Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 5 тур. «Енергія» продовжує переслідувати «Продексім»Экстра-лига«ДЕ Трейдинг»: Павло Чабанов замість Володимира УдовиченкаБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 3. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 2. LIVE!Экстра-лига15-річний гравець «Енергії» Юрій Яремчук дебютував у FAVBET Екстра-лізіИспанияФеліпе Парадінскі: «З українських команд знаю тільки "Продексім", бо там грають бразильці»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 5 туруМолдоваСтал известен состав сборной Молдовы для подготовки к матчам с Францией Дмитро Пасічник: «Ми менше часу відводимо на спортивний принцип, однак, готуємося організаційно та фінансово»ТаджикистанЗавершился первый этап профессиональной футзальной лиги ТаджикистанаАматорыВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: визначено календар турніруФутзал в миреАлександр Даниленко: «Бывают матчи, когда ничья дороже победы. Этот – один из них»БеларусьСергей Малышко: «Наша цель – победа в каждом матче и каждом турнире»Женский футзалЮлія Титова: «Можливо, зараз сезон проведу на великому полі, а потім повернусь у футзал»КазахстанКайрат Оразбеков : «Цель только одна – выход в Элитный раунд с первого места»РоссияИгорь Путилов: «Без поражений не бывает побед»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер от Жука или в ожидании очной дуэлиЧехияНаши за границей: ничья в Хрудиме и соло Владислава ЩербаняЮношеский футзалВідголоски засідання Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ: настав час змінЛига чемпионов УЕФАУЄФА змінює формат Ліги чемпіонів-2020/21

Вікторія Дудка: «Мрію закріпитись у збірній України і приносити позитивний результат»

У продовженні розмови футзалістка київського «Будстар-НПУ» Вікторія Дудка розповіла про спортивні цілі, складнощі у роботі з дітьми та про те, як їй виступати в одній команді з досвідченою Юлією Форсюк.

 

Першу частину розмови про закордонний досвід у футзалі, тренерську роботу і мотивацію у футзалі можна прочитати тут

Про цілі і мрії

– Як справляєтесь із хвилюванням?

– Не виходить позбутись його повністю. Перед кожним поєдинком у мене обов’язково присутня молитва, де прошу Бога допомогти.

– Чи змінились спортивні цілі з віком?
– Не скажу, що змінились. Завжди мріяла і прагну зіграти на Олімпіаді. Мрія – грати у збірній України. Не просто бути викликаною і числитись у списку, а закріпитись в основі та приносити позитивний результат команді.

– Що важливіше – результативний пас чи гол?
– Особисто для мене важливіше віддати гольову передачу. Отримую більше задоволення, якщо хтось відзначається голом і радіє - такі емоції лише підіймають настрій.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кубок України серед ЗВО❤️⚽️

Допис, поширений Victoria Dudka Solomaha (@svik97)


– Як святкуєте перемогу?
– Після поєдинку збираємось із командою. Пишу повідомлення або телефоную сім’ї, але зазвичай, як тільки беру у руки смартфон, то вже бачу нові повідомлення від найрідніших людей.  

– Який момент змінив все Ваше життя?
– Це моє весілля, коли змінила статус і стала дружиною. Але, не можу сказати, що ця подія кардинально змінила моє життя.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

З першою річницею моє Кохання❤️ дякую Богу, що Він завжди поруч з нами🙏🏻Цей день «21.09.2018» змінив наше життя😘 Я люблю тебе😍 «Добра сім‘я не падає з неба, не дістається даром, не складається сама собою. Вона потребує величезних зусиль, довіри, уваги та любові.»

Допис, поширений Victoria Dudka Solomaha (@svik97)


– Футзал – це…?
– Це те, що в твоєму серці. Завдяки футзалу можна виплеснути свої емоції, водночас від цього виду спорту отримую масу задоволення і позитивних вражень. Переглядаючи фото згадую всі моменти футзального життя, які зігрівають душу. Футзал – це шлях, який залишиться назавжди в серці.

Про міцний характер та роботу з дітьми

– Як спортивна кар’єра вплинула на характер?

– Ще з дитинства була дівчиною із характером. Якщо щось хочу, то завжди йду до поставленої цілі. У спорті без сильного характеру втриматись неможливо.

– З яких спортсменів берете приклад?
– У нашій команді багато хороших спортсменок. Можу з впевненістю сказати, що такими професіоналами є Віра Дятел і Юлія Форсюк. Саме від них потрібно брати максимум знань, у дівчат великий досвід у спорті. Радію, що випала нагода грати із ними на одному паркеті.

– Чи є відомі люди із якими мріяли б познайомитись?
– Кумиром завжди був Кріштіану Роналду. Хотіла б запитатись про його життєвий шлях. Завдяки праці він досягнув усього, що має в житті. Із футзалу – Рікардінью, він справжній професіонал своєї справи.

– Як змінилась думка оточення щодо того, що жіночий футзал не вартий уваги?
– Від людей, які мене оточують не чую таких слів у бік жіночого футзалу. Навпаки, багато людей дивляться та підтримують нас. Батьки дітей, яких ми тренуємо, стежать за поєдинками чемпіонату України і міжнародними зустрічами.

– Що найскладніше у роботі із дітьми?
– Зрозуміти, що вони ще діти. Хочеться вимагати від них більшого, але не всі можуть зрозуміти все, що ми від них вимагаємо. Саме тоді приходить думка, що вони ще не дорослі. Професіонали також роблять помилки.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Допис, поширений Victoria Dudka Solomaha (@svik97)


– За що вдячні футзалу?
– За характер, який з кожним роком лише міцнішає. За мудрість, яку він загалом приносить у моє життя. Завдяки спорту можу бачити інший світ. Ти збагачуєшся не тільки фізично, а й морально.

Про майбутні плани і перемоги

– Що приносить відчуття розслабленості?

– Люблю прогулянки, активний відпочинок – це теж відпочинок. Під час карантину почала більше готувати і приділяти увагу книгам.

– Яка Ваша слабкість у житті?
– Заради сім’ї готова на все. Яка б не була втомлена після тренування – їду додому, щоб трішки часу провести з рідними, а вранці знову їду тренуватись.

– Яким бачите своє майбутнє?
– Складно дивитись у майбутнє. Хотіла б займатись улюбленою справою – тренувати дітей. Вони відкриті та щирі особистості. Із дорослими складніше - за спиною вони можуть говорити одне, а в очі зовсім інше.

– Чи вважаєте жіночий футзал жорсткішим за чоловічий?
– У наших поєдинках достатньо боротьби. Чоловіки не такі емоційні, тому вони менш жорсткі у матчі.

– Що для Вас головне у футзалі?
– Перемога.

– Що вона для Вас означає?
– Перемога – це крок до твоєї мрії.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡🖤⚽️

Допис, поширений Victoria Dudka Solomaha (@svik97)


– Що для Вас є піком щастя?
– Потрібно брати максимум із кожного моменту в житті. Навіть під час карантину можна знайти для себе щастя.

– Як грати в одній команді із досвідченою Юлією Форсюк?
– Дуже легко та спокійно. Юля може як підказати як діяти краще в тій чи іншій ситуації, так і емоційно вказати на твою помилку. Це все особливості поєдинку без яких неможливо обійтись. Вдячна їй за допомогу.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.