Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Попередній раунд. Збірна Швеції стала останнім учасником Основного раундуЭкстра-лига«ХИТ» в Беларуси: Игорь Борсук забивает в каждом матче, но киевляне не выигрываютРоссия12.00. МФК «КПРФ» – АФК «Кайрат». Международный турнир в ТюмениЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»РоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»Футзал в миреЗавтра стартует RECORD MASTERS CUP-2018Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України побореться за «бронзу»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України – у фіналі чемпіонату світу!Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»

Олег Шайтанов: «Ми самі «зробили» м’ячі у свої ворота, але забили на гол більше»

Головний тренер жіночої студентської збірної України Олег Шайтанов коротко проаналізував матч проти Канади

 

Як ми повідомляли, жіноча студентська збірна України здобула другу перемогу на чемпіонаті світу серед студентів. Цього разу – над збірної Канади. Головний тренер «синьо-жовтих» Олег Шайтанов розповів «5х5», за рахунок чого вдалося перемогти «кленових».
 
– Олеже Миколайовичу, вітаємо Вас з другою перемогою. Чому сьогодні так важко далася гра з канадками? 
– Дійсно, гра була дуже важка, на останніх хвилинах могли забити декілька м’ячів як і ми, так і наші суперниці.
 
– Наша збірна знову пропустила першою, потім пропустила на початку другого тайму, ведучи 2:1. За рахунок чого вдалося вирвати перемогу? 
– Ми самі «зробили» м’ячі в свої ворота, вони були дуже болючі для нас. Але все ж таки клас наших футзалісток вищій, і тому, забивши на один м’яч більше, саме ми святкували сьогодні перемогу.
 
– Зараз у нашої команди буде день відпочинку. Він піде на користь нашим дівчатам? 
– На цьому турнірі у нас були дві різні гри, де ми віддали багато сил. До того ж, дуже травматичне покриття на спортивних майданчиках в Алмати. Тому, завтрашній відпочинок, звісно, піде нам на користь.
 
Артем Терентьєв,
«5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.