Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2019/20. Основний раунд. День 6. Бондар забиває, але «Рекорд» вилітаєЖенский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турПервая лига «Авангард» (Краматорськ) з нового сезону переформатується в «ДЕ-Трейдінг» (смт. Миколаївка)РоссияСергей Марадуда: «В элитном раунде не будет слабых соперников»Лига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»ФранцияУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсРоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»ПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»

Жіноча збірна України з футзалу в товариському матчі впевнено перемогла команду Сербії

Підопічні Олега Шайтанова переграли суперниць у кожному з таймів, завершивши зустріч комфортною перемогою.

Стартове протистояння між обидвома збірними відбулося у Белграді. Відзначимо, що головним арбітром зустрічі був представник України Денис Куций, який був спеціально запрошений до Сербії на ці поєдинки.

Безгольовий старт зустрічі на 8-ій хвилині перервала Шульга. Анна спочатку обігралася з Гриценко, а потім повернула м’яч на Дубицьку, яка викотила їй передачу вже на порожні ворота.

Не минуло і трьох хвилин як рахунок було подвоєно. Дичко після введення аута зі своєї половини поля знайшла Єрьоменко, яка повернула м’яч Яні, і остання впевнено переграла Дуйович.

До перерви «жовто-сині» відзначилися ще одного разу. Павленко точним пасом знайшла на фланзі Гриценко, яка прострілила вздовж воріт. Дальню стійку замкнула Шульга, оформивши дубль у цій зустрічі.

Після перерви м’ячі також опинялися лише у воротах команди Деяна Маєша. Минуло дев’яносто секунд, і знову асистом відзначилася Дубицька. Ірина точним пасом з аута знайшла Гриценко, а Ксенія потужним ударом поцілила точно у кут воріт суперниць.

Ударною для українок стала 29-та хвилина. Спочатку після пасу Гриценко на Титову м’яч у свої ворота зрізала Ізгаревич, а потім хет-трик після ще одного прострілу на дальню стійку від Гриценко та помилки Дуйович оформила Шульга.

Остаточний рахунок у матчі встановила Єрьоменко, вразивши володіння сербок на передостанній хвилині зустрічі завдяки асисту Кліпаченко. Тож, 7:0 – впевнена звитяга жіночої збірної України у першому з двох матчів проти Сербії.

Збірна Сербії – Збірна України – 0:7 (0:3)
Голи:
Ізгаревич (29 – автогол) – Шульга (8, 16, 29), Дичко (11), Гриценко (22), Єрьоменко (39)
Збірна Сербії: Міла Дуйович – Андріяна Трішич, Івана Маліяр, Міліца Андріч, Міна Цавіч, Тіяна Мілошевич, Барбара Ізгаревич, Марія Круніч, Марія Армуш (к), Злата Міланович, Емілія Шиміч, Ніна Цавіч, Нікола Батиніч, Тамара Єліч
Збірна України: Вікторія Кислова – Юлія Титова (к), Альона Кирильчук, Сніжана Воловенко, Юлія Форсюк, Анна Шульга, Олена Павленко, Ксенія Гриценко, Ірина Дубицька, Анастасія Кліпаченко, Яна Дичко, Юлія Дударчук, Христина Єрьоменко, Вікторія Сагайдачна

Також приємно відзначити, що підтримати «жовто-синіх» до арени «Шуміце» завітав посол України у Республіці Сербія Олександр Александрович, який після завершення поєдинку зробив пам’ятне фото з командою.

Друге протистояння між жіночими збірними Сербії та України відбудеться завтра у Лазареваці. Початок о 19:00 за Києвом.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України
 


 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.