Экстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 командЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після перших матчів 1/2 фіналу плей-оффОстальной мирЯк козаки у фіналі Кубка Німеччини проти бразильців гралиЛьвовЛітній чемпіонат Львова: анонс матчів другого туруЭкстра-лигаОбойтись без риска. Почему Титан-Заря не оставила Пичкурова тренеромКиевКубок Киева. "Альтернатива" второй год кряду шагает в финал! (+видео)

Юлія Форсюк перейшла в іспанський "Леґанес"

«Леґанес» підсилюється напередодні важливих випробувань, які чекають на команду у другому колі чемпіонату, гравцем світового рівня - українкою Юлією Форсюк, яка тричі обиралася гравцем своєї країни (2008, 2010 і 2015).
 

Новий гравець був представлений 14 грудня у штаб-квартирі спонсора  клубу «Cocinas Río». Під час заходу якому гравець висловив бажання дістатися до іспанської Ліги: «Я вважаю Іспанію футзальною країною. Тут найсильніший чемпіонат і найбільш професійні тренери". Українка переходить у «Леґанес» з великим ентузіастом і сподівається, «що це стане великим досвідом, яким у майбутньому зможу поділитися в Україні».

Юлія Форсюк – працьовитий гравець високого рівня, яка також виділяється повсякденною роботою і бійцівським характером. Може зіграти на будь-якій позиції - вона відмінний організатор гри нападу, а також виділяється вмінням забивати голи.
До переходу Юлія знала не дуже багато про клуб, але каже, що «все, що я чула - це дуже хороші слова. Також я знаю, що команда хоче рости і розвиватися. Я дуже задоволена, що зможу допомогти. Чесно кажучи, мій перехід в «Леґанес» вийшов більшою мірою спонтанним, ніж запланованим».

Що стосується цілей «Леґанесу», вона визнає, «що досі небагато знаю про клуб, але вже встигла побачити як люди тут живуть футзалом. Клуб має велику структуру, яка в себе включає велику кількість різноманітних команд – від дитячих до дорослої. Це мені дуже подобається. Це клуб, який досягнув великого прогресу і вже дещо виграв, але я впевнена, що найбільші перемоги ще попереду і щиро цього бажаю».

Юлія перейшла в «Леґанес», щоб «максимально допомогти команді за цей короткий період часу, щоб заробити якомога більшу кількість очок і, звичайно ж, щоб допомогти команді залишитися в Прімері. Тепер мені потрібно звикнути до команди, тренера і його стилю гри і, звичайно ж, хочу показати у «Леґанесі» хорошу гру, щоб допомогти команді стати сильніше».

Полі Морено, спортивний директор ФК «Леґанес», запевнив, що «ми дуже раді приїзду Юлії та її ентузіазму з першої ж миті. Це гравець з досвідом, який приходить з великим бажанням проявити себе у Прімері, щоб допомогти нашій команді у досягненні поставлених цілей. Ми впевнені, що вона стане серйозним підсиленням нашого складу. Ласкаво просимо!»

Зазначимо, що після 17 турів «Леґанес» посідає 13-ту сходинку серед 16-ти учасників Прімери, маючи в своєму активі 10 очок. Останні три команди за підсумками сезону вилітають у Сегунду.

За матеріалами http://www.leganesfs.es/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.