКИЙ, виконавчий директор НФК "Ураган":
 Насамперед, хочу привітати всіх вболівальників футзалу та симпатиків нашого клубу з початком нового сезону. Сподіваємось, що підготовчий період пройшов на достатньому рівні, і ми можемо ставити перед командою завдання найвищого рівня. За літнє міжсезоння ми перевірили резерв, сформували бачення на сезон, тому, маю надію, нас очікують видовищні спортивні дійства, тож запрошую іванофранківців підтримувати "Ураган" на трибунах коледжу фізичного виховання, а під час виїздів – спостерігати за командою на каналі "X-Sport" в прямому ефірі.

Загалом, відзначу, що нам вдалося зберегти "кістяк" команди, також були запрошені інші гравці - Олександр Гірка, Денис Зеленкевич, Тарас Тарасович, повернувся Роман Колток. Всі хлопці пройшли збори і довели, що можуть досягати разом з командою поставлені завдання. Не забуваємо, що у найближчому запасі у нас є вихованці Академії, шість з яких вже потрапили до юніорської збірної України, вони будуть під пильним оком головного тренера "Урагану", вдосконалюватимуть майстерність на рівні першої ліги, і складатимуть необхідний резерв для головної команди.

 В "Урагану" відновлюється фан-клуб, чого очікуєте від вболівальників?
– За минулі роки у нас трохи втратилася фанська підтримка, це було помітно на матчах, тож на разі ми на стадії переродження "Ура-фану" - з’явилася молодь, яка стала впевненішою, тому почалися конструктивні діалоги. Сподіваємося, що з більш видовищною грою "Урагану", у нас буде харизматична підтримка, яка з часом відновиться до тих масштабів, які були під час чемпіонського сезону.

 

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
 Підготовку до сезону відзначаю оцінкою "добре", головне, що всі зарядилися однією спільною метою – перемагати, здобувати для клубу медалі, виконувати високі поставлені завдання. Для цього потрібно було змінити ставлення до роботи, змінитися в професійному плані, нам це вдалося, вірю, що попереду у нас команда буде додавати від гри до гри, набиратися впевненості і тішити вболівальників.

Під час міжсезоння "Ураган" взяв участь у двох традиційних турнірах – у Хмельницькому та Львові, у підсумку – завоював два трофеї. Чи ставилася задача перемагати будь-якою ціною, чи все-таки мали місце експерименти?
– Якщо не ставити завдання перемагати, тоді немає сенсу брати участь у змаганнях. На обох турнірах ми ставили ціль – виграш у кожному матчі. Тішить, що ми зустрілися майже з усіма суперниками Екстра-ліги. Це різні команди, різні стилі гри, і нам важливо було подивитися наші сильні і слабкі сторони. Ми пробували різні варіації - комусь нав’язати боротьбу, комусь віддати ініціативу… В цілому – все вдалося, жодній команді ми не програли, з усіма грали на рівних, переважали, про що свідчать два кубки. Але це товариські турніри, ми поставили крапку і забули, готуємось до офіційних матчів, де буде більша відповідальність, більша налаштованість суперників. Це означає, що нам не дозволено розслаблятися, а в кожній грі підтверджувати свою планку та рухатися вперед...

 Буквально за день до старту чемпіонату, яка готовність команди?
– На разі наш найближчий суперник – "Титан-Зоря", тому налаштовуємося виключно на перемогу. Розуміємо, що до нас їде непроста команда, тож прийматимемо їх нашою івано-франківською гостинністю, але не більше. Підготовка до сезону була рівномірною, нічого не форсували. Розуміємо, що головне завдання – через матчі регулярного чемпіонату підвести команду під плей-офф, налагодити до автоматизму ігрові зв’язки, та поступово, від матчу до матчу, покращувати свою гру.

 Як охарактеризуєте цього суперника?
– Команду очолив тренер, котрий ще будучи гравцем, завжди відзначався лідерськими якостями, був надійним захисником. Зараз через футболістів, через малюнок гри він намагається показати, що вони на кожному клаптику поля б’ються за результат, в кожному ігровому епізоді налаштовані досягати максимуму. Впевнений, що гра буде досить така нервова, ми до неї готові, маємо свої напрацювання, маю надію, що ми їх втілимо, в той же час не давши супернику реалізувати свої найкращі якості.

 

Роман КІНДРАТІВ, капітан команди "Ураган":
- Настрій у команди відмінний, всі налаштовані у цьому сезоні чогось досягти, тому помітно, що всі працюють, стараються, горять очі, тому, думаю, що у нас повинно все вийти. Маю надію, що на трибунах почуємо підтримку вболівальників, фанатів, які будуть заряджати на успіх, гнати вперед. Думаю, якщо ми всі, футболісти, вболівальники, журналісти, об’єднаємося, разом нам буде легше завойовувати нагороди, і всі будуть отримувати задоволення. Приходьте на матчі, а ми зі своєї сторони будемо докладати всіх зусиль, щоб виправдати вашу довіру!

Джерело - uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.