Футзал в миреОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до ХорватіїЭкстра-лигаЮнаков, Доманський і Почебут залишили «ДЕ Трейдинг»Сборная УкраиныОлександр Косенко: ​«Хорватія добре нам відома, ми з нею частенько грали»Аргентина«Сан Лоренсо» – обладатель Суперкубка Аргентины-2021Экстра-лигаЯрослав Пєсоцький: ​«Намагатимемося усіх поставити на ноги перед іграми плей-оф Екстра-ліги проти ​«Продексіму»Бразилия​«Магнус» – обладатель Суперкубка Бразилии-2021ИталияИталия-2020/21. Тур 22. Пробуждение «Эль Дьябло» и две неудачи «Аква&Сапоне»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКазахстанКака: «Было бы классно, если бы все граждане Казахстана были такими патриотами и ответственными, как Игита»Алексей Попов: «Сейчас развитие футзала в Украине идет по любительскому сценарию. Можно выделить только «Продэксим» и «Ураган»ИспанияИспания-2020/21. Тур 22. Ничья в «эль классико» и прерванный подъем «ЭльПосо»Сборная УкраиныСрібний для України Євро-2001: 20 років по тому

Фінал Кубка України серед жіночих команд 2019/20. «Кобра-НПУ» – «IMS-НУХТ». Анонс

Вже завтра відбудеться перший з двох фінальних матчів Кубка України серед жіночих команд, в якому «Будстар-НПУ» («Кобра-НПУ») зіграє з «IMS-НУХТ».


Вдруге поспіль «Будстар-НПУ», який у чемпіонаті серед команд Вищої ліги 2020/2021 частково перейменував свою назву на «Кобра-НПУ» зіграє у фінальній зустрічі Кубка України. Минулоріч киянки у фіналі Кубка України мали чималий кадровий дефіцит й зазнали дошкульної поразки у Броварах від «Ладомира».

Після цього було чемпіонство у Вищій лізі та докорінні зміни у складі команди. І якщо тренерський штаб залишився незмінним, то ціла група людей команду покинули. Юлія Форсюк, Ксенія Гриценко, Анна Шульга та Вікторія Кислова були віддані в оренду, а Христина Козаченко залишила склад вже чинних володарок золотих медалей.

Водночас, новачками команди стали кіпер Ірина Славич, яка захищала кольори «ПЗМС», універсалка «IMS-НУХТ» Олександра Скибіна, а також Анастасія Чиженок і Марія Васковець, останньою командою яких була «ЗХО-Тесла». Новообраним капітаном було призначено Анну Прокопенко.

Якщо проаналізувати зміни у команді від першого дня її існування (початок сезону 2018/2019), можемо зазначити, що з того часу вірними клубним кольорам залишилися двоє гравців: Наталія Митрофанська та Вікторія Дудка.

У чемпіонаті киянки встигли провести два поєдинки, здобувши мінімальну звитягу над «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» та поділивши очки з «Ладомиром».

Кубковий шлях «Будстара-НПУ» розпочався з двох звитяг над полтавським «ПЗМС» у рамках чвертьфіналу. На стадії 1/2 фіналу столичні футзалістки отримали дві технічні перемоги над вже згаданим «Ладомиром».

Щодо «IMS-НУХТ», то зазначимо, що шлях цієї команди у рамках Кубка України був довшим. Спочатку підопічні Тараса Шпички без проблем здолали «Tesla-2» у двоматчевому протистоянні, а потім на них чекали півфінальні зустрічі з основою харків’янок.

Ці поєдинки видалися надскладними, втім, киянки зуміли завоювати мінімальну перевагу після домашньої зустрічі, і на останніх хвилинах поєдинку у Харкові голи Дубицької і Кліпаченко допомогли звести матч-відповідь до нічийного результату.

До слова, саме Анастасія станом на зараз є найкращим бомбардиром команди у розіграші Кубка України 2019/2020. На її рахунку п’ять голів.

У чемпіонаті «IMS-НУХТ» встиг провести два поєдинки, здолавши київський «Фенікс» та черкаський «Дніпро».

З приводу складу команди, варто відзначити, що у ньому відбулися лише точкові зміни. Вже згадана Олександра Скибіна його покинула, натомість, додалися Юлія Дехтяр, Дар’я Ракіцька та Анна Каверзіна, які вже встигли відзначитися голами за нову команду.

Втім, кому вдасться вийти переможцем зі столичного дербі вдасться вирішити лише на паркеті. 19 грудня о 14:00 команди зіграють у спорткомплексі НПУ, а 25 грудня о 12:00 повторний поєдинок відбудеться на майданчику спорткомплексу НУХТ.

Джерело  Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.