Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Футзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихСборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубів

Житомир. 12 тур: тур сенсацій і несподіванок

В центральному матчі туру "Атлет-Житомир" обіграв "ІнБев"
 

12-й тур вищої ліги отримав беззаперечний статус найбільш сенсаційного. Все почалося з “Медика”, який провів свій найкращий матч із початку Чемпіонату, а прийшовся цей матч на протистояння з “Енергією”. По ходу матчу “Медик”, який до того ж грав без воротаря, зумів не лише відквитати  два м’ячі, вийти вперед після голу Безпрозванного, а й втримати перемогу. Зірки зійшлися і для “Персея”, гравці якого покарали “Грантех” за неналежний настрой на матч. Дуель “Персея” з “Грантехом” стала найрезультативнішою у турі – 11 голів на двох й 6:5 на користь МФК “Персей”. Естафету сенсацій перейняла “Форца”, яка завдала другої поспіль поразки “Коростеню”, тоді як власну переможну серію продовжила до двох перемог.

А поки вищезгадані команди творили сенсації, у центральному матчі туру “Атлет-Житомир” з’ясовував стосунки зі своїм головним конкурентом – ФК “ІнБев”. На відміну від матчу першого кола голів у цій дуелі було більше, а підсумок той же – перемога ФК “Атлет-Житомир” з перевагою в один м’яч, переможний гол на рахунку Борисюка. У заключному матчі туру юнаки СК “Візаж-Полісся” пропустили по голу у кожному з таймів від “ГазМясу” й опустилися на 10 місце в турнірній таблиці.

 

 

«Енергія» – «Медик» 3:4 (1:1)

Голи: Слюсар 7, – -27; Тарасюк 17; Єлісєєв 17, – -26; – Данюк 3; Любченко 21; Трохліб 22; Безпрозванний 26;

Попередження: Єлісєєв – Романенко, Пилипчук

«Медик», навіть попри те, що на матч із «Енергією» вийшов без воротаря, протягом стартового відрізку матчу нічим не поступався супернику, а на третій хвилині й взагалі спіймав суперника на контр-атаці й Данюк відкрив рахунок у матчі. «Медики» не думали зупинятися на досягнутому, однак за чотири хвилини клас «енергетиків» все ж дався взнаки і Слюсар зрівняв рахунок у матчі. Втім, розвинути свій успіх господарям у першому таймі не вдалося, ба більше, їх воротар Івашко не залишався без роботи і якби не реакція Ярослава, «Медик» міг виграти перший тайм.

У другій 14-хвилинці «енергетики» серйозніше взялися за справу. Для початку змарнували декілька своїх гольових нагод, після чого Єлісєєв і Тарасюк почергово розписалися у воротах суперника. Опісля господарі заспокоїлись, а «медики» тим часом відквитали один м’яч зусиллями Любченка, змінили Романенка у рамці на Трохліба і зрівняли рахунок: той-таки Трохліб не дочекався підключення партнерів і завдав невідпорного удару в кут з-за меж штрафного майданчика. А на 26-й хвилині стало ще цікавіше, коли Безпрозванний спромігся парашутом відправити круглого у дальній кут воріт «Енергії» й вивів гостей вперед. Господарі мали щонайменше дві нагоди забити, але ні Єлісєєв, ні Слюсар не змогли реалізувати дабл-пенальті, а протягом заключних хвилин матчу Трохліб встигав і рятувати свою команду в рамці і керувати діями своїх одноклубників. У підсумку «Медик» втримав сенсаційну перемогу, яка для команди стала другою в сезоні.

«Коростень» – ФзК «Форца» 0:3 (0:0)

Голи: Дзюба 21; Іванов 21; Ковальчук 27;

Попередження: немає – Оніщук

ФК «ІнБев» – ФК «Атлет-Житомир» 2:3 (1:1)

Голи: Чеберяк 12; Вакула 22; – Коваль 12, +20; Борисюк 22;

Попередження: Леонов, Коробка – Борисюк

«Грантех» – «Персей» 5:6 (1:2)

Голи: Біляченко 6; Алєксєєв 16; Яліков 18; Орлик 26; Трибель +28; – Дорош 1, 21; Самчик 9, 27; Балашкевич 20; Остапенко 20;

Попередження: Галетко, Алєксєєв – немає

«ГазМяс» – СК «Візаж-Полісся» 2:0 (1:0)

Голи: Прус 7; Циба 21;

Попередження: Циба – Невмержицький

Команди включилися у гру зі стартових хвилин, а тому і роботи у воротарів обох команд було вдосталь. Однак попри пристойні швидкості, гол у першому таймі був лише один: на сьомій хвилині юнаки «Візаж-Полісся» не вгледіли за Прусом, який і відкрив рахунок у матчі. Після пропущеного голу підопічні Шиманського заграли сміливіше в атаці й невдовзі моменти біля воріт «ГазМясу» почали виникати все частіше. Однак на перший план вийшли проблеми з реалізацією, які гостро проявлялися у гравців «Візаж-Полісся» протягом першої 14-хвилинки.

