БеларусьМихаил Грицына: «Хотелось бы доиграть сезон»ИталияМарвін Перковіч: космополіт з «Торремаджоре»ИспанияАдри: «Мы провели хороший сезон, и эта ситуация его не перечеркивает»КазахстанЧингиз Есенаманов: «Нам пока не могут выдать зарплату, поскольку банки не работают»Первая лига Індивідуальна статистика гравців "Урагану-2-КФВ" в Першій лізі 2019/20ПольшаПетр Шимура: «Польский футзал – отражение польского футбола и позиций футзала в мире»КазахстанКака: «Скоро все это закончится – нужно потерпеть»РоссияЕвгений Мишарин: «Стараюсь каждый раз находить новые цели, чтобы не терять мотивацию»Юношеский футзалОлександр Кривенда: «Плануємо стартувати у Юнацькій Екстра-лізі»ПортугалияПортугалия завершает сезонЛьвовБогдан Мельник: «Можливо, варто провести всеукраїнський фінал АФЛУ у вересні»ПольшаМарта Брудницка: «Судейство в футзале сложнее, чем в футболе»РоссияБесик Зоидзе: «Решили дать ребятам возможность отдохнуть и восстановиться»Детский футзалОлег Ольшанецький: «Дітям було складно за два тижні перелаштуватись з футболу на футзал»Первая лига Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»БеларусьАлексей Попов: «Хочется верить, что после этого кризиса у нас останется полноценный чемпионат. Надо как-то пережить»БеларусьПричина, которую нельзя называть. Почему в Беларуси поставили на паузу мини-футболИспанияКарлос Ортис покидает «Мовистар Интер»БеларусьАлександр Савинцев: «Все, кто занял не первое место, не согласятся на завершение чемпионата без плей-офф»Юношеский футзалОлександр Дем'янчук: «Багато футзальних функціонерів були проти того, щоб викликати дуже талановитого, але футболіста у футзальну збірну»

Артем Барібан: «"ДЕ Трейдинг" – дуже сильна команда, але завдання "Яско" – фінал чотирьох»

Голкіпер вінницького «Яско» Артем Барібан розповів про завдання та амбіції команди у Кубку України.


 
– Артеме, як охарактеризуєте цьогорічний розіграш Кубка України для вінницької команди. Чи очікували, що кваліфікуєтеся до такої серйозної стадії?
– Для команди «Яско» цей сезон є дебютним у Кубку України. Багато гравців «Яско» минулоріч виступали за тиврівський «Володимир». Це був непоганий досвід, однак, на стадії 1/8 фіналу ми поступилися майбутньому учаснику Фіналу чотирьох – покровському «Титану». Звичайно, цьогоріч нам хотілось пройти якомога далі. Вважаю, що команда продемонструвала непоганий рівень гри, і заслужила знаходитися там, де є зараз.

– Ви розпочинали свій шлях турніром з першого попереднього етапу. Як вважаєте, доволі велика кількість матчів, які команда провела до 1/4 фіналу допомогли їй певним чином адаптуватися до турніру?
– У нас достатньо досвідчений колектив. Однак, якщо бути максимально відвертим, ті матчі, які ми провели на шляху до чвертьфіналу видалися для нас не надто складними. Ми дуже хотіли зіграти вдома з «Продексімом-2». Це молодий і цікавий колектив. Вся Вінничина чекала на цей поєдинок, оскільки нашим вболівальникам бракує таких поєдинків.

– Чи задоволені жеребом на стадії 1/4 фіналу?
– На цьому етапі всі команди є досить сильними. Тим більше, що у нас налаштування на поєдинки Кубка України та чемпіонату міста є однаковим. Завжди налаштовуємося на максимум у протистояннях з будь-яким суперником.

– Тим не менш, на шляху до чвертьфіналу ви такі не зіграли з командою Favbet Екстра-ліги. Чи мали таке бажання або ж навпаки – хотіли пройти далі без зустрічей з представниками елітного дивізіону?
– Так, за волею жереба нам не судилося зустрітися з учасниками елітного дивізіону у Кубку України. Втім, перед початком сезону у нас були спаринги з «ІнБевом» та «Соколом», в яких команда виглядала досить непогано. Якщо нам вдасться пройти далі – зіграємо з представниками Favbet Екстра-ліги у Фіналі Чотирьох.

– Що можете сказати про майбутнього суперника – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» з Миколаївки?
– Це дійсно дуже сильна команда. У ній зібрані дуже досвідчені виконавці. Не дарма, саме «ДЕ ТРЕЙДИНГ» впевнено очолює турнірну таблицю Першої ліги. Вважаю, що цей колектив у найближчому майбутньому гратиме у Favbet Екстра-лізі. Завдання «Яско» – потрапити Фіналу Чотирьох. Його нам озвучив президент. Ми не хочемо його підвести, тому віддамо усі сили, аби досягти мети.

– Чи хотіли б наступного року спробувати свої сили у Першій або Другій лігах?
– Поки складно відповісти. Ми маємо досить амбіційного президента. Думаю, що у «Яско» все попереду!

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.