Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1КыргызстанРустам Хамидов покинул бишкекский «Спартак»БеларусьЛида is back. Кто не любит Лиду? Лиду любят все!Экстра-лигаЕвгений Серый: «Для меня выходной – уже праздник»Женский футзалСтань чемпіоном: як футзалістки провели відкриті тренування на головній арені країниВторая лигаСергій Вишневський: «Грати поряд з Сергієм Піддубним – це одне задоволення»Ассоциация футзала УкраиныВолодимир Гримайло: «В новому сезоні на матчах Favbet Екстра-ліги і пізніх стадіях Кубка України працюватимуть делегати»Женский футзалАлександр Ратич: «Я был достаточно не прав, пойдя на поводу у своего эмоционального состояния»Экстра-лигаОлександр Сіріцький став гравцем «ХІТа»РоссияАнатолий Бадретдинов: «На мой взгляд, досрочное завершение сезона было бы логично»КыргызстанВиктор Клинов: «В Киргизии есть четыре ведущих команды, остальные просто существуют без каких-либо задач»Россия«Тюмень» – четвертый полуфиналист Суперлиги РоссииДетский футзал«Іллічівець» став переможцем «Chornomorsk Cup» (U-11)РоссияКонстантину Еременко могло бы исполниться 50 лет. Теперь в его честь играют один из крупнейших турнировМолдоваСезон 2019/20 в Молдове завершен без определения чемпиона

Габріелла Кота: «З нетерпінням чекаємо на матч з Україною»

Універсал жіночої збірної Угорщини Габріелла Кота розповіла про завдання команди на турнірі «Lviv Freedom Cup» та поділилася очікуваннями від матчу проти збірної України.

– Вчора ввечері збірна Угорщини провела перше тренування у ПС «Галичина». Як оціниш умови в яких команда зіграє 3 наступних поєдинки?
– Відверто кажучи, цей зал мені сподобався більше, ніж у Черкасах, де ми грали з Україною восени 2018 року. Досить непоганий паркет, тренування минуло дуже добре. Ми перебуваємо у чудовому гуморі перед стартом.
 
– Ви здобули перемогу у рамках «Visegrad Cup», який проходив у грудні 2019 року, здолавши збірні Чехії та Словаччини. Це додало впевненості команді перед майбутніми зустрічами, зважаючи на те, що у 2018 ви провели цей турнір не найкращим чином?
– Я вважаю, що протягом останнього півріччя ми досить серйозно додали. Команда прогресує. Звичайно, цей трофей нас потішив. Сподіваємося, що він не cтане останнім. Дивимося у майбутнє з неабияким оптимізмом.
 
– Яким є головне завдання вашої команди у рамках цього турніру?
– Ми хочемо перемогти. Приїхали сюди саме за цим. Звичайно, збірна України є сильною командою. Однак, ставимо перед собою максимальні завдання. Все буде вирішено на паркеті.
 
– Ти вже згадувала про матч у Черкасах. Він дійсно був дуже напруженим. Чого очікуєш від сьогоднішнього поєдинку?
– З нетерпінням чекаємо на матч з Україною. Насправді, обидві команди зазнали досить відчутних змін. Нові гравці є у складі збірної України, наша команда також змінилася приблизно на 50%. Думаю, поєдинки суттєво відрізнятимуться. Ми докладемо максимум зусиль, щоб перемогти.
 
– Що можеш сказати про іншого суперника збірних України та Угорщини у групі А – Фінляндію?
– Дійсно, ми маємо не так багато інформації про цю команду. В її складі присутні 3 гравці з чемпіонату Італії. Я бачила матч фінок проти Чехії. Однак, ми матимемо шанс ближче познайомитися з цим суперником вже на паркеті.
 
– З ким хотіли б зіграти у фінальний день?
– Ми хотіли б зіграти у фіналі. Сподіваємося, що нашим суперником стане збірна Італії. По-перше – це сильний та цікавий опонент. По-друге, наша команда не так давно проводила матчі зі збірними Чехії і Словаччини, а Україна і Фінляндія будуть нашими суперниками у рамках групового етапу.
 
– Кілька питань про твою клубну кар’єру. Ти стала чемпіоном Угорщини у складі «HTE», і після цього перейшла до команди «Vis Fondi», яка грає в італійській Серії А-2. Як вважаєш, наскільки переїзду до нової країни посприяла практика міжнародних поєдинків?
– Звичайно. Зараз я можу сказати, що поєдинки в Італії мені дозволяють прогресувати. В Угорщині ми проводили по 4-5 насправді цікавих матчів впродовж сезону. Інші давалися нам легше. В Італії ти змушений боротися проти команд з усіх полюсів турнірної таблиці. Це загартовує тебе як спортсмена.
 
– Ти поповнила склад «Vis Fondi» цього літа. Вже встигла акліматизуватися у новій країні?
– Так, все чудово. Мені дуже подобається в Італії. Команда прийняла дуже добре. «Vis Fondi» має всього двох легіонерів: мене і ще одну дівчину з Японії. Однак, ми дійсно відчуваємо себе як вдома. Початок був непростим, адже переїзд з Угорщини – це досить серйозні зміни. Втім, все швидко налагодилося. Щаслива перебувати у складі «Vis Fondi».

Джерело 
– Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.