Испания«Барса»: пятеро – на выходВторая лига«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» перемагає і очолює турнірну таблицю фінальної частини Другої лігиЭкстра-лига«ХИТ» приступил к подготовке к новому сезонуЖенский футзалАлександр Ратич: «Что касается уровня организации и проведения чемпионата, то его нет»Экстра-лигаВладимир Поночовный: «Продэксим» скинуть с трона можно за счет скорости молодежи и опыта старших»Вторая лига«Sun Vita» впевнено долає «Геологію» у фінальній частині Другої лігиВторая лигаАндрій Засенко: «Зараз у нас більше досвіду, ніж минулоріч, тому перед командою поставлені максимальні завдання»Лига чемпионов УЕФААлексей Пантелей: «Мечтаем с Зоидзе о российском финале в Лиге чемпионов»РумынияМими Стойка: «Мы все хотим попасть в историю спорта Галаца»Лига чемпионов УЕФАЛео Сантана: «Мои знания о «Тюмени» могут помочь в полуфинале»ИталияЛуизиньо перешел в «Фелди Эболи»БеларусьДенис Колб: «Сделаю все возможное и невозможное, чтобы оправдать ожидания»БеларусьИлья Казак: «На мое решение повлиял переход Камеко»ИспанияИспания-2019/20. Экспресс-плей-офф. 1/4 финала. Этот невероятный «Вальдепеньяс»!Вторая лига«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» здобув вольову перемогу над «Геологією»БеларусьСергей Малышко: «Мои цели – победа в каждом турнире»Футзал в миреВозобновление чемпионата Казахстана отложеноБеларусьИван Прокопец: «Меня ждет новый вызов»Вторая лигаСК «Городенка» розгромив ФК «Sun Vita» у стартовому матчі фінальної частини Другої лігиЧехияМихал Сейдлер – игрок «Интеробала»

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» здобув вольову перемогу над «Геологією»

Підопічні Юрія Баховського зуміли відігратися з рахунку 0:2 та здобули дебютні три очки у фінальній частині Другої ліги.


Другий матч ігрового дня розпочався зі швидкого голу кременчужан. Смірнов після флангового проходу потужним ударом вразив верхній кут воріт Колодюка.

Втім, жвавості атакувальній грі це не додало. На паркеті точилося досить багато боротьби. Рівняни більше орієнтувалися на гру через стовпа Романа Дацюка.

Загалом, у першому таймі команда Юрія Баховського мала декілька нагод, аби відновити рівновагу. Дармовіс з вигідної позиції не влучив у майже порожні ворота. Не поцілив у рамку і Ситник після свого потужного пострілу. Не зумів скористатися своїм моментом і Дацюк, який перехопив м’яч у Данилейка, однак, не переграв Ноженка.

Друга половина розпочалася за аналогічним сценарієм. Тренер-гравець «Геології» Євгеній Данилейко підібрав м’яч біля власних воріт, протягнув його до володінь суперника, обігрався з Саркісяном та подвоїв гандикап команди з Кременчука.

Досить швидко скорочувати різницю у рахунку міг Москалик, але потужний удар капітана «Рівнестандарта-ДЮСШ №4» прийняла на себе поперечина.

Вирішальним у зустріч став період з 27-ої по 30-тю хвилини. Спочатку Юрченко сфолив проти Дацюка у штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Прислупський.

За дві хвилини Тарас оформив дубль. Москалик ефектно скинув п’ятою на Прислупського, а той ударом з близької відстані переграв Ноженка. Довершив камбек рівнян Дацюк. Роман прийняв м’яч на своїй улюбленій позиції стовпа, розібрався з суперниками та оформив третій гол у ворота кременчужан.

Найкращий шанс серед представників Полтавщини на те, щоб відігратися мав Голубенко. Однак, потужний удар Ярослава після розіграшу штрафного відбив Колодюк.

За чотири хвилини до завершення поєдинку «Геологія» пішла вперед з п’ятим польовим. Втім, забити команді Євгенія Данилейка не вдалося. Натомість, підопічні Юрія Баховського збільшили свій гандикап. Ситник ударом з власної половини скористався відсутністю кіпера. Як підсумок – 4:2. «Рівнестандарт» наздоганяє «Городенку» за очками у турнірній таблиці, але поступається господарям фінальної частини за різницею забитих та пропущених. Додамо, що вже завтра «Геологія» протистоятиме снятинському «Sun Vita», а суперником «Рівнестандарту-ДЮСШ №4» стане дніпровський «Human».

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне) – «Геологія» (Кременчук) – 4:2 (0:1)
Голи:
Прислупський (27 – з пен, 29), Дацюк (30), Ситник (39) – Смірнов (2), Данилейко (22)
Попередження: Дацюк (30) – Лавський (20), Юрченко (27), Саркісян (29)

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4»: Юрій Колодюк – Павло Дармовіс, Дмитро Ситник, Роман Дацюк, Вадим Жак – Тарас Прислупський, Владислав Гарбарук, Сергій Москалик (к), Дмитро Скибчик – Вадим Тютюрай, Дмитро Дяченко
Головний тренер: Юрій Баховський

«Геологія»: Віталій Ноженко (к) – Євгеній Данилейко, Дмитро Лавський, Кирило Смірнов, Ярослав Голубенко – Ілля Юрченко, Ваге Саркісян, Андрій Шимбаков, Іван Львов – Віталій Костиренко, Владлен Гончар
Головний тренер: Євгеній Данилейко

Арбітри: Олександр Плахов (Чернівці), Петро Липецький (Івано-Франківськ), Тарас Козак (Самбір)
Хронометрист: Орест Дуцяк (Дрогобич)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.