Экстра-лига«Кардинал-Рівне»: підсумки першого кола чемпіонатуТаджикистанКто выиграет чемпионскую корону Футзальной лиги Таджикистана?АргентинаКлаудио Тапиа презентовал Стратегию развития футзала АргентиныИспанияИспания-2020/21. Тур 5. «Леванте» – без потерь, «Барса» – последняяРоссияНиколай Иванов: «Претензий у тренерского штаба к игрокам нет»Экстра-лигаОлександр Сметаненко: «Виклик у збірну — це відмінна мотивація для подальшого розвитку»Экстра-лига«Ураган»-2020/21: Цифри і факти першого колаЭкстра-лигаДва наступні матчі «Сокола» перенесено через COVID-19Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки першого кола чемпіонатуСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) проведе збір у БроварахБеларусьЄвген Змисля: «Досі не можу зрозуміти як став воротарем»РоссияВладислав Черномордов: «В «Ухте» хочу выложиться на 200%»КазахстанДео: «Я был удивлен уровнем некоторых команд в Казахстане»ПольшаБартломей Наврат: «Моя задача как капитана – объединять команду»ИспанияМатч «Кордова Патрімоніо» – «Барса» став найпопулярнішою трансляцією у ПрімеріИспанияДидак Плана: «Лучшее еще впереди»Экстра-лига«ХИТ» вышел из самоизоляцииЧехияВ списке Томаша Нойманна – 50 фамилийЭстонияАлександр Дмитриев: «Из-за коронавируса в этом сезоне, вероятно, с нами не сможет присутствовать наш тренер Михаил Романов»ИспанияХосан Гонсалес: «За победу над «Барсой» дают только три очка»

Анастасія Кліпаченко провела майстер-клас для юних чемпіонів на НСК «Олімпійський»

29 серпня юні чемпіони зібрались на головній арені України, НСК «Олімпійський», щоб провести останні дні літа активно.

 
Такі активності на території арени відбуваються за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Ці тренування можуть відвідати не тільки юні спортсмени, а ще й люди старшого віку.
 

На території стадіону відбувались активності з різних видів спорту. Найбільше людей було із західної сторони стадіону, де вже за гарною традицією футзалістка «IMS – НУХТ» та збірної України Анастасія Кліпаченко провела відкрите тренування з футболу для всіх охочих діток віком від 5-8 років. Протягом години діти зуміли здобути нові потрібні знання, які є першими цеглинами для яскравих спортивних результатів у футболі чи футзалі у майбутньому.
 

Наприкінці дітлахи зіграли у футбол, де змогли продемонструвати все на що здатні. Можливо, саме з цих чемпіонів виростуть майбутні «українські Неймари», саме у його формі збірної Бразилії бігав один із хлопчиків.
 
 
У дітей справді горіли очі та була надмотивація відзначитись у воротах, що їм досить вправно вдавалось. Доказом цього було те, що навіть, коли м'яч перебував поза полем, діти далі продовжували буцати м'яча.
 

Наголосимо, що найбільш активні як справжні професіонали залишились допрацьовувати удари по воротах ще й після тренування.
 

Діти протягом пів години продовжували завдавати ударів голкіперу. Захищати ворота стала мама Анастасії Кліпаченко, яка прийшла підтримати доньку на НСК «Олімпійський» у свій же день народження. Зворушливим привітанням від Анастасії на весь НСК «Олімпійський» завершився цей майстер-клас, який є лише початком великого шляху для діток.

Впевнені, що літо закінчується, але тренування далі тішитимуть жителів та гостей столиці.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.