РоссияВасилий Белов: «Играю "по старинке"»БеларусьВасилий Жариков: «Для игрока главное в карьере – встретить тренера, который поможет ему раскрыться и даст возможность играть»Футзал в миреІран планує зіграти два товариські матчі, щоб Шамсаї побив рекорд ФалкаоВетераныОдеса прийме Кубок та чемпіонат України серед ветеранівБеларусьАндрей Медведев: «Пассажиров не будет» КазахстанМаксим Воронин: «Надеюсь принести пользу клубу»КазахстанКристиан Радин: «Уровень футзала в Казахстане выше, чем в Сербии»КазахстанГабриэль: «Переход в «Кайрат» – большой шаг вперед для меня»Экстра-лигаОфіційно: Володимир Буньо — гравець "Енергії"Экстра-лигаАртем Фаренюк в ефірі українського радіо у програмі «Овертайм»Чемпионат ЕвропыВолодимир Крайовський: «Причина підсумкового дев’ятого місця – відсутність досвіду таких матчів»Экстра-лигаМикита Тменов: «На коронній фразі "на наступному тижні закриємо все" тиждень за тижнем літали по 12-14 годин на ігри»Экстра-лигаКостянтин Кожанов: «Команду в Екстра-лізі буде тренувати Михайло Соколовський»ИталияАндреа Монтемурро: «Благодаря отличной работе СМИ мы еще более упрочили имидж нашего вида спорта»КазахстанЛуизиньо: «Я даже не задумывался о том, переходить мне в «Кайрат» или нет»Футзал в миреАнатолий Яковенко: «В некоторых командах Высшей лиги футзалисты играют из любви к спорту»КыргызстанРинат Умешев: «Я был фанатом Игиты и оказаться с ним в одной команде было честью для меня»Бразилия Скільки Кубків Лібертадорес виграв «Карлус Барбоза»?Сербия Ігор визнаний найкращим гравцем Першої футзальної ліги 2018/2019КазахстанРуководство АФК «Кайрат» обозначило цели на предстоящий сезон

Скільки Кубків Лібертадорес виграв «Карлус Барбоза»?

Питання було викликано тим, що КОНМЕБОЛ опублікував новину, що титул, який 21 липня в Буенос-Айресі виграла бразильська команда, став для неї сьомим континентальним трофеєм, що не збігалося ні з рекордами «помаранчевого» клубу, ні з рейтингами спеціалізованої преси.
 

То вигравши титул в Буенос-Айресі, бразильський «Карлус Барбоза» має в активі шість чи сім Копа Лібертадорес? Це питання стало відкритим, коли КОНМЕБОЛ опублікував інформацію, що бразильський клуб всьоме здобув Копа Америка, що не відповідає даним «Карлус Барбози», який проголосив себе чемпіоном у шести розіграшах разом з останнім з вісімнадцяти, що були проведені до цього.

Йдучи до рекордів КОНМЕБОЛ присвоює йому титул 2010 року та ще один 2011 року. Правда полягає в тому, що в ці два роки проводився один розіграш. Північна зона була зіграна у вересні 2010 року в Перу і її переможцем став «Рів’єра Варгас» (Венесуела). Тоді як Південна зона в цьому році не проводилася, вона розігрувалася в травні 2011 року в Енкарнасьйоні (Парагвай), де переміг «Карлус Барбоза» з Бразилії. Фінал між командами з Бразилії та Венесуели був зіграний у вересні 2011 року в Рів’єра Варгасі (Венесуела), де «Карлус Барбоза» обіграв суперника у двох матчах (8:1 і 8:0).

«З цим титулом у Буенос-Айресі ми виграли шість Копа Лібертадорес, у КОНМЕБОЛІ нам приписали сім, але розіграшу 2010 року не існувало. Для нас було б краще мати сім трофеїв, але це не так»,  розповів менеджер «Карлус Барбози» Франсіс Берте, який в 2010-11 роках він був керівником установи, яка співпрацювала з Уліссесом з прес-служби бразильського клубу, щоб перевірити дані.

З чим титулом «Карлус Барбоза» зрівнявся з «Малві Жарагуа», який  свого часу за участю Фалкао завоював шість поспіль титулів. Фалкао - гравець, який виграв найбільше Копа Лібертадорес. У нього на рахунку їх вісім, тому що 2009 року, коли «Малві» переміг в Пуерто-Іґуасу, він не виступав там через травму.

Усі чемпіони

2000 Інтернасьйонал (Бразилія)
2001 Банеспа (Бразилія)
2002 Карлус Барбоза (Бразилія)
2003 Карлус Барбоза (Бразилія)
2004 Малві Жарагуа (Бразилія)
2005 Малві Жарагуа (Бразилія)
2006 Малві Жарагуа (Бразилія)
2007 Малві Жарагуа (Бразилія)
2008 Малві Жарагуа (Бразилія)
2009 Малві Жарагуа (Бразилія)
2010 Карлус Барбоза (Бразилія) *Фінал був зіграний 2011 року
2011 Не проводився
2012 Не проводився
2013 Інтеллі Орландія (Бразилія)
2014 Атлантіко Ерешін (Бразилія)
2015 Бразил Кірін (Бразилія)
2016 Серро Портеньйо (Парагвай)
2017 Карлус Барбоза (Бразилія)
2018 Карлус Барбоза (Бразилія)
2019 Карлус Барбоза (Бразилія)

Джерело  Sebastián Larocca, pasionfutsal.com.ar

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.