РоссияСергей Марадуда: «В элитном раунде не будет слабых соперников»Женский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турЛига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииФранцияУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»РоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»Футзал в миреЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Халле-Гооїк» – «Продексім». АнонсИталияИталия объявила состав на матчи отбора к ЧМ-2020

Сагайдачна, Гриценко і Титова потрапили в символічну збірну Євро-2019

Троє українок увійшли в символічну збірну чемпіонату Європи.


Photo by David Fitzgerald - UEFA

Технічними спостерігачами УЄФА на фінальному турнірі в Гондомарі були Франческа Сальваторе, тренерка жіночої національної збірної Італії, і багаторазовий переможець Кубка світу і Євро Хав'єр Лозано.

Їхня роль включала в себе вибір найкращої гравчині турніру та команди зірок.

Між обома виникла певна дискусія, наприклад, щодо іспанки Аніти, яка зробила серйозну заявку на премію гравчині турніру. Зрештою її товаришка по команді Ванесса Сотело піднялася на подіум, щоб отримати трофей від Рікардінью, тому що, як стверджують технічні спостерігачі, іспанський №9 «видала видатний різноплановий виступ, сприяючи колективній роботі, як у нападі, так і у захисті».

«Технічно обдарована грою обома ногами, - продовжували спостерігачі, - вона надала глибину атаці своєї команди, і відмінно обирала стартову позицію, була спритна при опіці у захисті і швидко перемикалася на розумні рухи з м’ячем або без нього. Вона завжди була присутня, коли потрібно було підстрахувати партнерок по команді, а коли проти неї застосовували персональну опіку, вона робила швидкі рухи без м'яча, щоб відкривати простір або створювати канали для передач».

Коли мова зайшла про вибір зіркової команди із 14 гравчинь, дебати часто забарвлювалися різницею між двома зіграними матчами.

Українська воротарка була чудовою в обох матчах. З іншого боку, іспанку Агете було складно оцінити, коли Росія не змогла завдати жодного удару в площину у півфіналі, але вона була видатною, коли Португалія завантажила її роботою у фіналі. Португалка Фіфо, хоч і була пригніченою і часто засмученою під час фіналу, продемонструвала виняткові якості під час матчу проти України. Її подруги по команді Жаніс Сілва та Катія Моргаду були серед талановитих гравців, яким у підсумку зовсім трохи не вистачило, щоб потрапити у символічну збірну.

Символічна збірна Євро-2019

Гравець
Збірна
1
Сільвія Агете (вр)
Іспанія
1
Вікторія Сагайдачна (вр)
Україна
7
Ана Азеведу
Португалія
14
Ана Лухан ‘Аніта’
Іспанія
18
Оксана Алемайкіна
Росія
5
Ана Гонсалвеш ‘Фіфо’
Португалія
17
Діна Данілова
Росія
6
Іса Гарсія
Іспанія
9
Ксенія Гриценко
Україна
14
Дженніфер Родрігес ‘Дженні’
Португалія
5
Марія Тереза Матео ‘Майте’
Іспанія
8
Патрісія Гонсалес ‘Пеке’
Іспанія
9
Ванесса Сотело
Іспанія
7
Юлія Титова
Україна

Джерело - UEFA WOMEN’S FUTSAL EURO 2019: Technical Report

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.