Экстра-лигаУ Титан-Зари появились новые инвесторыСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения - чемпион мира! Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумкова статистика сезону 2016/2017ЛьвовЮрій Цибик: «Колись у футзалі думали про атаку, тепер – про оборону» ЖитомирСтуденти ЖАТК виграли зональний етап Всеукраїнських ігор серед аграрних ВНЗДнепрСуперлига: «ЛАД» снова без победыЖитомир2-й тур Кубку Житомирської області: коли результативність зашкалюєСумыЛетний чемпионат АРМФС стартовал без ничьихСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения пробилась в финал чемпионата мираОстальной мирОлександр Бондар: "Рівень українського чемпіонату, звичайно, вищий, проте польський футзал постійно розвивається" ОдессаОдесса: неделя под знаком побед «МКВ», «корабелов» и «стройматериальщиков»ОдессаАртур Азерлян: «Есть желание попасть в четвёрку лучших»ВетераныУ Чорноморську відбувся турнір з футзалу серед ветеранів на відкритих майданчиках Сборная УкраиныОсобенности национального футзала: о U-21, ненормативной лексике, альтернативной истории и словах Виталия Одегова ЛуцкСергій Голоскоков: «Для мене важливий результат з точки зору самих дітей і розвитку футзалу»Сборная УкраиныДівоча збірна України (WU-17) провела збір у Славутичі ЛуцкВолинь. Одноосібно та тривладноЛьвовПрезидент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої командиЭкстра-лигаЦыпун и капитал. Какие козыри сделали Продэксим чемпиономОстальной мирНаші люди в Барселоні

Президент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої команди


«Альтернатива» - темна конячка чемпіонату Гранд-ліги. Команда, яка нікого не боїться, але поважає усіх суперників. Президент команди Андрій Кучма ставить максимальні завдання перед командою на літній чемпіонат. Каже, що нереального нічого немає, а відтак можна грати та перемагати усіх суперників.
Якщо команда у чемпіонаті займе місце нижче другого, то такий результат буде провальним. Про це та інше Андрій Кучма розповів в інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу Львівщини.


– Андрію, як зародилася ідея створити команду і назвати її «Альтернатива»?

– Почну з того, що команда представляє клініку репродуктивної медицини «Альтернатива». Я разом з керівництвом команди допомагаю хлопцям розвивати себе у спорті і у футзалі зокрема. Приємно, що вони не займаються дурницями, а шукають себе у спорті. Наша команда є новою, оскільки літній чемпіонат Львова на відкритих майданчиках - лише третій турнір, у якому команда бере участь. До цього грали на турнірі «в дев’ятку», де здобули перше місце. Приємно, що перемогли у «Кубку Надії», але, мабуть, хотілося б більшого у «Відкритому Кубку Львівщини». Вважаю, у нас були шанси вийти з групи, але матч зі «Статусом» перекреслив наші сподівання. Ми грали непогано, але для того, щоб здобути необхідний результат, нам, мабуть, забракло часу. Футзальна «Альетернатива» - це команда друзів. Усі хлопці давно знають один одного і їм приємно грати разом в одній команді. Чимало з них до нас прийшли з футболу. Суто футзальними виконавцями можна назвати лише кількох гравців.

– Зараз про «Альтернативу» чимало розмов, оскільки Ваша команда єдина, яка на турнір заявила двох легіонерів – з Нігерії та Камеруну.

– (Сміється). Сподіваємося, що ці хлопці нам допоможуть. Один з них спілкується українською, а інший – ні. З останнім маємо трохи мовних проблем, адже він нас не розуміє. Один з них є студентом медичного університету, інший планує поступати до «Львівської Політехніки». В футбол обидва грати вміють, один з них навіть уже забив в Гранд-лізі. До речі, він грав у вищій лізі чемпіонату Камеруну з футболу, а це, погодьтеся, рівень. Думаю, ці гравці додали чогось нового у нашу команду. До неї підвищився інтерес з боку глядачів.

– Як вдалося знайти таких виконавців?

– Один з найдосвідченіших гравців нашої команди Роман Паранька грав з одним з них за команда з Старого Села у футболі. З цього і все розпочалося.

– Чимало гравців з «Альтернативи» успішно виступають у чемпіонаті Львівщини з футболу на різних рівнях.

– Так. Четверо наших гравців грають за «Юність» з Верхньої Білки, четверо – за «Фенікс-Стефано» з Підмонастиря, а ще четверо за Старе Село. Особливо хотів би подякувати президенту «Юності» Олександрові Рольку за те, що дозволив своїм гравцям грати за «Альтернативу» у футзал.

– Які завдання ставите перед командою на літній чемпіонат Львова?

– Посісти або перше, або друге місце. Усі інші місця будемо вважати невдалими. Нереального нічого не бачу. Усі команди, можливо, за винятком «Галицької Здоби» приблизно одного рівня, тому з ними можна грати. Окрім того, з тою ж таки «Галицькою Здобою» можна боротися. У них грають такі хлопці як у нас, тому потрібно боротися. Звісно, в гравців «Галицької Здоби» дещо більше досвіду, однак це можемо компенсувати іншими факторами на полі. Ми усіх суперників поважаємо, але нікого не боїмося.

Джерело - 
Асоціація футзалу Львівщини

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.