РоссияКубок России-2020/21. 1/2 финала. Матчи 2. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 3. Виймси СМСРаха – Нарва Юнайтед. LIVE!Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Поляки кричали «Ку***!», потому что я задавал темп»КазахстанАрнольд Кнауб: «Верю в победу Игиты, потому что он действительно является лучшим вратарем»Черкассы Олег Біляк: «Важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру»Футзал в миреКазахстан объявил состав на матчи Евро-2022БразилияФернандо Ферретти – новый тренер «Lages Futsal»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогуПортугалияГитта и Роша не продлят контракты со «Спортингом»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОпределена процедура жеребьевки 1/8 финала Лиги чемпионовКазахстанБиро Жаде возглавил МФК «Атырау»КазахстанАскар Абильдаев: «На данный момент риска потерять какую-либо еще команду нет»ПортугалияФакти, яких ви не знали про РікардіньюВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». АнонсБеларусьДмитрий Камеко: «Эту, бл***, медаль за второе место я буду носить с гордостью!»Женский футзалЖіночий чемпіонат України відновиться в лютомуЭкстра-лигаАндреу Варгас присоединился к «Продэксиму»Чемпионат ЕвропыВизначено склад збірної України на матчі групового етапу Євро-2022ИспанияМинус Ике, Вильям, Мориока плюс Арьета и Селусио

Друга ліга України 2020/21: ухвалено кардинальні зміни

У Києві в Будинку футболу відбулася нарада керівників регіональних асоціацій футзалу з приводу старту сезону 2020/21 року.


Вирішено, що докорінно змінюється формат змагань всеукраїнської Другої ліги. Віднині всі головні змагання, які проходять під егідою регіональних футзальних асоціацій, носитимуть статус відбіркового етапу. Тобто чемпіонат Донецької області з футзалу серед аматорів сезону 2020/21 року офіційно матиме назву «Друга ліга  Донеччина», а всі команди-учасниці автоматично стануть клубами Другої української ліги, при цьому не змінюючи аматорського статусу. Переможці обласних змагань далі виходять у плей-офф, де за олімпійською системою гратимуть дома та на виїзді. А завершаться змагання у березні-квітні 2021 року «Фіналом чотирьох».

Що стосується фінальних змагань Аматорської футзальної лігиу України, то до нього регіональні асоціації делегуватимуть чемпіона та призерів змагань рангом нижче обласного чемпіонату. Якому турніру присвоїти такий статус буде вирішено на засіданні виконкому Громадської спілки Асоціації футзалу Донецької області.

Отже, сезон 2020/21 року  у «Другій лізі  Донеччина» розпочинається наприкінці листопада. А передуватиме йому чемпіонат Донецької області серед аматорів на майданчиках із штучним покриттям. Ці змагання пройдуть із середини жовтня до середини листопада.

Слід нагадати, що із липня нинішнього року база даних УАФ включена до єдиної бази ФІФА. Кожен учасник змагань повинен бути до неї занесений і повинен дотримуватися принципу «один гравець-одна команда». Це означає, що гравець, який бере участь в обласних змаганнях з футболу за певну команду, може грати за неї і в футзал, або може у футзальних турнірах грати за інший колектив, але лише один. При цьому перехід в будь-яку команду по ходу сезону можливий, але лише один і здійснюється він згідно вимог Регламенту змагань під час затвердженого трансферного вікна.

Іще однією особливістю нинішнього сезону на Донеччині буде те, що у відповідності до рішення виконкому ГС «АФДО» всі команди-учасниці обласних змагань мають сплатити заявкові внески. Їх сума на кожен турнір буде вираховуватися в залежності від кількості команд, які беруть участь у змаганнях.

Джерело  АФДО

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.