Экстра-лигаУ Титан-Зари появились новые инвесторыСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения - чемпион мира! Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумкова статистика сезону 2016/2017ЛьвовЮрій Цибик: «Колись у футзалі думали про атаку, тепер – про оборону» ЖитомирСтуденти ЖАТК виграли зональний етап Всеукраїнських ігор серед аграрних ВНЗДнепрСуперлига: «ЛАД» снова без победыЖитомир2-й тур Кубку Житомирської області: коли результативність зашкалюєСумыЛетний чемпионат АРМФС стартовал без ничьихСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения пробилась в финал чемпионата мираОстальной мирОлександр Бондар: "Рівень українського чемпіонату, звичайно, вищий, проте польський футзал постійно розвивається" ОдессаОдесса: неделя под знаком побед «МКВ», «корабелов» и «стройматериальщиков»ОдессаАртур Азерлян: «Есть желание попасть в четвёрку лучших»ВетераныУ Чорноморську відбувся турнір з футзалу серед ветеранів на відкритих майданчиках Сборная УкраиныОсобенности национального футзала: о U-21, ненормативной лексике, альтернативной истории и словах Виталия Одегова ЛуцкСергій Голоскоков: «Для мене важливий результат з точки зору самих дітей і розвитку футзалу»Сборная УкраиныДівоча збірна України (WU-17) провела збір у Славутичі ЛуцкВолинь. Одноосібно та тривладноЛьвовПрезидент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої командиЭкстра-лигаЦыпун и капитал. Какие козыри сделали Продэксим чемпиономОстальной мирНаші люди в Барселоні

Волинь. Одноосібно та тривладно

Минулий вік-енд подарував щирим прихильникам футзалу чимало цікавих моментів. А турнірна боротьба в двох змаганнях виявила одноосібного лідера в Корпоративній лізі Волині та сформувала тріо фаворитів у боротьбі за нагороди найвищого ґатунку в рамках чемпіонату серед ветеранів у віці 35 та старші. Але про все по черзі.
 

У суботу справжньою прикрасою ігрового дня стало протистояння між корпоративними колективами «Приватбанку» та «Теремно Хліб». Десяток голів у відчайдушній перестрілці закрутили справжній трилер із несподіваним закінченням. А в неділю «корпоративщики» подарували глядачам ще дві «заруби», в яких питання щодо переможця було відкритим до фінальної сирени. Саме за такі поєдинки спортивна спільнота любить футзал.

Свої цікавинки та турнірні інтриги відбувалися на майданчиках військового ліцею, де стосунки з’ясовували ветеранські колективи. У принциповому протистояння «Володимирівки» з «Ветеран-Лучеськ» перемогу вирвали господарі, котрі пізніше поступилися амбітному «Метеору». Підсумок вік-ендівських перегонів – по 15 очок відразу у трьох команд, котрі цілком вірогідно поборються за звання чемпіонів. Хоча «КС-Ветеран» від трійці лідерів на відстані однієї перемоги і наступний тур може перевернути все з ніг на голову. Тим цікавіше!

Tatrafan Film – Торчин – 1:1 (п.п. 3:2)

Матч 7-го туру Корпоративної ліги Волині теплого суботнього вечора зібрав не саму велику глядацьку аудиторію. Проте з перших хвилин на майданчику «Арени Спорт» завирували події пов’язані з атакуючим футзалом. Щоправда виконавча майстерність у завершальних стадіях відверто шкутильгала. Виключенням став потужний вистріл у дальній кут Андрія Михалюка з пластмасового заводу, гол якого став єдиною заліковою подією у дебюті та й в усій першій половині гри. Торчинці у відповідь багато атакували, багато били, іноді впритул, але не влучно і рахунок 1:0 став підсумком тайму.

Після відпочинку темп гри стараннями сіро-червоних не спадав. Мяч метушився по майданчику, як у настільному тенісі. Здавалося, що  команди грають у стрітбол, де на атаку суперникам дається по 12 секунд. Більш наполегливими у намаганні загнати «селект» у сітку були хлопці з Торчина, котрі влучили у стійку, небезпечно виконали штрафний і нарешті зрівняли рахунок – 1:1. Стало ще цікавіше. Моменти виникали один за одним. Поперечини, сейви, незрозумілі рішення замість прагматичного виконання – така собі антологія, що співпала з остаточною хронологією тайму. Бойова нічия – 1:1.

В післяматчевій «перестрілці» шестиметровими  ударами шалька терезів успіху схилилася на бік «Tatrafan Film».

Приват – Теремно Хліб – 5:5 (п.п. 1:3)

Останній матч сьомого туру між банкірами та виробниками хлібопродуктів розпочався з гострих атак «Привату» і вже у дебюті лише стійка воріт врятувала номінальних гостей від голу. Головним диригентом атак у біло-зелених став Андрій Пушкарчук, в якого за спиною чимало вдалих сезонів у Суперлізі обласної першості.

