ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомФутзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. И в горячке битвы есть место шедеврам

Віталій Одегов: «У нас є попередня домовленість про товариські ігри з командою Румунії»

Головний тренер юнацької збірної України з футзалу U-19 Віталій Одегов розповів про останній збір команди та її подальші плани.


Наприкінці жовтня синьо-жовті провели навчально-тренувальний збір у Броварах. Після його завершення головний тренер команди Віталій Одегов дав сайту УАФ свій експрес-коментар.

— Чи вдалося під час збору виконати всі завдання?
— Усе вдалося виконати, усі хлопці здорові. Збір пройшов у запланованому режимі.

— Яким був результат проведеного товариського матчу?
— Оскільки зараз немає можливості проводити міжнародні спаринги, ми граємо матчі з місцевими командами аматорського рівня. У завершальний день збору відбувся поєдинок із «ХІТом-2», в якому ми перемогли з рахунком 2:1. Обидва м’ячі у складі нашої команди забив Сава Лутай.

— Які подальші плани в юнацької збірної України?
Заплановані на листопад спаринги з поляками були скасовані. Будемо збиратися під час офіційного вікна УЄФА для матчів юнацьких збірних. Шукатимемо спаринг-партнерів в Україні. Поки що ні з ким не домовилися, оскільки ситуація постійно змінюється.

У грудні в нас заплановані товариські ігри з командою Румунії на території України. Поки що суперники не відмовилися, у нас є попередня домовленість. Будемо сподіватися, що наприкінці року хлопцям все ж вдасться зіграти зі своїми однолітками з іншої країни.

Джерело  УАФ
 

Нагадаємо, що підопічні Віталія Одегова змушені були в останній момент змінити суперника. Замість «Сервіта» юнацькій збірній України (U-19) 28 жовтня протистояв «ХІТ-2». Команди відіграли два тайми, які тривали по 30 хвилин брудного часу. Підсумковий рахунок: 2:1 на користь юнацької збірної України. Гол у складі збірної забив Сава Лутай. Також після пострілу Сави один з гравців суперників зрізав м'яч у власні ворота.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.