ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 6-го тураЭкстра-лига18.00. Экстра-лига-2017/18. Тур 6. LIVE!ИспанияСмена лидера в Примере: «Барселона Ласса» дома проиграла «Эль Посо Мурсии»Кубок УкраиныСергій Тригубець: «Розглядаємо можливість зіграти у другій лізі»Кубок УкраиныКубок Украины. "Сич Юнайтед" уступает дома "Viva Cup"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 6: голы Педяша, штрафные Корнийчука, стремительный Скорый и победа «Титана»Кубок Украины«Альтернатива» холодним душем зустріла «Феміду-Старлайф»ХмельницкаяМикола Сохорук: “Головне – виховати хлопців справжніми чоловіками”Житомир15.00 Житомир. Вища ліга. Онлайн центральних матчівКубок Украины17.30 Кубок Украины. Предварительный раунд. LIVE!Футзал в миреВеселый футбол в Эболи: хозяева и «Аква&Сапоне» остановились на 16 мячахКубок Украины«Skidka» не дала одеситам жодної знижкиКубок УкраиныКубок Украины. "Сумыхимпром" минимально уступил "ДКМ" (+ комментарии тренеров)Экстра-лигаВладимир Трибой: «Для успеха команды в футзале подготовка вратарей приобретает особенное значение»Кубок УкраиныКубок України. «Skidka» (Київ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса). АнонсКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький). АнонсФутзал в миреГол Дмитрия Литвиненко помог ЭРА-ПАКу разгромить «Славию»ОдессаОдесса. Лига Содружества: на старте 88 команд!ЖитомирОлександр Рабдєєв: «В чемпіонаті міста будемо боротися за місце в трійці»Женский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): анонс матчів 1 та 2 туру

Олександр Рабдєєв: «В чемпіонаті міста будемо боротися за місце в трійці»

Діючий віце-чемпіон Житомира і один із футзальних лідерів міста - "Атлет-Житомир" - в новомучемпіонаті на дві третини змінив склад команди. "Атлет" покинула значна частина молоді. З минулого сезону в "атлетів" залишилась лише воротар Віталій Проценко та четвірка польових гравців, добре відомих житомирянам - Мухін, Коваль, Тищенко і Словінський. 

Натомість команду поповнив потужний десант не менш відомих виконавців. Хоча багатьох з них знають по великому футболу. Це Роман Гусак, Володимир Борисюк, Дмитро Горбачевський, Іван Чапський, Омелянчук Микита та інші. 

Після минулих невдач на фініші чемпіонату міста та в ІІ лізі, "атлети", в новому сезоні перед клубом стоять так само амбіційні цілі - повернути чемпіонський титул.

- Здача у команди - бути в трійці кращих на чемпіонаті міста і потрапити на чемпіонат області. Тренувальний процес у нас був безперервний, ми готувалися все літо. Виграли кубок області, дійшли до півфіналу кубку міського голови Житомира. Щодо складу, то він змінився суттєво. Наша молодь практично всім складом перейшла в "Грантех". Литвиновський вирішив повернутися в Екстра-лігу, а Максим Сорокін отримав травму і в цьому сезоні не зможе грати. Але він лишається з нами. В цьому сезоні ми будемо орієнтуватися на ветеранів 35+. Повернувся в чемпіонат міста Роман Киришун, прийшов Роман Гусак, Омелянчук, Борисюк. Вважаю, що у нас гарний склад підібрався, який може виконати поставлені задачі, - розповів президент "Атлет-Житомир" Олександр Рабдєєв.

Щодо всеукраїнських змагань, то, за словами Олександра Рабдєєва, той формат ІІ ліги, який був минулого року, команду не влаштовує і брати участь у таких змаганнях просто немає сенсу. 

Заявка ФК Атлет-Житомир на сезон 2017/18

Зорнік Вадим - 02.06.1989 
Проценко Віталій - 04.04.1973

Мухін Володимир - 20.06.1980 
Коваль Юрій - 03.11.1983 
Тищенко Микита - 05.11.1994 
Ткачук Андрій - 18.09.1980 (Медик)
Киришун Роман - 07.10.1979 
Омельянчук Микита - 20.10.1987 
Гусак Роман - 15.10.1993 (ЖВІ, ІІ ліга)
Словінський Андрій - 19.04.1989 
Терновий Дмитро - 05.02.1987 (СК Візаж)
Чапський Іван - 12.04.1989 (Lamtransfer, ІІ ліга)
Горбаченко Дмитро - 28.11.1978 (Лісгосп, Нов.-Волинський, ІІ ліга)
Яворський Денис - 23.10.1992 (Грантех-Галант)
Борисюк Володимир - 15.09.1987 (ЖВІ, ІІ ліга)

Президент команди - Рабдєєв О. Л.
Тренер - Мухін В. І.
Капітан - Коваль Ю.А.

Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.