Испания«Барса»: пятеро – на выходВторая лига«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» перемагає і очолює турнірну таблицю фінальної частини Другої лігиЭкстра-лига«ХИТ» приступил к подготовке к новому сезонуЖенский футзалАлександр Ратич: «Что касается уровня организации и проведения чемпионата, то его нет»Экстра-лигаВладимир Поночовный: «Продэксим» скинуть с трона можно за счет скорости молодежи и опыта старших»Вторая лига«Sun Vita» впевнено долає «Геологію» у фінальній частині Другої лігиВторая лигаАндрій Засенко: «Зараз у нас більше досвіду, ніж минулоріч, тому перед командою поставлені максимальні завдання»Лига чемпионов УЕФААлексей Пантелей: «Мечтаем с Зоидзе о российском финале в Лиге чемпионов»РумынияМими Стойка: «Мы все хотим попасть в историю спорта Галаца»Лига чемпионов УЕФАЛео Сантана: «Мои знания о «Тюмени» могут помочь в полуфинале»ИталияЛуизиньо перешел в «Фелди Эболи»БеларусьДенис Колб: «Сделаю все возможное и невозможное, чтобы оправдать ожидания»БеларусьИлья Казак: «На мое решение повлиял переход Камеко»ИспанияИспания-2019/20. Экспресс-плей-офф. 1/4 финала. Этот невероятный «Вальдепеньяс»!Вторая лига«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» здобув вольову перемогу над «Геологією»БеларусьСергей Малышко: «Мои цели – победа в каждом турнире»Футзал в миреВозобновление чемпионата Казахстана отложеноБеларусьИван Прокопец: «Меня ждет новый вызов»Вторая лигаСК «Городенка» розгромив ФК «Sun Vita» у стартовому матчі фінальної частини Другої лігиЧехияМихал Сейдлер – игрок «Интеробала»

СК «Городенка» розгромив ФК «Sun Vita» у стартовому матчі фінальної частини Другої ліги

Переможець групи 2 – СК «Городенка» впевнено стартує у фінальній частині Другої ліги.

Фото: Анна Миняйлюк

З перших хвилин ініціативу захопили городенківці. Втім, перша половина тайму подарувала глядачам обмаль гострих моментів.

На 8-ій хвилині Данів з близької відстані не зумів переграти Данищука, влучивши у корпус кіперу. Натомість, за дві хвилини чи не найбільш гострий момент у першому таймі мали снятинці. Мироняк розігнав контрактаку, і після його удару м’яч на кутовий перевів вже Орищук.

Відлік найцікавішим подіям був даний на 15-ій хвилині. Спочатку Кушецький відзначився після розіграшу кутового, а за кілька десятків секунд Данів перехопив м’яч у Мироняка на половині майданчика суперника та не залишив шансів Данищуку.

«Sun Vita» пішов виправляти ситуацію з п’ятим польовим у ролі якого вийшов Голей. До слова, саме Андрій заніс п’яти фол до пасиву команди Василя Плехтяка за 2,5 хвилини до свистка на перерву.

На 19-ій хвилині «Городенка» збільшила свою перевагу до трьох м'ячів після удару здалеку від Паньківа. Однак, і це не стало крапкою у стартовому таймі. Романюк «заробив» для снятинців шостий фол, і Кушецький удар з 10-метрової позначки не без проблем, але переграв воротаря суперників.

У другому таймі «Sun Vita» продовжував діяти з п’ятим польовим. І якщо Романюк не зумів переграти Орищука, то з потужним дальнім ударом від Голея кіпер городенківців впоратися не зумів.

Втім, ближче до середини тайму підопічні Віталія Гавриша повернули ініціативу до своїх рук. Збільшувати гандикап міг Харук, але снятинців врятувала стійка. Більш ніж за дев’ять хвилин до завершення матчу команда Василя Плехтяка знову заробила п’ять фолів. Шанс на те, аби відзначитися мав Подолюк, який обіграв Орищука, але на лінії свого кіпера підстрахував Мироняк.

«Городенка» застосовувала широку ротацію, натомість, снятинці мали у заявці всього дев’ять виконавців. Тож, на кінцівку зустрічі більше сил залишилося у господарів фінальної частини.

На 33-ій хвилині Паньків підловив суперників на грі з п’ятим польовим та відзначився ударом по порожніх воротах зі своєї половини майданчика. «Sun Vita» відповів двома потужними ударами від Голея. Втім, Орищук був на місці.

Чи не найяскравіший гол зустрічі оформив Блащук, ефектно закінчивши сольний прохід. Однак, і це було не все. Снятинці не зуміли протриматися без перебору фолів, і Кушецький знову реалізував дабл-пенальті, оформивши хет-трик.

Менш ніж за дві хвилини зустрічі гру з п’ятим польовим спробувала відпрацювати і «Городенка». Однак, більше голів ми побачити не зуміли. Як підсумок, 7:1 – команда Віталія Гавриша розпочинає фінальну частину з яскравої перемоги. Додамо, що завтра городенківці відпочиватимуть, а снятинці протистоятимуть кременчуцькій «Геології».

«Sun Vita» (Снятин) – «Городенка» – 1:7 (0:4)
Голи:
Голей (23) – Кушецький (15, 20 – з дабл-пен., 37 – з дабл-пен.), Данів (15), Паньків (19, 33), Блащук (36)
Попередження: Голей (18), Мироняк (25) – Липчук (23), Данів (27), Подолюк (35)

«Sun Vita»: Микола Данищук – Володимир Романюк (к), Андрій Голей, Тарас Турчинський, Роман Мироняк – Назарій Синюк, Ярослав Плехтяк, Іван Ориджук, Ігор Коваль
Головний тренер: Василь Плехтяк

«Городенка»: Олег Орищук – Дмитро Шинкарук, Ігор Кушецький, Роман Москалик, Назарій Данів, Станіслав Паньків – Ігор Подолюк, Ігор Білик (к), Василь Блащук, Микола Липчук – Дмитро Шинкарук Руслан Харук, Юрій Іванишин, Віталій Валовський, Ігор Григорів
Головний тренер: Віталій Гавриш

Арбітри: Олександр Плахов (Чернівці), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Тарас Козак (Самбір)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.