Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). ІнБев (Житомир) – Ураган (Івано-Франківськ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021: анонс матчів 1/8 фіналуКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал ЭленилсонаМолдоваНазван расширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейРоссияАльберт Цайдер: «МФК КПРФ – известный во всем мире бренд, и мы должны с каждой игрой это подтверждать»Чемпионат ЕвропыУЕФА отмечает 25-летие ЕВРОСборная Украины2021 рік: що чекає на збірну УкраїниЭкстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник на Евро-2003 не играл в сборной той роли, что Гончаренко на Евро-2001, потому что команда была на пике»РоссияАнна Сидоренко – новый игрок МФК «Норманочка»Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Когда сборная выиграет медали чемпионата мира или Европы – создам свой футзальный клуб»

Друга ліга України 2020/21. Черкащина. Огляд 3 туру

Лідирують "Цетус" і "Майфон"


«Цетус» – МСК «Дніпро»-U-19 – 5:2 (1:0)
Голи:
Погребняк (3), Скороходов, автого суперника –  Матвійчук(2)
Попередження: Волощук – Матвійчук

Наймолодшого учасника чемпіонату України – МСК «Дніпро»-U-19 екзаменував «міцний» горішок турніру – «Цетус». Те, що юним дніпрянам буде непросто цетусівці нагадали на старті гри, забивши «швидкий» гол. Такий початок гри лише згуртував дніпрян. І вони відповіли супернику кількома змістовними атаками, щоправда без прицільного акцентованого удару. Станом на 5 хвилину гри на майданчику рівна боротьба. Цетус поки не поспішає ризикувати і намагається багато комбінувати.

На 8 хвилині гри дніпряни мали відмінну можливість зрівнювати рахунок, але спочатку Іщенко парирував удар гравця, а потім хтось із Цетусу заблокував удар Савіська.

Поступово перша частина зустрічі підходила до завершення і на майданчику йде рівна боротьба. Навіть можна сказати, що частіше шкіряна куля в ногах гравців – МСК «Дніпро»-U-19. За 40 секунд до перерви Іщенко у Цетуса залишив ворота і побіг атакувати, що ледь не завершилося для нього пропущеним м’ячем.

На старті другої частини зустрічі цетусівці спробували повторити успіх першого тайму, але наразилися на пресинг з боку юних опонентів і досить швидко акцентували також увагу на захисних діях. Та це не допомогло їм на 15 хвилині гри врятувати свої ворота від неприємностей – 1:1. Звісно, досвідчених футзальних бійців Цетуса пропущений гол завів і згодом Погребняк вивів свою команду вперед – 2:1. Через дві хвилини дніпряни повернули паритет у рахунку.

За чотири з половиною хвилини до завершення зустрічі Дніпро був покараний дабл-пенальті за перебір фолів – 3:2. Цетус продовжує гру від оборони, чекаючи можливості відповісти контратакою. Але черговий гол і знову від Погребняка з дабл-пенальті влетів у ворота гостей. Потім Щерба скористався дезорганізованістю своїх юних опонентів.

У підсумку Цетус, незважаючи на рахунок, здобуває не легку перемогу. Гравцям МСК «Дніпро»-U-19 очевидно не вистачило досвіду, щоб здобути у цій грі позитивний результат.
 


«Черкасиобленерго» – «Служба порятунку» – 2:0 (1:0)
Голи:
Аргеєв, Дєдов
Попередження: Скоров – Аджубей

На майданчику зустрілися команди, які у перших двох турах чемпіонату не відчули радості перемоги. Відповідно, з перших хвилин зустрічі, суперники вдалися до активних атакувальних дій. Досить швидко пролетіли перші 5 хвилин зустрічі. Були вони насиченими на різноманітні події, але все обійшлося без забитих голів. Щойно 1 тайм перетнув свій екватор, як енергетики відкрили рахунок у зустрічі (1:0), а Магльований із Служби порятунку згадав свій нереалізований вихід сам на сам із Сорокіним. До речі, на 7 хвилині гри голкіпер Черкасиобленерго отримав травму, але на щастя все обійшлося. Цікаво, що за ті кілька десятків секунд, що не було Сорокіна на майданчику, Єрошов, який його замінив, врятував ворота від пропущеного гола.

Господарі зустрічі атакують не менше, але у них задіяна більше дальня артилерія і поки не точна. У завершальну хвилину гри енргетики ввійшли з 5 фолами, але зіграли у цей період уважно.

