Футзал в миреВиталий Колесник — игрок команды «Team Lebork»Испания«Барса»: пятеро – на выходВторая лига«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» перемагає і очолює турнірну таблицю фінальної частини Другої лігиЭкстра-лига«ХИТ» приступил к подготовке к новому сезонуЖенский футзалАлександр Ратич: «Что касается уровня организации и проведения чемпионата, то его нет»Экстра-лигаВладимир Поночовный: «Продэксим» скинуть с трона можно за счет скорости молодежи и опыта старших»Вторая лига«Sun Vita» впевнено долає «Геологію» у фінальній частині Другої лігиВторая лигаАндрій Засенко: «Зараз у нас більше досвіду, ніж минулоріч, тому перед командою поставлені максимальні завдання»Лига чемпионов УЕФААлексей Пантелей: «Мечтаем с Зоидзе о российском финале в Лиге чемпионов»РумынияМими Стойка: «Мы все хотим попасть в историю спорта Галаца»Лига чемпионов УЕФАЛео Сантана: «Мои знания о «Тюмени» могут помочь в полуфинале»ИталияЛуизиньо перешел в «Фелди Эболи»БеларусьДенис Колб: «Сделаю все возможное и невозможное, чтобы оправдать ожидания»БеларусьИлья Казак: «На мое решение повлиял переход Камеко»ИспанияИспания-2019/20. Экспресс-плей-офф. 1/4 финала. Этот невероятный «Вальдепеньяс»!Вторая лига«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» здобув вольову перемогу над «Геологією»БеларусьСергей Малышко: «Мои цели – победа в каждом турнире»Футзал в миреВозобновление чемпионата Казахстана отложеноБеларусьИван Прокопец: «Меня ждет новый вызов»Вторая лигаСК «Городенка» розгромив ФК «Sun Vita» у стартовому матчі фінальної частини Другої ліги

Андрій Засенко: «Зараз у нас більше досвіду, ніж минулоріч, тому перед командою поставлені максимальні завдання»

Тренер-гравець ФК «Human» Андрій Засенко розповів про знайомство з суперниками за фінальною частиною та охарактеризував завдання дніпровської команди у Другій лізі.


–​ Як оціните результати першого дня турніру?
– Першу зустріч дивилися ще у дорозі. Інколи не було зв’язку, тому перегляд переривався. Якихось несподіванок не побачив. «Городенка» була фаворитом. Ця команда має досвідчений та зіграний колектив. Окрім того, домашній паркет – це також перевага. За другим поєдинком спостерігав більш уважно. Вважаю, що «Геології» трохи не вистачило фізичних кондицій. До того ж, молоді хлопці досить багато енергії витратили на розмови з арбітрами. Можливо, якісь помилки й були, однак, це не привід для того, аби витрачати сили на цей аспект, а не на власну гру. Якщо підсумовувати, можу зазначити, що матч мені дуже сподобався. «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» продемонстрував характер. Це команда високого рівня.

–​ Минулоріч ви брали участь у Фіналі Чотирьох. Цьогоріч також граєте у фінальній частині. Чи можете порівняти ці турніри та суперників?
– Досить важко провести порівняння. Через коронавірус було змінено формат змагань. Знялися три команди й довелося проводити фінальну частину за коловою системою. Ми не надто добре знайомі з нашими суперниками. Маємо досвід матчів лише з «Геологією», якій протистояли у матчах групового етапу у сезоні 2018/2019. Однак, зважаючи на ті відео, які я подивився і на результати – можу сказати, що всі команди перебувають на досить непоганому рівні.

–​ Як оціните цьогорічний формат загалом?
– З тих форматів, які могли б бути станом на сьогодні – цей є найбільш об’єктивним. Проводилися онлайн-відеоконнференції. Ми підтримували той регламент, який був запланований від початку. Тобто, зіграти чвертьфінали, а потім – Фінал Чотирьох. Однак, після карантину було багато нюансів. Знімалися команди. Керівникам також важко зараз розраховувати свої фінансові можливості, зважаючи на постійні виїзди. Відповідно, було прийняте рішення щодо проведення фінальної частини у зазначеному форматі. Також ми наголошували на тому, аби у разі поразки не потрібно було їхати додому після одного проведеного матчу.
 

–​ Які завдання ставите перед собою у фінальній частині?
– Ми проїхали 900 кілометрів не просто так. Прагнемо не лише взяти участь, а боротися за перемогу! Як Ви вже казали, минулоріч ми грали у Фіналі Чотирьох. Нам не вистачило досвіду. Зараз його стало більше. Тож, перед командою поставлені максимальні завдання.

–​ Сьогодні «Human» гратиме проти команди «Рівнестандарт-ДЮСШ №4». Відзначили для себе якісь цікаві аспекти гри рівнян у вчорашній зустрічі?
– На певні нюанси, звичайно, звернули увагу. Розібрали суперника. Будемо зважати на ці моменти у сьогоднішньому матчі.

–​ «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» вже перебуває в ігровому тонусі. Ви вчора мали день відпочинку. Що краще за нинішньої ситуації?
–​ Ми лише приїхали вчора. Не можу сказати, що команда відпочивала. Наскільки встигли – настільки й відновили баланс сил. Дорога була важкою. Тут можна відзначити два боки медалі. Суперник вчора доклав чимало зусиль для перемоги. Можливо, їм буде трохи важче фізично, ніж нам. Водночас, команда з Рівного вже увійшла в ігровий тонус, а нам лише належить це зробити. Втім, нічого страшного у цьому не бачу!

Джерело  Богдан Ісаєв, прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.