Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Чемпіонат Європи (U-19). Іспанія – Україна. Анонс

Після першого туру групового етапу фінальної стадії юніорського чемпіонату Європи у групі «В», де грає збірна України, встановилося двовладдя. В принципі, воно було прогнозованим.


Але приємно, що наразі завдяки кращій різниці м’ячів українська команда випереджає збірну Іспанії. Погодьтесь, приємно бути на тому місці, де теоретично мав би знаходитись головний фаворит групи, яким є «Червона фурія». Однак, такий стан речей не має стати для підопічним Віталія Одегова чимось особливим. Треба розуміти, що поєдинок проти збірної Іспанії стане не тільки серйозним іспитом, а і ключовим у боротьбі за підсумкове перше місце у групі. Так, можна сказати, що попереду в обох команд ще буде по одній грі. І вони, вочевидь, теж будуть вирішальними. Але, як відомо, поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Тому, будемо сподіватись, що після сьогоднішньої звитяги над нідерландцями у «синьо-жовтих» буде гарний настрій, якого вистачить на те, щоб здолати збірну Іспанії. А дійсно – чим наші хлопці гірші за поляків, які несподівано обіграли росіян? А ця збірна Росії, між іншим, у минулому році стала віце-чемпіоном Юнацьких Олімпійських Ігор, які проходили в Аргентині. Так що – у підопічних Віталія Одегова є хороший приклад.

Але є кілька моментів, які дуже непокоять перед грою з піренейцями. Проблема перша – це гра в обороні. В принципі, вона вже трохи краще, ніж це було на турнірі у Франції. Але ж кілька разів у поєдинку проти збірної Нідерландів наша команда мала проблеми у захисті. І якби не класна гра Гуйвана, то ще невідомо, як би все закінчилось. Проблема друга – той факт, що збірна Іспанії теоретично знає, як треба грати з нашою командою. Безумовно, піренейці бачили матчі нашої команди на «Montagiu Cup», адже і самі брали там участь. Та і певні висновки за підсумками гри українців проти нідерландців вони теж зробили. Тому, їх буде важко здивувати. Проблема третя – є невеличкі побоювання, що у грі з іспанцями гіпотетично можуть виникнути проблеми з реалізацією своїх моментів. Так часто буває, що після одного надрезультативного поєдинку потім виникає своєрідна гольова криза. Але сподіваємось, що вона омине нашу команду. Так само як і четверта проблема, яка може виникнути – це психологічний фактор. Адже всі гравці нашої команди розуміють, що гратимуть проти одного з головних фаворитів юніорського чемпіонату Європи. В принципі, є сподівання, що після сьогоднішньої перемоги над збірною Нідерландів у «синьо-жовтих» не буде зайвого мандражу. Він міг виникнути сьогодні, але було видно, що наші футзалісти вийшли на гру проти нідерландських візаві впевненими у своїх силах.

І з цього моменту, звичайно, можна поговорити і про позитиви. А позитивами в контексті майбутньої гри можуть стати ті фактори, за рахунок яких можна здобути потрібний результат. Про перший з них – психологічний – ми вже сказали. Ще одним фактором можна назвати дисципліну. Якщо вона буде на належному рівні, то у іспанців можуть виникнути проблеми. Принаймні, в контексті цього можна сказати, що хоча збірна Іспанії і перемогла сьогодні хорватів з рахунком 3:0, та перемога піренейцям далася нелегко. Тому, можна зробити висновок: боротися з цією командою можна. Ще один фактор, який може допомогти нашій команді – це гра воротаря. Сьогодні Гуйван блискуче відіграв у грі з Нідерландами. І залишився «сухим». Якщо Микола зіграє так само надійно, як і сьогодні, то це буде половина справи. Іншу половину залишимо нашим польовим гравцям. Отже, повторимось: позитиви для збірної України будуть лише за умови виконання всіх потрібних факторів та обставин. І після сьогоднішньої стартової гри проти збірної Нівдерландів є всі підстави сподіватись якщо не на хороший результат (хоча все-таки треба ставити перед собою максимальну мету), то на хорошу гру у виконанні підопічних Віталія Одегова – так точно.

Єдине, що зараз непокоїть, так це те, що у грі з Нідерландами пошкодження отримав наш капітан Владислав Завертаний. Сподіваємось, що воно буде не сильним, і Владислав зможе допомогти «синьо-жовтим» у грі з «Червоною фурією». Адже у такому поєдинку кожний гравець буде важливим. Тому, сподіваємось на хорошу гру та віримо в не менш хороший результат.    

Чемпіонат Європи (U-19). Група «В».
Іспанія (U-19) – Україна (U-19)
9 вересня 2019 року. Латвія. Рига. «Арена Рига» – 15.00.
Арбітри: Борислав Колев (Болгарія), Славомир Стечко (Польща), Кріштіану Сантуш (Португалія)
Хронометрист: К’яра Перона (Італія)
Пряма трансляція: «UA: Перший»
Прогноз «5х5» – 3:2

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.