БеларусьМихаил Грицына: «Хотелось бы доиграть сезон»ИталияМарвін Перковіч: космополіт з «Торремаджоре»ИспанияАдри: «Мы провели хороший сезон, и эта ситуация его не перечеркивает»КазахстанЧингиз Есенаманов: «Нам пока не могут выдать зарплату, поскольку банки не работают»Первая лига Індивідуальна статистика гравців "Урагану-2-КФВ" в Першій лізі 2019/20ПольшаПетр Шимура: «Польский футзал – отражение польского футбола и позиций футзала в мире»КазахстанКака: «Скоро все это закончится – нужно потерпеть»РоссияЕвгений Мишарин: «Стараюсь каждый раз находить новые цели, чтобы не терять мотивацию»Юношеский футзалОлександр Кривенда: «Плануємо стартувати у Юнацькій Екстра-лізі»ПортугалияПортугалия завершает сезонЛьвовБогдан Мельник: «Можливо, варто провести всеукраїнський фінал АФЛУ у вересні»ПольшаМарта Брудницка: «Судейство в футзале сложнее, чем в футболе»РоссияБесик Зоидзе: «Решили дать ребятам возможность отдохнуть и восстановиться»Детский футзалОлег Ольшанецький: «Дітям було складно за два тижні перелаштуватись з футболу на футзал»Первая лига Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»БеларусьАлексей Попов: «Хочется верить, что после этого кризиса у нас останется полноценный чемпионат. Надо как-то пережить»БеларусьПричина, которую нельзя называть. Почему в Беларуси поставили на паузу мини-футболИспанияКарлос Ортис покидает «Мовистар Интер»БеларусьАлександр Савинцев: «Все, кто занял не первое место, не согласятся на завершение чемпионата без плей-офф»Юношеский футзалОлександр Дем'янчук: «Багато футзальних функціонерів були проти того, щоб викликати дуже талановитого, але футболіста у футзальну збірну»

Кубок України 2019/20. Анонс матчів-відповідей 1/4 фіналу

Пропонуємо вашій увазі анонс матчів-відповідей 1/4 фіналу Кубка України з футзалу


7 березня

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

13:00. м. Львів, ПС «Галичина»
Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Плахов (Чернівці), В. Болізюк (Львів) 
Хронометрист: А. Кузьмін (Львів) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

У суботу, 7 березня, львівська “Енергія” прийматиме вдома івано-франківський “Ураган” у другому поєдинку 1/4 фіналу Кубка України. Енергетичне дербі стартує о 13:00 в Палаці спорту “Галичина”.

Нагадаємо, що перший чвертьфінальний поєдинок в Івано-Франківську відбувся 22 лютого і завершився на користь “Урагану” — 1:3.  Попри поразку  “Енергія” зберегла шанси на позитивний підсумковий результат завдяки голу на виїзді, автором якого став Володимир Буньо. Огляд матчу дивіться тут:
 

Після кубкової зустрічі львів'яни офіційних матчів не проводили, адже пропускали 17 тур згідно з календарем Favbet Екстра-ліги. Натомість “Ураган” на минулих вихідних здолав “Кардинал-Рівне” у домашньому поєдинку чемпіонату.

Відіграти два м'ячі львів'янам буде непросто, але в кубкових протистояннях одним із визначальних чинників стає налаштування і готовність до кожної конкретної гри. Тим більше, якщо це енергетичне дербі.

Тож які “сюрпризи” підготують суперникам головні тренери “Енергії” та “Урагану” — Валерій Легчанов та Максим Павленко — побачимо найближчої суботи.

Джерело  Пресслужба ФК “Енергія”

Четверте за ліком "енергетичне" дербі в сезоні обіцяє бути не менш цікавим за попередні, адже саме на майданчику львівського Палацу Спорту "Галичина" буде розіграно путівку до Фіналу чотирьох Кубка України. У першій грі двотижневої давнини в Івано-Франківську господарі забезпечили собі мінімальну, за футзальними мірками, перевагу - 3:1. Нагадаємо, тоді на дубль Сергія Коваля та гол Ярослава Лебедя львів'яни відповіли влучним ударом у виконанні Володимира Буня.

Втім, у кубкових двобоях частенько на перший план виходять характер і бажання до перемоги, тож варто очікувати цікавого для шанувальників футзалу протистояння. Особливо, якщо це матч принципових суперників і на кону вихід до четвірки найсильніших національного кубка. У такий відповідальний момент "дракони" не залишаться без підтримки, адже на звітний матч до міста Лева завітає чисельна група вболівальників з Івано-Франківська, які стануть "шостим" гравцем нашої команди.

