Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»

Юнацька збірна України зіграє у матчі за 3-тє місце «Montaigu Futsal Cup»

Підопічні Віталія Одегова поступилися португальським одноліткам у півфінальній зустрічі «Montaigu Futsal Cup».
 

Старт протистояння з іншим учасником Євро-2019 розпочався вкрай невдало. Доволі швидко наша команда пропустила два м'ячі. Менше хвилини знадобилося Томасу Пако, аби оформити дубль. Перше взяття воріт можна сміливо записати до курйозних. Пако пішов у відбір ближче до центра поля, і після дотику «вісімки» португальців м'яч за неймовірною траекторію залетів за комірець Гуйвану. Натомість, другий м'яч став наслідком яскравої комбінації команди Хосе Луїша Мендеша, яку Пако завершив потужним ударом у дев'ятку.

На 6-ій хвилині Пако мав шанс оформити хет-трик, але українців врятував Гуйван. Не зумів пробити Миколу і Франсіско Олівейра після виходу віч-на-віч з воротарем нашої команди.

Впродовж останньої 5-хвилинки першого тайму «жовто-сині» почали створювати моменти та намагалися перехопити ініціативу. Підопічні Віталія Одегова заробили два небезпечних штрафних. Однак, Бланк та Завертаний пробили невлучно. Натомість, португальці реалізували свою нагоду. Нуно Чува пробив по воротах Гуйвана майже з нульового кута. Однак, Микола не зумів впоратися з пострілом суперника.

Чи не найкращий шанс для того, аби відквитати один м'яч мав Квасній. Після розіграшу аута Масевич вивів Ярослава на ударну позицію, але на останньому рубежі чудово зіграв Мігель Ріберо.

Втім, до перерви номінальні господарі зуміли збільшити свій гандикап. Руй Морейра чудово прорвався крізь захист нашої команди, і прострілив на дальню стійку, де м'яч у порожні ворота переправив Уго Невеш.

Другу половину зустрічі команди розпочали обопільно гостро. Втім, на 27-ій хвилині реалізувати свій момент вкотре зуміла саме команда Хосе Луїса Мендеша. Челіо Коке спочатку заробив штрафний, а потім самотужки віддав результативну передачу на Родрігеша. Густаво, потужним ударом у кут, не залишив шансів Щипчику, який змінив Гуйвана у другому таймі.

У наступній атаці шанс відзначитися знову мав Завертаний, але Ріберо надійно зіграв на лінії власних воріт. 

Мав нагоду, аби оформити дубль Невеш. Уго пробив після розіграшу кутового, але на стійці Щипчика підстрахував Негела, який перевів м'яч на ще один корнер. 

На 30-ій хвилині одразу два моменти мав Нагорний. Спочатку Едуард перехопив м'яч, вийшовши сам на сам з Ріберо. Кіпер португальців перевів м'яч на кутовий. Після розіграшу стандарту після удару того-таки Нагорного Ріберо знову був на висоті.

Натомість, на 34-ій хвилині номінальні господарі відзначилися вшосте. Тимців втратив м'яч у центрі майданчика, а Севіо Марсело після перехоплення вивів на ударну позицію Уго Невеша, який точним ударом переграв Щипчика.

За 3 хвилини до завершення зустрічі українці спробували скоротити різницю у рахунку завдяки грі у п'ять польових. Втім, результат на табло залишився незмінним.

Португалія (U-19) –​ Україна (U-19) – 6:0 (4:0)
Голи:
Томас Пако (3, 3), Нуно Чува (17), Уго Невеш (20, 34), Густаво Родрігеш (27)

Португалія (U-19): Бернардо Пако (Мігель Ріберо, 16, Мартім Фігейра, 31) – Томас Пако, Густаво Родрігеш, Рікардо Пінто, Франсіско Олівейра, Уго Невеш, Нуно Чува, Севіо Марсело, Челіо Коке (к), Руй Морейра, Даніель Коста, Рубен Гоіс, Томас Рейс, Рікардо Лопеш

Україна (U-19): Микола Гуйван (Дмитро Щипчик, 21) – Владислав Завертаний (к), Денис Бланк, Едуард Волков, Данило Бєлан, Мар'ян Масевич, Петро Сенюк, Олег Негела, Ярослав Квасній, Владислав Сорокін, Едуард Нагорний, Ігор Тимців, Максим Сехов   

Зазначимо, що поєдинок за 3-тє місце «Montaigu Futsal Cup» розпочнеться завтра о 18:00 за Києвом. Суперник нашої команди визначиться за підсумками другого півфінального протистояння між юнацькими збірними Франції та Іспанії.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.