РоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Экстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»ВенгрияВалерий Власович – игрок венгерского клуба «Ньирдьюлай»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоФутзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихСборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»

FUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубів

«Ураган» побореться за 3-е місце, «Сокіл» - за 7-е

 
Після дня відпочинку на міжнародному турнірі "Futsal Masters 2018", який цього тижня триває у Польщі, у п'ятницю відбулися заключні поєдинки групового етапу. Зокрема, у квартеті В шанси на перше місце зберігали одразу три команди. У залі Nysa Hala першими на майданчик вийшли івано-франківський "Ураган" і польський "Пяст" з Глівіце.

Підопічні Максима Павленка розпочали доволі активно, створивши чимало гострих моментів біля воріт суперника. Втім, майже весь перший тайм на табло залишалися нулі. І фактично перед самою перервою Даниїлу Абакшину після флангової передачі судилося відкрити рахунок у матчі, забивши "гол у роздягальню" - 1:0.

Після відпочинку "ураганівці" надолужили те, ще не вдалося реалізувати у першій половині зустрічі. Вдало зігравши на перехопленні, на 22-й хвилині Артем Фаренюк забив другий м'яч, а за лічені секунди у швидкій контратаці він вже виступив асистентом для Романа Кордоби - 3:0.

Наприкінці поєдинку більше ігрового часу провела друга четвірка "драконів", яка й довела рахунок до розгромного. На 37-й хвилині Андрій Цілик після пасу Лисенка "розстріляв" ворота поляків, а далі вже Микитюк двічі асистував Абакшину, який у підсумку оформив "хет-трик" і за 6 секунд до фінальної сирени встановив остаточний рахунок 6:0.

Futsal Masters 2018. Група В. 3 тур
"Ураган" (Україна) - "Пяст" (Польща) - 6:0 (1:0)
Ураган: Колток (Левандівський, 25) - Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут - Микитюк, Лисенко, Цілик, Абакшин - Сторожук, Моспан.
Голи: Абакшин (20, 39, 40), Фаренюк (22), Кордоба (23), Цілик (37).

 
 
«Сокіл»  «Копенгаген» – 2:3  (1:0)
Голи: Подлюк (13), Мартинюк (36) – Мусса (21), Аль Хамамі (26), Есдорф (31)
 «Сокіл»: Ліпчинський – Щербань, Шеремета, Мартинюк, Подлюк – Первєєв, Кіт (кап.), Черниш, Хмиз
Головний тренер: Роман Ковальчик
 
Роман Ковальчик:

«Ця зустріч ще раз показала нам, що команда ще не сформована до кінця. Гравцям не вистачає індивідуальної майстерності і всім їм ще є над чим працювати. Моментів вистачало б  для перемоги, але у підсумку їх не вистачило навіть на нічию.  Хлопцям ще треба вчитися, в тому числі і більш ретельно відноситись до реалізації. Без голів не буде перемог. Завтра у нас ще одна гра, а вже по приїзду додому будемо аналізувати та робити певні висновки».

 

FUTSAL MASTERS 2018
28 серпня (вівторок)

Група "А"
21.15 "Оржель Футзал" (Польща) - "Сокіл" (Україна) - 3:1

21.30 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Копенгаген" (Данія) - 11:1

Група "В"
19.00 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Пяст" (Польща) - 1:1

19.00 "Алга Бішкек" (Киргизстан) - "Ураган" (Україна) 5:7


29 серпня (середа)

Група "А"
19.00 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Сокіл" (Україна) - 5:3

21.15 "Оржель Футзал" (Польща) - "Копенгаген" (Данія) - 5:0

Група "В"
19.00 "Алга Бішкек" (Киргизстан) - "Пяст" (Польща) - 4:1

21.15 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Ураган" (Україна) 4:2


31 серпня (п'ятниця)

Група "А"
19.00 "Сокіл" (Україна) - "Копенгаген" (Данія) - 2:3

21.15 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Оржель Футзал" (Польща) - 1:3

Група "В"
19.00 "Ураган" (Україна) - "Пяст" (Польща) - 6:0

21.15 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Алга Бішкек" (Киргизстан) - 5:3

Підсумкове становище команд:
Група "А": 1. "Оржель Футзал" - 9 очок, 2. "Барселона Ласса Б" - 6, 3. "Копенгаген" - 3, 4. "Сокіл" - 0.
Група "В": 1. "Кремлін Бісетр Юнайтед" - 7 очок, 2. "Ураган" - 6, 3. "Алга Бішкек" - 3, 4. "Пяст" - 1.

1 вересня (субота)
13.00 за 7-е місце "Сокіл" - "Пяст"
15.00 за 5-е місце "Копенгаген" - "Алга Бішкек"
17.00 за 3-є місце "Барселона Ласса Б" - "Ураган"
19.00 фінал "Оржель Футзал" - "Кремлін Бісетр Юнайтед"
*примітка. Час початку матчів - київський.


За матеріалами uragan.if.uasokil.km.ua​

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.