Женский футзалЧемпіонат України серед жінок. Вища ліга. «IMS-НУХТ» (Київ) – «ПЗМС» (Полтава). LIVE!Первая лига 17.30. Первая лига-2017/18. 2 этап. 6 тур. МКВ – АРПИ Запорижжя. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 3. День 2. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 20-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 3. День 1. LIVE!Экстра-лигаДмитро Камеко залишає "Титан"РоссияСергей Денисов: «Плей-офф – это совсем другой мир!»Казахстан«Его часто недооценивали». Семь лет Алешандре в «Кайрате»Футзал в миреКубок Либертадорес. 1/4 финала. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 3. Накануне. Часть 2КазахстанАлешандре и Эдуардо покидают «Кайрат»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 25ИспанияГлавный тренер сборной Аргентины возглавит гранда ПримерыИталияFinita la регулярный чемпионат Серии А: названы все пары 1/4 финалаДетский футзалДЮСШ-11 – обладатель Кубка Одессы среди детей 2006-07 г.р.Экстра-лигаВиктор Бакум: «Игрок атаки имеет преимущество первого хода»ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 3. Накануне. Часть 1ВетераныСергей Ткаченко: «Первое чемпионство подарило самые яркие эмоции»РоссияВладимир Разуванов: «Постараюсь в плей-офф забивать чаще»Женский футзалСвітлана Синишин: «Сподіваюсь, АФЛ і надалі розвиватиме жіночий футзал»

Віталій Радевич: "Збірній України під силу поборотись за нагороди Євро"

Віталій Радевич – про перемогу над «Соколом», чемпіонат та збірну України

Гравець львівської «Енергії» Віталій Радевич розповів Galsports про перемогу над «Соколом» та чемпіонат, а також поділився думками про збірну України.
 
– Перед протистоянням із «Соколом» могли подумати, що загальний рахунок буде 13:3?
– Звісно, що ні. «Сокіл» - це хороша команда, яка в регулярному чемпіонаті знаходиться на другому місці, показує хороші результати та якісний футзал.
 
– За рахунок чого вдалось тричі поспіль перемогти «Сокіл»?
– За рахунок настрою команди на ці ігри. Також переграли тактично.
 
– В цьому чемпіонаті Вам важче грати, суперники ставляться по-іншому?
– Я б не сказав, що важче грати. Якщо брати статистику, то цього сезону я вже набрав більше за системою «гол + пас», ніж минулого. Команди суперники теж «розбирають» тактично нашу команду, як і ми їх, тому краще вивчили.
 
– Прихід такого досвідченого гравця як Сергій Коваль додав впевненості команді?
– Так. Він дуже допомагає нам, завжди підказує молодим гравцям, як тактично правильно зіграти. І він неодноразово ще нам допоможе, як на полі, так і за його межами.
 
– На початку чемпіонату Вам не часто вдавалось забивати, зараз результативність покращилась. Чому так?
 
– У нас на початку сезону не все вдавалося, а зараз набрали хорошу форму. Завдяки цьому і я я почав більше забивати.
 
– Рівень Екстра-ліги виріс?
– Так. Він росте з кожним роком.

– Місячна перерва в чемпіонаті – плюс чи мінус?
– Ми набрали хорошу форму і показуємо хороші результати, тому перерва – це мінус для нас.
 
– Є побажання щодо суперника в Кубку України та плей-офф чемпіонату?
– На таких стадіях вже легких суперників немає, тому неважливо, хто буде. Нам потрібно налаштовуватись на будь якого суперника.
 
– Ви ще граєте за дубль команди. Як Вам цей рівень змагань?
– Рівень високий, ніхто не хоче поступатися. Якщо подивитись в турнірну таблицю, то можна побачити, що часто команди ділять між собою очки.
 
–  Така ігрова практика корисна молодим гравцям першої команди?
– Чим більше ігрової практики, тим краще для молодих гравців, тому – так.
 
– Ви не потрапили до складу збірної на Євро, але там є чотири гравці «Сокола», якого тричі поспіль перемогли. Є розчарування?
– Розчарування є. Думаю, що в кожного є мрія поїхати на Чемпіонат Європи та зіграти за свою національну збірну. В мене є своя думка, як і в кожної людини, але є тренери, які вибрали найкращих в даний момент. Щиро бажаю нашим хлопцям вдало виступити на Чемпіонаті Європи.
 
– Що можете сказати про суперників збірної України по групі (Румунія, Португалія)?
– Португалія – це один із фаворитів. Румунія в останні роки дуже почала прогресувати і те, що вона вийшла до фінальної стадії, це підкреслює.
 
– Як вважаєте, за яке місце Україна може поборотись на Євро?
– Я думаю, що нашій збірній під силу поборотись за нагороди. Будемо вболівати за них всією країною.
 
Джерело – galsports.com
Фото Євген Кравс

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.