ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомФутзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. И в горячке битвы есть место шедеврам

Віталій Одегов: «Вірю, що національна збірна України продовжить серію перемог над Сербією»

Головний тренер юнацької збірної України (U-17) Віталій Одегов підбив підсумки двох міжнародних товариських матчів проти сербських однолітків та поділився майбутніми планами команди

– Віталію Олексійовичу, як проаналізуєте два матчі юнацької збірної України проти Сербії, які завершилися перемогами нашої команди – 4:0 та 3:1?
– Протягом першого матчу у діях хлопців відчувалася підвищена відповідальність та певна нервозність. Через це команді не вдалося втілити у життя багато компонентів гри. Тим не менш, у другому таймі ми зуміли використати помилки суперника та скористалися тими нагодами, які він нам «подарував».
У повторній зустрічі, як на мене, була присутньою недооцінка суперника після рахунку 4:0 за підсумками першого поєдинку. Хлопці повірили, що у них легко все виходить. Натомість, серби мали подвійну мотивацію та хотіли виправитися після поразки. Малюнку гри у нас фактично не було, а її якість була низькою, незважаючи на результат.

– Двоє гравців юнацької збірної України (U-17): Микола Гуйван та Ярослав Квасній у вересні захищали кольори нашої збірної на Євро-2019 (серед хлопців 2000 р.н. і молодших). Наскільки цей досвід є важливим для формування лідерського характеру у фактично новій команді?
– Звичайно, досвід завжди допомагає бути лідерами та вести за собою молодих і необстріляних партнерів. Микола Гуйван це продемонстрував своєю грою у першому матчі. Можу відзначити в його діях надійність, досвід та холоднокровність, яка необхідна воротарю й старожилу цієї команди.
Щодо Ярослава Кваснія. Він також має бути лідером команди. Однак, поки що Ярослав або не осмислює цього, або у нього це не виходить у зв’язку з певними психологічними причинами. Я маю на увазі індивідуальні якості та покладання на себе функцій лідера у цій команді, оскільки він дійсно здобув неабиякий досвід міжнародних матчів.

– За два матчі команда пропустила всього один гол. Наскільки задоволені діями воротарів?
– Воротарі не пропустили нічого зайвого. Добре, що обійшлося без результативних помилок. Однак, і суперник не ставив перед ними якихось надзвичайних завдань. Особливо, якщо казати про повторну зустріч. У першому поєдинку дійсно були моменти, в яких Гуйван продемонстрував свій рівень та врятував команду. Якби ми пропустили у тому матчі першими – гра могла б скластися інакшим чином.

– У березні цього року юнацька збірна України (U-19) також зустрічалася з цим суперником та зазнала двох поразок. Наскільки відрізняються ці дві збірних Сербії?
– Загалом, відзначу, що стиль гри залишився таким самим. Він полягає у силовій манері. У тій команді були більш фактурні виконавці. Однак, збірна лише розпочинає свій шлях, і можливо ці хлопці ще підростуть (сміється).

– Якими є найближчі плани команди?
– У січні юнацька збірна України зіграє з Португалією, а у березні проведе два матчі проти Угорщини. Ці зустрічі відбудуться на майданчиках суперників.

– Нещодавно жіноча збірна України двічі здолала Сербію, тепер дві перемоги до свого активу записала юнацька збірна. Що можете побажати національній команді перед поєдинком з Сербією в елітному раунді європейської кваліфікації до чемпіонату світу-2020, який відбудеться у лютому?
– Вірю, що національна збірна України продовжить серію перемог над Сербією. Команді Олександра Косенка буде найважче серед перелічених збірних, оскільки вона проводитиме офіційний матч, який, до того ж, відбудеться у гостях. Підтримка місцевих вболівальників буде бонусом для сербів. Тож, бажаю національній команді подолати цю перешкоду, і перемогти сербів та наступних суперників.
 

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.