У дебюті другого тайму Прус повинен був відправляти другий м’яч у ворота гостів, однак м’яч після удару Олександра розминувся з воротами. За промах Олександра невдовзі виправився Циба і лише після цього юнаки «Візаж-Полісся» увімкнули підвищену передачу. Та як не старалися гості, а пробити воротаря «ГазМясу» Собецького не зуміли. Спробувавши всі варіанти, підопічні Шиманського спробували пройти захист суперника за допомогою чисельної більшості, але безрезультатно – поразка 2:0, яка відкинула підопічних Шиманського на останнє місце в турнірній таблиці.

Перша ліга

На відміну від вищолігових баталій, у матчах першої ліги сенсацій було поменше. Так лідери турнірної таблиці – “ЖВІ ім. Корольова” та “Галант”, очок не втрачали: “Галант” здолав опір “Авіатора”, а футзалісти “ЖВІ ім. Корольова” розібралися з другою командою “ІнБева” 3:1. Наразі саме ці команди з 28 очками продовжують лідирувати у турнірному заліку. У плани амбітного олевського “Штурм-Полісся” втрутився ФзК “Штурм”, який цього разу святкував перемогу у “штурмовому дербі”. Однак набраних три очки жодним чином не вплинули на турнірне становище “Штурму”, адже їх конкурент за місце під сонцем – “Квара”, свій матч у “Інтертелекому” нехай і не без проблем, та все ж виграла

 

 

«Актив-Агро» – «Штурм-Полісся» 1:9 (0:4)

Голи: Новак 2, 12, 20; Джабраілов 7; Попович 7, 26; Сорока Я. 15, аг 18; Пронік 20; Сорока Р. 23;

Попередження: немає – Джабраілов

У стартовому матчі 11 туру першої ліги голи не змусили себе довго чекати. Так уже до сьомої хвилини олевчани Новак, Джабраілов та Попович забезпечили своїй команді перевагу у три м’ячі. Після третього забитого голу олевчани послабили тиск на ворота «Актив-Агро», а тим часом господарям тотально не щастило. Чого лише вартий епізод наприкінці матчу, коли Вишневський, Захарченко та Гаврилюк почергово розстрілювали ворота «Штурм-Полісся», але воротар гостей Андрій Покальчук з усіх дуелей вийшов переможцем. А наостанок гравці «Актив-Агро» захопилися атакою і пропустили контр-випад – Новак і 4:0.

У другому таймі олевчани продовжили забивати, щоправда Ярослав Сорока спочатку відправив у ворота «Актив-Агро» п’ятий гол, а згодом допоміг розмочити рахунок «Актив-Агро». За промах свого одноклубника взялися виправлятися Новак, Пронік та Роман Сорока, а добивав деморалізованого суперника Попочив – 9:1 рекордна перемога «Штурм-Полісся» у сезоні.

МФК «Галант» – «Авіатор» 7:3 (2:1)

Голи: Безверхий 4; Тарасюк 13, 26; Бенедицький +19, 19; Красновський 24; Ковальчук 26; – Горкавчук 2; Хіміч Р. 20; Хіміч О. 21;

Попередження: немає – Хіміч Р.

На звітний матч «Галант» обрав свою улюблену тактику агресивного пресингу. Втім, «авіатори» розгадали задум суперника і вже на другій хвилині покарали господарів голом Горкавчука. А от заспокоїти гру й втримати свою перевагу гості не зуміли й за дві хвилини Безверхий зрівняв рахунок у матчі. Господарі продовжили гнути свою лінію, а за свої старання «Галант» був ви нагороджений на заключній хвилині тайму: Тарасюк пішов пресингувати воротаря «Авіатора», а той, вибиваючи круглого, влучив прямо у Андрія – 2:1.

«Галант» не збавляв обертів і у другому таймі, однак створивши більше п’яти 100%-их моментів, не реалізував жодного. А після 19-ї хвилини у господарів що називається «пішло» – Бенедицький оформив дубль. Відставання у три м’ячі жодним чином не вплинуло на бойовий дух гостей, які протягом лічених хвилин звели своє відставання до мінімуму. Гості спробували зрівняти рахунок за гри у п’ять польових, а натомість пропустили тричі: голи в активі Красновського й Тарасюка, а крапку у матчі поставив Ковальчук, відправивши сьомий гол у порожні ворота «Авіатора».

