ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомФутзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. И в горячке битвы есть место шедеврам

Віталій Одегов: «На зборі у Броварах плануємо провести спаринги з київськими командами»

Головний тренер юнацької збірної України з футзалу U-19 Віталій Одегов оцінив виступ своєї команди у Франції та поділився подальшими планами підготовки до Євро-2019.


Минулого тижня синьо-жовті взяли участь у Montaigu Futsal Cup, де в півфіналі поступилися Португалії (0:6), а в матчі за третє місце — Франції (2:4). Після повернення команди додому ми поспілкувалися з її головним тренером Віталієм Одеговим, який зазначив:

— Під час турніру у Франції результат не був першочерговим завданням. Проте грою команди я незадоволений.

— Чи хотілося вам у матчі за третє місце зіграти проти Іспанії?
— Із сильними суперниками завжди корисно та цікаво змагатися. Звичайно, хотілося б спробувати власні сили з іспанцями, однак на той момент ми перебували в такому стані, що краще було грати із Францією.

— Збірна Португалії, яка також виступить на чемпіонаті Європи, вас чимось вразила?
— Загалом на мене справила враження підготовка й португальської команди, й іспанської. В індивідуальному й тактичному плані вони перебувають на значно вищому рівні, ніж інші збірні. Думаю, що на Євро-2019 ці дві команди боротимуться за найвищі місця.

— Розкажіть про подальші плани підготовки збірної України до континентальної першості, яка стартує в Латвії 8 вересня.
— Із 30 серпня по 6 вересня на нас чекає збір у Броварах. Плануємо провести спаринги з київськими командами. На 3 вересня запланований матч із «ХІТом», поєдинок ще з однією командою поки що на стадії попередньої домовленості. Виліт до Риги — 6-го числа.

— Чи всі хлопці готові до останнього збору напередодні виступу на Євро-2019?
— На сьогоднішній день усі здорові, але у спорті все має властивість швидко змінюватися. Зараз ти готовий, а завтра щось станеться… Проте із Франції ми повернулися без втрат. Щодо кадрів також визначилися — список уже готовий.

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.