Футзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»

Кубок світу-2021. День 7: Рахматов вириває квиток для Узбекистану

Узбекистан драматично проходить в 1/8 фіналу, а Казахстан робить це з першого місця


Photo: FIFA
  • Анаскхон Рахматов драматично вивів Узбекистан далі
  • РФС та Казахстан стали переможцями груп
  • Коста-Рика згуртувалася, щоб перемогти й дати собі надію на стадію плей-оф

Субота, 18 вересня

Група А

Венесуела 1-1 Казахстан, Вільнюс
Голи:
Відаль, 40 – Дуглас, 5 (гп - Єсєнаманов)
Попередження: Єсєнаманов, 30 (Казахстан)
 

Коста-Рика 6-2 Литва, Каунас
Голи:
Тіхеріно, 19, 29 (гп - Кордеро), Кордеро, 19 (дабл-пен.), Дерендяєв, 32 (за оф. протоколом, а в статті записали цей гол на Гомеса), Д. Гомес 34, 40 – Самсонік, 8 (гп - Дерендяєв), Загурскас, 38 (гп - Дерендяєв)
Попередження: Сантамарія, 17 – Реймаріс, 8, Самсонік, 15, Баранаускас, 22, Загурскас, 30
Вилучення: С. Варгас, 11 (К-Р)
На 40-й хвилині Спієтініс (Литва) не реалізував дебл-пенальті (вище)
 

Група В

Гватемала 1-4 РФС, Каунас
Голи:
Альварадо, 25 (пен.) – Афанасьєв, 2 (гп - Робіньо), Асадов, 10 (гп - Абрамович), Абрамов, 14 (гп - Ромуло), Антошкін, 27
 

Єгипет 1-2 Узбекистан, Вільнюс
Голи:
Еїд, 19 – Нішонов, 2 (гп - Хамроєв), А. Рахматов, 34 (гп - Аділов)
Попередження: Мансур, 8 – Д. Рахматов, 29 
 
 


Голасо, що здобуває квитки

Узбекистан почав день на дні свого «басейну». А закінчив день драматичним запливом у 1/8 фіналу. Анаскхон Рахматов був їхнім неймовірним супергероєм. Гол, який приніс найважливішу перемогу над Єгиптом з рахунком 2:1 – приголомшливий удар з льоту і претендент на звання Голу турніру – виявився ще більш несподіваними.

Рев ветерана

Якщо Гватемала зможе пройти далі, то буде зобов’язана Вільяму Раміресу за те, що він не дозволив РФС продовжувати відлік голів. 41-річний гравець під час свого четвертого Кубку світу з футзалу святкував усі порятунки шалено і заразливо вигукуючи «Вамос Гвате».

Найкращий у світі

Лео Ігіта був визнаний найкращим воротарем світу п’ять разів за останні шість років. Вчора ввечері усі на Вільнюс Арені зрозуміли чому. 35-річний воротар зробив ряд захопливих порятунків, щоб заробити Казахстану очко, яке дозволило їм стати переможцями групи.

Дубль-хет-трик

Коста-Рика, якій потрібна була не менша ніж перемога, щоб мати шанс вийти у 1/8 фіналу, програвала Литві. Вона не просто здобула перемогу, а зробила це рішуче, перестрибнувши за різницею м’ячів Гватемалу серед інших команд, що посіли треті місця. В центрі уваги опинилися вінгери Мілінтон Тіхеріно та Даніель Гомес, які забили по два та три голи, щоб залишити Лос-Тікос з гідними шансами на вихід в плей-оф.

Цитата

«Це чудова мета, але, перш за все, це важлива мета. Я думав про своїх батьків, друзів, земляків, усіх наших вболівальників. Але дивно те, що я знав, що це станеться. Всі говорили мені перед грою: сьогодні ти заб'єш гол, який нас кваліфікує. І слава Богу, що це сталося», – Анасхон Рахматов, гравець збірної Узбекистану.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.