Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЭкстра-лигаАлександр Сухов и Виталий Дзюба – в «ХИТе»!Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України завершила груповий етап на першому місціЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Хорватія – Україна. АнонсЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Нам потрібні ще один-два гравці»Чемпионат мираОлег Шайтанов: «Ми самі «зробили» м’ячі у свої ворота, але забили на гол більше»Чемпионат мираЮлія Дударчук: «Перша гра була важливою у моральному плані»Чемпионат мираМар'ян Пелех: «Ми робили все, що награвали»Чоловіча студентська збірна України здобула перемогу над Таїландом

Юлія Дударчук: «Перша гра була важливою у моральному плані»

Футзалістка жіночої студентської збірної України розповіла про враження від перемоги над збірною Польщі


Представниця полтавського «ПЗМС» Юлія Дударчук у матчі між жіночими студентськими збірними України та Польщі записала на свій рахунок гол з дабл-пенальті. Після гри, яку українки виграли з рахунком 8:2, Юлія поділилася з «5х5» своїми враженнями від дебюту на чемпіонаті світу серед студентів.

- Юля, що можеш сказати по грі проти Польщі?
- На цю гру ми були налаштовані тільки на перемогу, тому що вона була важливою для нас у моральному плані, так як це був наш перший матч. Сама гра була важкою в плані некомфортного тарафлексного покриття, дуже важко на ноги. Припускалися помилок, хоч і рахунок великий та на нашу користь. Але у нас є можливість їх виправити завтра у грі проти Канади.

- Коли команда повірила, що зможе перемогти у своєму першому матчі на чемпіонаті світу? 
- Ще в Україні, під час тренувальних зборів у Черкасах. Ми добре там попрацювали. Налаштовувались тільки на те, що на чемпіонаті світу по студентам нам потрібні перемоги.

- Чи по силах нашій збірній потрапити до числа призерів студентського «мундіалю»?
- На мою думку, так.

Артем Терентьєв,
«5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.