ФзК «Штурм» – «Штурм-Полісся» 5:4 (4:1)

Голи: Сохацький 5, 13, 21; Черновол 8; Тимощук 9; – Новак – -10, 13, 19; Попович 24; Пронік 25;

Попередження: Говорадло, Тимощук – Сорока Р., Сорока Я.

Про те, що у дербі двох штурмів нудьгувати буде ніколи стало зрозуміло з перших хвилин матчу. Команди демонстрували пристойні швидкості, а гольових моментів назбирали на декілька матчів наперед. Першими витиснути максимум зі свого моменту вдалося житомирянину Сохацькому, а поки олевчани збиралися з думками Черновол з Тимощуком довели рахунок до 3:0. Опісля на авансцену вийшли гості, яким після декількох нереалізованих спроб і незабитого дабл-пенальті нарешті посміхнулась удача і Новак відквитав один м’яч. Та на перерву житомиряни все ж пішли за переваги у три м’ячі – Сохацький підловив на помилці воротаря олевчан і запустив круглого під поперечку.

Гравці ФзК «Штурм» заспокоїлись лише після п’ятого голу й нарешті віддали ініціативу супернику, попутно продовжуючи збирати фоли. Попри те, що гравці «Штурм-Полісся» грали першим номером, пробити воротаря житомирян Говорадла їм ніяк не вдавалося. Та олевчани все ж знайшли свою гру. Сталося це під завісу матчу, коли гравці «Штурму» вирішили, що вони вже виграли матч. Суперник мало не покарав «Штурм» за таку помилку, але голів Поповича і Проніка виявилося замало бодай для нічиєї, а на більше гостям забракло часу.

«Квара» – «Інтертелеком» 3:2 (2:0)

Голи: Беланов 11; Затолюк 12; Євдощук 25; – Садигов 14; Войналович 24;

Попередження: Гавришенко – немає

Початок матчу був за «Кварою», але в атаці господарі без декількох своїх ключових гравців грали без особливого натхнення, а тому і голів протягом стартового відрізку матчу глядачі не побачили. Зате господарі забили згодом, коли футзалісти «Інтертелекому» вирівняли гру. Рахунок у матчі відкрив Беланов, а за мить Затолюк скористався невпевненою грою воротаря суперника і відправив у ворота «Інтертелекому» другий м’яч.

Не встиг початися другий тайм, як Садигов відквитав один м’яч  Згодом Пугаков повинен був зрівнювати рахунок, але його дальній обвідний постріл прийшовся у стійку. Опісля команди збавили оберти, а ініціативою більш володіли гравці «Квари», які регулярно докучали воротарю «Інтертелекому» Кірейчикову. Найреальнішу нагоду вразити ворота гостей мав Гавришенко, але Максим дивом не влучив у ворота. Господарям і надалі тотально не щастило, адже всі їх удари або ж проходили повз ворота, або ж ставали здобиччю голкіпера «Інтертелекому». Гості куди відповідальніше підійшли до реалізації своїх моментів й під завісу матчу Войналович влучним пострілом завершив багатоходівку «Інтертелекому» – 2:2. У плани «Квари» втрата очок не входила, а тому господарі кинулися відіграватися. У підсумку змарнувавши декілька 100%-их нагод, Євдощук забив там, де легше було не забити й врятував для «Квари» перемогу.

«ЖВІ ім. Корольова» – ФК «ІнБев-2» 3:1 (2:1)

Голи: Сичевський 3; Васільєв 10, 25; – Крот 11;

Попередження: Сичевський, Дзюба, Поліщук – Мельник, Гурківський

Із самого початку матчу гравці «ЖВІ ім. Корольова» запропонували супернику високий пресинг, а їх атаки з кожною хвилиною становили все більшу загроз воротам ФК «ІнБев-2». До третьої хвилини гості на чолі з воротарем Тібейкіним успішно стримували атаки суперника, аж поки постійний пресинг у виконанні господарів не призвів до помилки і голу Сичевського. Підопічні Гусака вирішили не зупинятися на досягнутому і Васільєв невдовзі подвоїв перевагу своєї команди. Після другого пропущеного голу господарі послабили тиск на ворота суперника, чим одразу ж скористалися футзалісти «ІнБева». І якщо Гурківський не забив, то удару Крота ніхто не завадив – 2:1.

На старті другого тайму гості спробували розвинути свій успіх, але пробити воротаря «ЖВІ ім. Корольова» Гордійчука їм ніяк не вдавалося. Активність «ІнБева-2» була нетривалою і ближче до середини тайму господарі повернули собі контроль над матчем. Разом із цим біля воріт «пивоварів» все частіше почали виникати гольові моменти, а один із них наприкінці матчу завершився черговим взяттям воріт у виконанні Васільєва. Гості спробували врятувати матч граючи з п’ятим польовим, але безуспішно – поразка 3:1.

Джерело 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.