Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Хорватія – Україна. Анонс

Підопічні Олександра Косенка матимуть можливість завершити груповий турнір на мажорній ноті

Поєдинок проти збірної Хорватії може остаточно визначити, на якому місці у своїй групі фінішує чоловіча студентська збірна України. Наразі підопічні Олександра Косенка очолюють групу «С», маючи в активі шість очок з шести можливих. Тобто, у поєдинку з «картатими» українців влаштує і нічия. Однак, скільки вже прикладів, коли наші команди грали на нічию, а в підсумку поступалися своїм суперникам. Тому, про гру на нічию в поєдинку проти балканців не може бути і мови. Вочевидь, підопічні Олександра Косенка це все також розуміють.

Теоретично психологічний настрій у нашої команди має бути хороший. А як бути інакше після двох перемог поспіль? Однак, не виключаємо і такого варіанту, що подібний настрій буде і у хорватських футзалістів. Напередодні вони обіграли збірну Німеччини з рахунком 10:3. Тобто, після того, як хорвати програли збірній Таїланду з рахунком 2:6, вони отримали своєрідну моральну компенсацію. Але не будемо робити акцент на грі проти аутсайдера групи. Тут як раз важливо згадати, як «картаті» грали проти таїландців. Таїландські футзалісти фактично не дали балканцям грати у свою гру.

Більше того – коли балканці почали поступатись у рахунку, то вони почали грати проти своїх візаві більш жорстко, на межі, а подекуди і поза межею фолу. Тобто, хорвати намагались десь спровокувати суперника, вивести його з рівноваги. І тут підопічним Олександра Косенка треба бути уважними, адже немає сумнівів у тому, що хорвати цілком реально можуть десь спровокувати неприємні ситуації, які можуть вплинути на перебіг гри. Як можна уникнути можливих провокацій та грати у свою гру. Так, як грали з Німеччиною та Таїландом. Хоча, заради справедливості, зазначимо, що навряд чи гру проти збірної Таїланду у виконання українців можна назвати «своєю», адже вона була трохи в’язкою, і підопічним Олександра Косенка довелося докласти зусиль, щоб здобути перемогу.

Втім, такі перемоги теж важливі. Вони загартовують характер. А збірна України, як стверджує наставник нашої команди, завжди славилася своїм командним духом (кому, як не йому, колишньому капітану нашої збірної, це знати!). І завдяки цьому командному духу наша збірна цілком реально може у грі з хорватами вирішити задачу-мінімум, тобто – вийти з групи, та ще і з першого місця.
Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С»

Хорватія – УКРАЇНА. 

21 серпня 2018 року. Казахстан. Алмати. «Халик Арена» - 11.00

Артем Терентьєв,
«5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.