Гол назрівав і на 7-й хвилині рахунок було відкрито. Проте м’яч з центру майданчика довелося розводити саме банкірам після влучного удару «пекаря» Олександра Остапова. За хвилину паритет міг відновитися, але за теремнівців знову зіграла стійка. А ще за 2 хвилини до сигналу на відпочинок своє вагоме слово таки сказав Андрій Пушкарчук, майстерним ударом зрівнявши рахунок – 1:1. За короткий залишок часу, що вимірювався секундами, Андрій встиг розігнати швидку атаку, яку ударом впритул закінчив Микола Пукса.

Після перерви мінімальна перевага банкірів трималася лише хвилину, адже Андрій Пушкарчук створив комфортні умови для дубля Миколи Пукси. 3:1 і на майданчику стало набагато цікавіше. У найближчій контратаці «хлібопік» Тарас Драпчинський продемонстрував майстерність і рахунок скоротив, а за мить міг і зрівняти, але відверто затягнув з ударом. Виправитися одинадцятому номеру «Теремно Хліб» вдалося на 19-й хвилині, коли Тарас технічно закінчив комбінацію партнерів на дальній стойці – 3:3.

За дві хвилини до фінальної сирени своє слово промовив легендарний «теремнівець» Олександр Шипер, вразивши ближній кут банківських воріт. Проте ця подія не сильно вразила господарів майданчика і Василь Хиля рівновагу відновив – 4:4. За 35 секунд до початку серії обов’язкових пенальті хет-трик оформив Тарас Драпчинський і здавалося подарував перемогу червоно-жовтим. Але останнє слово залишилося за Андрієм Пушкарчуком, котрий за 4 секунди до сирени знайшов шпарину у захисних побудовах «хлібопіків» і відправив кулястого у дальній кут – 5:5. Драматично і по-бойовому. Обидві команди заслуговували на овацію.

А пенальті влучніше пробили гості.

Теремно Хліб  -  Торчин - 6:7 (п.п 3:2)                                                     

Обидві команди розпочали матч дуже жваво, що було на користь господарям поля, бо на лаві «сіро – червоних» було порожньо. Цим і скористався швидкий Олександр Остапов, відкривши рахунок у матчі. Довго не зволікаючи, велетень «пекарів» Тарас Драпчинський на п’ятій хвилині подвоює рахунок. Після того, як запахло смаженим, команда гостей взяла справу в свої «ноги» : спочатку голеодор Дмитро Купріков відквитав один м’яч, а згодом спритний Олександр Ціхоцький робить рахунок нічийним. Здавалось команди і підуть на відпочинок з рахунком 2:2, але моторний Юрій Артюк за одну секунду до перерви закотив шкіряного у ворота, і вивів «торчинців» вперед.

На першій хвилині другої половини нестримний Ігор Сліпчук відновив рівновагу на табло 3:3. Швидко бомбардир гостей Дмитро Купріков виводить команду вперед, а за хвилину робить у матчі «хет – трик». «Пекарі» скоротили рахунок до мінімуму завдяки голу Ігора Сліпчука, а Олександр Ціхоцький та Юрій Артюк роблять гандикап для команди Торчин у три м’ячі. Кінцівка матчу була напруженою : лідер «червоно – жовтих» Олександр Шипер забиває гол, а автогол Олександра Ціхоцького засвітив на табло 6:7. За дванадцять секунд до кінця поєдинку Тарас Драпчинський мав можливість зрівняти рахунок, але влучив «селектом» у поперечку. Бойових три пункти у турнірну таблицю додала собі команда «Торчин». А ось у серії післяматчевих шестиметрових перемогу святкували гравці «Теремно – Хліб», 3:2 на їхню користь.

Приват  -  Мотор - 4:3 (п.п. 1:3)  

Матч розпочався швидким обміном голів : спочатку моторний Сергій Грушецький виводить гостей вперед, а гол шедевр п’ятою від Володимира Семенчука і на табло нічия. Через дві хвилини енергійний Сергій Хрипа виводить «біло – зелених» вперед, а на п’ятій хвилині «банкіри» зробили гандикап у два голи завдяки нестримному Василю Хилі. На девятій хвилині лідер «Мотору» Олександр Ващук відквитав один м’яч, після чого було багато обмінів контратаками, які не увінчались голами, і за рахунку 3:2 команди пішли на відпочинок.                                                                                                               

У другій половині команди почали грати у дисциплінований та «агресивний» фут зал. Красивий розіграш штрафного удару, і досвідчений Віктор Довган зрівнює рахунок. Три бажані пункти приніс бомбардир господарів Роман Коць, забивши круглого у ворота суперників на дев’ятнадцятій хвилині. В поєдинку не обійшлось і без вилучення, його отримав від арбітра матчу гравець «Мотору» Микола Вівичук.     

