Экстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіЖенский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»ИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»ИспанияФабио: «Думаю, я был прав, когда перешел в такой клуб, как «Пальма»ПортугалияХоссейн Тайеби: «Очень рад присоединиться к «Бенфике»РоссияВ протесте отказать! Виноват не нарушитель, а пострадавший...ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»

Україна обіграла Грузію в товариському матчі

Збірна України з футзалу перемогла Грузію і посіла друге місце на міжнародному товариському турнірі.

 
Фото: Павло Кубанов

Підопічні Олександра Косенка виявилися сильнішими за команду Автанділа Асатіані, здобувши перемогу у кожному з таймів.

Розпочавши матч обопільно гостро, команди обмінялися голами у середині першої половини. Разуванов після закидання Малишка невідпорним ударом засмутив Купатадзе.

Натомість, у складі грузинів зіграло бразильське тріо. Роніньо подав, Талес підхопив м'яч, змістився на фланг та точним пасом знайшов Фумасу, який з кількох метрів вніс м'яч у ворота Ципуна.

До слова, чи не найбільше клопоту Ципуну своїми дальніми ударами завдавав Талес. Однак, Кирило відпрацював на відмінно.

Натомість, у складі нашої команди спочатку міг відзначатися Фаренюк, який пробивав у протихід Купатадзе, але капітан грузинів врятував свою команду. Чудовий момент мав Педяш, але спочатку з ударом Олександра впорався воротар, а після добивання його підстрахував Джварашвілі.

Та все ж, на перерву українці пішли за мінімальної переваги у рахунку. Олександр Косенко взяв тайм-аут за 9 секунд до завершення першого тайму, і одразу після виходу на паркет Педяш віддав точну передачу з аута на Журбу, який в один дотик переправив м'яч у ворота Купатадзе.

У другому таймі «жовто-сині» відзначилися ще двічі. У другій зустрічі поспіль зумів забити Корсун, який підчатував Себіскварадзе на неточному пасі у бік Купатадзе, переправивши м'яч у ворота суперників. Натомість, остаточний рахунок у матчі встановив Малишко. Педяш викотив м'яч на Сергія, і той після флангового проходу вразив дев'ятку воріт Купатадзе.

Грузини мали чудовий шанс скоротити різницю у рахунку. Зварич порушив правила проти Купатадзе, і цей фол став шостим для нашої збірної. Втім, з десятиметрової позначки Талес пробив у поперечину. Тож, 4:1 – підопічні Олександра Косенка долають збірну Грузії.

Грузія – Україна – 1:4 (1:2)
Голи:
Фумаса (11) – Разуванов (9), Журба (20), Корсун (34), Малишко (36)
Нереалізований дабл-пенальті: Талес (39)
Попередження: Джварашвілі (33), Купатадзе (34) – Микитюк (18), Фаренюк (34)

Збірна Грузії: Звіад Купатадзе (к) – Роніньо, Фумаса, Талес, Арчіл Себіскверадзе, Вахтанг Джварашвілі, Вахтанг Кекелія, Міхеіл Тевзадзе, Іраклі Тодуа, Шота Топурія, Ніколоз Куртанідзе, Кахабер Майсая, Нукрі Чумбурідзе, Александер Джамбурія, Торніке Букія

Збірна України: Кирило Ципун – Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Ігор Корсун, Петро Шотурма, Володимир Разуванов, Сергій Малишко, Сергій Журба, Олександр Педяш, Тарас Королишин, Микола Білоцерківець, Михайло Зварич, Руслан Шеремета, Євген Іваняк (к), Дмитро Литвиненко

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Україна — Румунія — 2:5
Румунія — Грузія — 6:3
Грузія — Україна — 1:4

Підсумкова таблиця
     І  В  Н  П  М  О
1  Румунія 2  2  0  0  11 — 5  6
2  Україна 2  1  0   1  6 — 6  3
3  Грузія 2  0  0  2  4 — 10  0
 
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.