Минулого тижня "енергетики" були вільними від ігор у Favbet Екстра-лізі, тоді як "Ураган" провів надважливий поєдинок проти рівненського "Кардинала-Рівне". У матчі двох західноукраїнських команд на майданчику Манежу КФВ перемогли господарі (5:2) і завдяки хет-трику Даниіла Абакшина здобули надважливі "золоті" очки до заліку фінальної "шістки" сезону.

"Енергетичне" дербі пройде 7-го березня у львівському Палаці Спорту "Галичина". Початок матчу о 13:00. Традиційно гру можна буде переглянути у прямому ефірі на офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«Food Centre-СумДУ» (Суми) – «ХІТ» (Київ)
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри: Д. Куций (Харків), М. Нечипуренко (Кривий Ріг), О. Єлшанський (Суми) 
Хронометрист: А. Савельєв (Суми)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

На этой неделе «ХИТ» сосредоточился на подготовке к ответной четвертьфинальной игре Кубка Украины против сумской команды «Food Centre/СумДУ», которая пройдёт в Сумах в субботу 7 марта.

В первой встрече была интересная борьба, в которой наша команда доминировала в первой половине. А результатом преимущества стали три безответных гола.

Во втором же тайме гости сумели сократить отставание до двух мячей — 2:4. Но пенальти на последней минуте матча, который реализовал Сергей Журба, принёс столичным гандикап «+3».

Счёт 5:2 для нашей команды довольно таки внушительный с оглядкой на пять забитых мячей, но в ответной встрече в Сумах главный тренер «Food Centre/СумДУ» Иван Скицко надеется, что его команда вновь даст бой нашей команде, а возможно и сотворит сенсацию.

В любом случае, несмотря на +3 в Киеве, сумчан недооценивать никак нельзя. Два забитых мяча в Киеве показали, что эта команда способна реализовывать свои моменты, и намерена продолжить это и в ответной встрече.

Нашей же команде необходимо забыть первую игру в столице, и играть так, как будто счёт всё ещё 0:0.

Ответный четвертьфинальный матч Кубка Украины сезона 2019/2020 стартует в 13:00 в сумском спорткомплексе «СДПУ» в субботу 7 марта. Прямая трансляция будет доступна на нашем сайте!

Источник  Лев Галушко, пресс-служба ФК «ХИТ»

«Продексім» (Херсон) – «SKIDKA» (Київ)
14:00. м. Херсон, ХВУФК
Арбітри: Д. Дудка, Р. Гейло (обидва – Київська обл.), С. Черноусов (Херсон) 
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон) 
Спостерігач арбітражу: М. Подраний (Житомир) 

Три голи переваги у виїзному матчі заробив і чинний чемпіон України – херсонський «Продексім». Команда Олега Шуста отримала значну підтримку від столичних шанувальників футзалу та продемонструвала гідну гру. Однак, від поразки не втекла.

До Херсона столичні футзалісти вирушать, аби провести другу серію протистояння з «мельниками» та спробують продемонструвати свій максимум. Водночас, підопічні Дмитра Бербенцева після минулорічної поразки у фіналі хочуть з другої спроби таки перемогти й отримати омріяний кубковий трофей.

Джерело  Прес-служба Асоціації футзалу України 

10 березня

«Яско» (Вінниця) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)

11:30. м. Вінниця, СК «Нокаут»
Арбітри: Л. Жиронкін, Ю. Кондратьєв (обидва – Київ), О. Сидорук (Вінниця)
Хронометрист: М. Слободянюк (Вінниця)
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ)

Останній учасник Фіналу Чотирьох визначиться у протистоянні одразу двох команд, які не є представницями Favbet Екстра-ліги.

У першій зустрічі підопічні Олександра Хурсова здобули перевагу у два м’ячі. Втім, тепер цей гандикап миколаївцям потрібно відстоювати у Вінниці.

Команда з Поділля у своєму дебютному кубковому сезоні пройшла досить далеко, і спробує ліквідувати гандикап, оформлений суперником. У цьому їй, безперечно, допоможе підтримка глядачів.

У будь-якому випадку, вихід до Фіналу Чотирьох стане неймовірним здобутком для будь-кого з суперників. Це є гарантією безкомпромісного футзалу у цьому протистоянні.

Джерело – Прес-служба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.