Серія післяматчевих пенальті була за командою Мотор, вони переграли своїх опонентів з рахунком 3:1.                

Tatrafan Film - Модерн-Експо - 2:11 (п.п. 2:3)

 Лідери турнірної таблиці виграли, як то кажуть на «одній нозі», і в цьому їм допомогли «кіношники», граючи з чотирма гравцями. На третій хвилині Павло Рузак відкрив рахунок, за хвилину Володимир Трофимчук його подвоїв, а на п’ятій хвилині амбітний Андрій Гут робить рахунок 0:3. Гості після такого рахунку пішли забивати всією командою, і Дмитро Пасічник цим скористався, забивши гол і скоротивши рахунок. Відразу після розіграшу з центра майданчика Володимир Трофимчук забиває і оформляє у свій доробок «дубль». На девятій хвилині обидві команди взялись за голову, побачивши гол красень через весь майданчик у виконанні Андрія Савули, який робить рахунок 2:4, з яким команди пішли на відпочинок.                                                                                    

Втративши всі сили та енергію у першій половині, у другій «кіношники» лише відбивались. Забивали лише гості : спочатку яскравий гол «рабоною» від Андрія Коструби, після чого Андрій Гут оформив «дубль», молодий та енергійний Богдан Мосійчук робить рахунок 2:7. Два голи від нестримного Павла Рузака і в його здобутку «хет-трик». Розгром завершили Анатолій Денисюк та на останній хвилині Сергій Ойович. Легка перемога лідерів чемпіонату.

Післяматчеві шестиметрові також були за командою «Модерн – Експо». Вони святкували перемогу з рахунком 3:2.

Володимирівка-Ветеран – Ветеран-Лучеськ – 8:1

Цікаве протистояння двох команд претендентів на чемпіонство очікувалося з цікавістю. У першому протистоянні «володимирчани» вдвічі перестріляли опонентів 10:5. «Червоні» хотіли взяти реванш, але неузгоджені дії гравців не давали результатів біля чужих воріт, а помилки біля своїх траплялися дедалі частіше. Буквально у середині першого тайму не зуміли стримати Сергія Піддубного, котрий зумів відзначитися хет-триком та двічі асистувати партнерам: Володимиру Бораті та Андрію Шевчуку. 5:0 на перерву відверто здивував усіх, адже численні контратаки «Ветерана-Лучеська» ніяк не приводили до взяття воріт, м’яч був як зачарований та і Сергій Подопригора діяв надійно.

У другому таймі нестаріючий Сергій Піддубний та Ігор Заболотний і в взагалі довели рахунок до непристойного 8:0. Підопічні Василя Кохановського зуміли таки пробити голкіпера під кінець матчу провівши гол престижу.

Ярд – Метеор – 1:6

«Ярдівці» продовжують створювати суперникам проблеми своєю неординарною грою, але поки на два повноцінні тайми їх поки не вистачає. У першому таймі команди обмінялися лише по одному голу від Андрія Франчука та Ярослава Яроша. 1:1 на перерву і, здавалося сенсація зависла у повітрі, однак коротка лава запасних та досвід «Метеора» зіграли свою роль. Павло Плісак, Андрій Федорчук, Андрій Франчук, Андрій Здіховський та Сергій Махно – дотисли суперника наприкінці поєдинку – 6:1.

Володимирівка-Ветеран – Метеор – 3:4

Другий матч обох команд видався більш інтригуючим та цікавим, причому як для команд, глядачів та їхніх суперників. Перший тайм і взагалі команди видали над результативним. Спочатку Андрій Франчук на другій хвилині потужним ударом відкрив рахунок у матчі. «Володимирівка», відійшовши від стартового спурту суперників, «кошмарила» опонентів кружевними комбінаціями. Ігор Заболотний зрівню рахунок в одному із таких красивих розіграшів. Настирність «помаранчевих» дала плоди на 13-й хвилині у вигляді голу Андрія Франчука. І знову «володимирчани» у ролі відстаючих зуміли виконати завдання мінімум – Сергій Піддубний та Володимир Бораті запалили на табло 3:2 на свою користь. Однак інтригу на останніх секундах закрутив третій Андрій із команди Юрія Гаврилюка – Здіховський – 3:3.

Другий тайм «Володимирівка» провела на половині суперника та засмутити Юрія Гаврилюка так і не зуміла. Опоненти ж навпаки – на 26-й хвилині Серій Махно зумів перехитрити голкіпера – 4:3. Як не старалися обидві команди, але голів більше не було, а от інтрига у турнірній таблиці є. Та ще й яка!

Фотоогляд туру - https://vk.com/album-30257847_244495225

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.