РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»Вторая лигаНазар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»

Андрій Засенко: «Своє слово «Спортлідер+» ще не сказав»

 

Попри всі турнірні негаразди гравець хмельницького «Спортлідер+» не втрачає оптимізму

Дебютант чемпіонату України з футзалу хмельницький «Спортлідер+» після зіграних семи турів похвалитися нічим не може. Новачок чемпіонату програв у семи матчах поспіль. Утім, один з найдосвідченіших гравців команди Андрій Засенко каже, що такі результати команди лише тимчасові. Про це та інше гравець «Спортлідера+» розповів в ексклюзивному інтерв’ю Sport.ua.

- Андрію, чи справедливо те, що команда міцно адаптувалася на дні турнірної таблиці?
- Якщо ми йдемо на останньому місці, значить це справедливо. Звісно, хлопці засмучені, адже показуємо непогану гру, а результату немає. Утім, ніхто не опускає руки. Керівництвом було поставлене завдання потрапити четвірку кращих команд. Його ніхто не відміняв. Завдання поставлене, а як нам вдасться його виконати, це уже інше питання. Ще є три кола, відповідно і є шанси за щось зачепитися. Треба брати свої очки. Впевнений, що у нас усе ще попереду, свого слова ми ще не сказали.

- Чи вдалося команді уже зігратися на майданчику?
- Хлопці прийшли з різних команд, чемпіонатів. Усі непогані, пограли у різних клубах. Вважаю, уже було достатньо часу, аби притертися один до одного. Зіграність і взаєморозуміння уже є.

- Чого найбільше бракує команді, аби вибороти перші очки?
- Не так досвіду, як ігрової дисципліни.

- Досвіду вистачає усім?
- Є молоді хлопці, але ми їм допомагаємо. Крім молодого Дмитра Михайленка, усі інші уже встигли пограти у вищій лізі. Особисто я підказую молодшим партнерам в разі необхідності. Без цього не обходиться.

- Було чимало матчів, коли «Спортлідер+» губив очки на останніх хвилинах матчу…
- Так. Хорошу гру зіграли з «Енергією». Там не вистачило майстерності, досвіду, терпіння та дисципліни. Був хороший матч з «Ураганом» та «Кардиналом». З семи матчів у чотирьох чи п’яти зустрічах ми вели у рахунку по ходу гри. Утім, допустили дрібні помилки, а команди, які є вищого рівня, аніж ми, цим скористалися.

- Якщо не дивитися на місце «Спортлідера+» в турнірній таблиці, чи достойний малюнок і якість гри демонструє ваша команда?
- Думаю, що так. Ми уже маємо свій почерк. Суперники на нас налаштовуються серйозно. Недооцінки немає.

- Які в цілому враження від чемпіонату України?
- Мало команд. Хотілося би більше. Утім, маємо, те, що маємо.

- Чи є надія на те, що з новими керівниками АМФУ наш футзал відродиться, і в чемпіонаті буде значно більше команд, аніж сім?
- Хотілося б цього. Як буде, покаже час. У таких містах як Донецьк, Дніпропетровськ, Київ та Запоріжжя немає команд у вищій лізі. Будемо вірити, що вони відродяться.

- Андрію, знаю, що в команді тебе називають Зара. Поясни читачам чому…
- Коли грав за «ТВД», мене називали Зас. А Зара притерлося що з юнацьких років. Я не проти, що мене так називали (сміється).

Богдан ПАСТЕРНАК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.