КазахстанКака: «Хорошая группа – это мой семейный чат на WhatsApp, на чемпионате мира хороших групп не бывает»Футзал в миреЖозе Алесио: «Я еще не завершил свою миссию в Азербайджане»Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «У майбутньому ми розраховуємо на Юлію Титову»ВетераныЧемпіонат України 50+. ІIІ етап. День 3. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!ПортугалияЖорж Браз: «Наша цель – выиграть группу, чтобы избежать переездов, смены города и зала»КазахстанАФК «Кайрат»: Витао подписан, Диего Фаверо продленЖенский футзалАнастасія Кліпаченко: «Завжди хотіла поїхати жити в інше місце, щоб пізнати себе нову»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!Сборная УкраиныВизначено список гравців юнацької збірної України (U-19) для участі у турнірі «Futsal Week»Первая лига Александр Колесников: «Я считаю, что INTER – команда самого высокого уровня Украины, то есть Экстра-лиги»Футзал в миреКубок світу-2020 (21): календар турніруЧемпионат мираРезультаты жеребьёвки чемпионата мира-2020 (21)Экстра-лигаБрати Грицини повертаються в українську Екстра-лігу?Экстра-лигаФК «Енергія» — 20 років: успіхи командиЭкстра-лига«Ураган» продовжив контракти з трьома гравцями і Максимом ПавленкомПервая лига Футзальний клуб «Славута» презентував новий склад команди та представив новачківВизначилися суперники юнацької збірної України U-19 на Futsal Week U19 Spring CupЭкстра-лигаІлля Терентьєв – перший новачок «Урагану»Экстра-лигаСтепан Струк переходить на тренерсьу роботу

Визначено призерів сезону 2019/2020 у Вищій лізі серед жіночих команд

2 липня відбулося засідання Виконкому Асоціації футзалу України. 
 


Головним питанням його порядку денного стало:

1) завершення чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги з футзалу сезону 2019/2020 років та визначення його призерів.

Зважаючи на рекомендації УЄФА та УАФ щодо підстав завершення чемпіонату України з футзалу та їхнього юридичного статусу, беручи до уваги введення цілої низки обмежувальних заходів на регіональних та державному рівнях, зважаючи на те, що у чемпіонаті зіграно більше половини матчів, піклуючись про життя та здоров’я усіх без винятку учасників чемпіонату в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні, Виконавчий комітет Асоціації футзалу України прийняв рішення:

1.1. Зупинити подальше проведення чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2019/2020 років та вважати його завершеним.
1.2. Вважати чемпіонат України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2019/2020 років таким, що відбувся.

Позиції команд у турнірній таблиці розподілилися таким чином:

1) «Будстар-НПУ» (Київ)
2) «Тесла-Збірна Харківськоїї області» (Харків)
3) «IMS-НУХТ» (Київ)
4) «ПЗМС» (Полтава)
5) «Ладомир» (Володимир-Волинський)
6) «Багіра-ДЮСШ» (Лиман)

Нагородження призерів чемпіонату відбудеться у термін та спосіб, погоджений з клубами.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.