Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Україна – Німеччина. LIVEЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща – 8:2БеларусьДмитрий Камеко: «Я всегда ставлю максимальные задачи»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Німеччина – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща. АнонсРоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у ПольщіФутзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з Польщею

Жоао Карлос Барбоза: «Віддаю перевагу іспанському гранду»

Головний тренер «Продексіму» охарактеризував суперників херсонської команди в Основному раунді Ліги чемпіонів


Як відомо, 5 липня відбулось жеребкування Попереднього та Основного раундів Ліги чемпіонів. Цей турнір став правонаступником Кубку УЄФА – найпрестижнішого клубного футзального змагання у Європі. за підсумками жеребкування херсонський «Продексім» потрапив до групи 2 Основного раунду (шлях «А»), де зіграє з сербським «Економацем», чеським «ЕРА-ПАКом» та іспанським «Мовістар Інтером». Своєю думкою щодо суперників «мельників» поділився наставник чинних чемпіонів України – Жоао Карлос Барбоза.

На думку бразильського наставника усі три команди є дуже сильними, однак, у команди є можливості провести якісні матчі у цьому турнірі.
«Мовістар Інтер» – це команда з високоякісними гравцями як в індивідуальному, так і у колективному плані. Вони дуже сильні у тактиці. Але я добре знаю цю команду.

Щодо «Економаца». Цей клуб гратиме вдома, що надасть сербам упевненості. Я пам'ятаю, що під час своє роботи у «Кайраті» стикався з цим колективом. Зараз ми маємо бути обережними, оскільки команда дуже змінилася і зробить все, щоб пройти до наступного етапу.

«ЕРА-ПАК» – це команда, яка має досвід гри в єврокубках. Чеський клуб очолює тренер з Бразилії. Окрім того, є чимало і гравців, які є представниками цієї країни. Однак, і місцеві футзалісти також відповідають високому рівню».

Тренер херсонців вважає, що всі матчі будуть дуже складними, але невелику перевагу віддає «Мовістар Інтеру».
Нагадаємо, що за підсумками жеребкування херсонський «Продексім» потрапив до групи 2 Основного раунду (шлях «А»). Ігри цієї групи проходитимуть у сербському Крагуєваці на майданчику спорткомплексу «Єзеро». Поєдинки Основного раунду Ліги чемпіонів пройдуть з 2 по 7 жовтня.


Артем Терентьєв, «5х5», за матеріалами офіційного сайту МФК Продэксим

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.