ЖитомирКак футзал в Житомире стал вкуснымЗапорожьеЗапорожье. 5-й тур. Обзоры матчейКиевЗа старания всегда отметим! Сборная 5-го тура Высшей лиги КиеваЧеркасскаяВсі голи другого туру чемпіонату Черкаської області 2016/17ТернопольТернопільська перша футзальна ліга. "Нива" - "Укроп" 2:0 (огляд)КиевКиев. Высшая лига. 5-й тур. Тяжелый день для арбитровВинницаВинница: за награды поборются 5-6 командОдессаОдесса. Премьер-лига. 6-й тур. МКВ и ПСВ воспользовались осечкой лидераДнепровскаяДнепр Libertad: уверенная победа «Шахтера» и «ФК ПБ»ЛьвовЛьвів. Гранд ліга. Огляд 6 туруВолынскаяБитва двох "Л"ВолынскаяРегулярний чемпіонат Волині зробив перший крокЛьвовскаяФутзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” 3:7 “ЛЮ Верест”РовенскаяУсі фаворити футзального кубку Рівного вийшли у чвертьфіналИвано-ФранковскаяАМФІФО, Перша ліга: рокировка у стані лідерів...ДнепровскаяДнепр. 7-й тур. Дивизион А. Голы ТОП-5 ЗапорожскаяЗапорожье, 5-й тур. Лидеры синхронно проигрываютСумскаяСуми: чемпіон обігрує володаря КубкаЖелтые ВодыЖелтые Воды: без неожиданностейХмельницкийПреміум-ліга: максимум голів та мінімум сенсацій на старті основного раунду Кубку

Суми: чемпіон обігрує володаря Кубка


У вищій лізі відкритого чемпіонату міста Суми з футзалу відразу дві гри претендували на звання «Центрального матчу туру». Четвертий ігровий день турніру відкривали чинні срібний та бронзовий призери чемпіонату міста Суми – «Хлібодар» та «Lex VSK». До перерви «Хлібодар» двічі змусив суперника розпочати з центру майданчика, на що «Lex VSK» відповів влучним ударом з десятиметрової позначки наприкінці першої половини гри. Після відпочинку номінальні господарі втретє змусили капітулювати воротаря суперника. Але «Lex VSK» зміг відіграти цей дефіцит і звести матч до нічиєї - 3:3. Більш того, на останніх секундах  номінальні гості могли і вирвати перемогу, але після удару з «убійної» позиції гравця «Lex VSK» м'яч пролетів повз ворота «Хлібодара».

Після цього на майданчик спорткомплексу педуніверситету вийшли чинний чемпіон («Форест») та володар кубку («Медцентр БДР»). В першому таймі команди не змогли змінити нулі на табло. А от після відпочинку чемпіон тричі змушує Дениса Мачуліна дістати м'яча з сітки воріт. Лише після цього «медики» змогли пробити Дениса Дерев’янка. Але останнє слово в матчі сказав чемпіон, який ударом з десятиметрової позначки поставив крапку в матчі - 4:1 на користь «Фореста».

В інших матчах туру «Легіон» з Миколаївки з рахунком 2:7 програв «Феніксу», «Ніка» з рахунком 3:5 поступилась «СКІФу», а «Машметал» з рахунком 4:2 обіграв «Профтел».

«Форест» та «СКІФ» продовжують йти без втрат очок. Набравши по сім залікових балів на місцях з третього по п'яте розташувались «Lex VSK», «Хлібодар» та «Медцентр БДР». Далі в турнірці йдуть «Профтел», «Фенікс», «Машметал», «Ніка» та «Легіон» (Миколаївка).
 
Відкритий чемпіонат м.Суми (вища ліга)
Команда І О
1 «Форест» 4 12
2 «СКІФ» 4 12
3 «Lex VSK» 4 7
4 «Хлібодар» 4 7
5 «Медцентр БДР» 4 7
6 «Профтел» 4 6
7 «Фенікс» 4 4
8 «Машметал» 4 3
9 «Ніка» 4 0
10 «Легіон» (Миколаївка) 4 0
 
В першій лізі степанівський «Хлібодар-2» з рахунком 8:6 обіграв об'єднану команду Постольного та Лікарського – «Натон». «Сучасник» з рахунком 5:4 святкував перемогу над «Паритетом». Білопільский «Агро світ» розгромив «Gold Auto» забивши дюжину «сухих» м'ячів. Нарешті «Food Center» з рахунком 3:2 взяв гору над «Космосом» з Саду.
 
Маючи в активі по 12-ть очок після чотирьох матчів турнірну таблицю першої ліги очолюють «Агросвіт» та «Food Center». На шість очок від лідерів відстають «Хлібодар-2», «Паритет» та «Gold Auto». Команда зі Степанівки при цьому має гру в запасі. Нижче в таблиці розташувались «Рух-Ін Тайм», «Космос» (Сад), «Інваспорт», «Сучасник», «Натон» (Постольне/Лікарське) та «Універсал».
 
 
Відкритий чемпіонат м.Суми (І ліга)
Команда І О
1 «Агросвіт» (Білопілля) 4 12
2 «Food Center» 4 12
3 «Хлібодар-2» 3 6
4 «Паритет» 4 6
5 «Gold Auto» 4 6
6 «Рух-Ін Тайм» 3 3
7 «Космос» (Сад) 3 3
8 «Інваспорт» 3 3
9 «Сучасник» 3 3
10 «Натон» (Постольне/Лікарське) 4 3
11 «Універсал» 3 0
 
 
Ветерани Сум і околиць зіграли чергові матчі футзального турніру.
           
У відкритому чемпіонаті міста Суми серед ветеранів у віковій групі «п’ятдесят років і старші» «Фортуна» перемогла «Технологію» з рахунком 2:1. В центральному матчі туру «Динамо» поступилось «Ніколі» з рахунком 3:4. «Явір» переміг «Сержа», а «Аграрник» - «Хіміка» (5:4 та 6:3 відповідно).  Дещо несподівано «Хлібодар» відібрав очки у «Фрунзенця» розписавши мирову – 3:3. При цьому «Фрунзенець» уник поразки на останній хвилині гри.
 
Таким чином турнірну таблицю одноосібно очолила «Ніколь». На два очка від лідера відстає «Фрунзенець», на чотири – «Фортуна» та «Динамо». Нижче в таблиці чемпіонату «п’ятдесятирічних» розташувались «Хлібодар», «Явір», «Серж», «Аграрник», «Технологія» та «Хімік».
 
Відкритий чемпіонат м.Суми серед ветеранів (50+)
Команда І О
1 «Ніколь» 6 16
2 «Фрунзенець» 6 14
3 «Фортуна» 6 12
4 «Динамо» 6 12
5 «Хлібодар» 6 8
6 «Явір» 6 7
7 «Серж» 6 6
8 «Аграрник» 6 6
9 «Технологія» 6 4
10 «Хімік» 6 1
 
В турнірі «сорокарічних» черговий ігровий день закривали «Азарт-2007» та «ВМЗ». Забивши в ворота «Азарту» по одному «сухому» м'ячу в кожному з таймів перемогу в цій зустрічі святкували футболісти «ВМЗ». «Деметра» з Нижньої Сироватки з рахунком 1:8 поступилась «Авангарду». «Покер» в складі лідера чемпіонських перегонів в свій актив записав кращих бомбардир чемпіонату Сергій Ткаченко. «Фортуна» з рахунком 6:1 обіграла футбольній клуб «Верхня Сироватка».
«Авангард», який в шести матчах не втратив жодного очка, на три та дев’ять очок випереджає «ВМЗ» та «Фортуну» відповідно. Нижче турнірного «екватору» розташувались «Азарт-2007», «Деметра» та «Верхня Сироватка».
 
Відкритий чемпіонат м.Суми серед ветеранів (40+)
Команда І О
1 Авангард 6 18
2 ВМЗ 6 15
3 Фортуна (40) 6 9
4 Азарт-2007 6 4
5 Деметра (Н.Сироватка) 6 4
6 ФК В.Сироватка 6 3

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.