Відпочивши у перерві, команди з подвійною енергію вдалися до активних дій. На 14 хвилині Дєдову із Черкасиобленерго вдалося на фланзі обіграти свого опонента, дати пас на Аргеєва, який без шансів для Чмиха «розстріляв» його ворота – 2:0. Така зміна рахунку дещо похитнула ряди Служби порятунку і замість того, щоб атакувати гості більше часу захищаються. Але згодом їм вдається організувати кілька масованих атак.
 


«ЮГ-2000» – «Карбон» – 2:2 (0:0)
Голи:
Агарін Н., автогол суперника – Кулик, Проценко

З огляду боротьби за місце у першій четвірці, обом командам потрібна перемога, а особливо Карбону, який після двох турів перед цим матчем мав 1 турнірне очко. Відповідно, гру суперники почали потужно із достатньою кількістю створених гольових моментів. Удари повз ворота до уваги не братимемо, а ті, що летіли у ворота парирували голкіпери команд Манжела (ЮГ-2000) і Магльований (Карбон). Надійна гра воротарів додавала впевненості їхнім партнерам по команді. Станом на 10 хвилину гри можна сказати, що у захисті команди грають краще. Поки матч на надрезультативний статус не претендує. 0:0 після першого тайму.

З перших хвилин другого тайму команди почали змагатися по кількості створених моментів. А на 15 хвилині гри Проценко з Карбону влучним ударом запропонував включитися командам у боротьбу за забиті м’ячі- 0:1. Через хвилину Проценко міг стати автором «дубля», але сам на сам не обіграв Манжелу.

Поступового гра набула в’язкого характеру. На 19 хвилині гри у ЮГ-2000 спрацювала триходівка Калініч-Бабенко- Агарін Н. – 1:1. А вже через хвилину шкіряна куля влетіла у ворота Карбона. Сталося це після того, як м’яч після удару Мачульського влучив у поперечку воріт гостей, відлетів на набігаючого…… карбонівця Халілова, який не зумів зупинитися і забив у власні ворота – 2:1.

Далі команди включають максимальні швидкості і, що не атака, чи то Карбона, чи то ЮГ-2000 і відразу небезпечний момент біля воріт. За 9 секунд до фінальної сирени Кулик вдало грає на добиванні і рятує Карбон від поразки.
 


«Земельник-2» – «Майфон» – 1:6 (0:2)
Гол:
Баклан – автогол суперника, Авер’янов (2), Зоря, Чорний, Бреус
Попередження: Барбанов – Бобінський, Рожко

Програму матчів чемпіонату України завершувала гра сусідів по турнірній таблиці. Команди приглядувалися один до одного не довго і відразу почали з атакувальних дій. Вже на третій хвилині гри Авер’янов вніс сум’яття у «відносини» голкіпера і гравця Земельника-2, що завершилося автоголом і черкащани повели у рахунку. Організувати відразу атакувальну відповідь команді з Кропивницького відразу не вдалося. Навіть більше того – майфонівці зробили спробу закріпити свій успіх у рахунку.

Станом на середину 2 тайму жодна з команд немає відчутної переваги. А на 7 хвилині гри Чорний, замість удару зі штрафного по воротах, зробив пас на Авер’янова, який «розтріляв» кропивницькі ворота – 0:2.

За три хвилини до завершення гри черкаська команда мала 5 загальнокомандних фолів, але це не заважало їм атакувати і доволі таки небезпечно. Земельник-2 намагався по можливості контратакувати і також збирати фоли – за 11 секунд до перерви у них також 5 фолів.

Другий тайм почався під акомпанемент атак черкаської команди. Земельник-2 поки у пошуках своєї гри і взагалі у порівнянні з попередніми матчами не помітно в їхніх очах «вогню».

На 15 хвилині гри кропивницька команда проводила масовану атаку, але м’яч у підсумку потрапив у руки кіпера Майфона Соколовського, який пасом рукою вивів Авер’янова сам на сам з воротарем Земельника-2. Воротар вийшов далеко з воріт і черкащанин просто перекинув через нього сферу – 0:3.

Через півтори хвилини поперечка воріт врятувала черкащан від неприємностей, а ще через 30 секунд Зоря влучним ударом зробив заявку Майфона на перемогу дуже серйозною.

Командам залишається ще грати 7 хвилин. Земельник-2 міняє голкіпера на польового і майже відразу забиває – 1:4. Забивши гол господарі зустрічі і далі продовжують атаки проводи вп’ятьох. Але вийшло, що пішли в атаку і ….. пропустили гол у свої ворота – 1:5.

До завершення зустрічі ще достатньо часу, щоб команді з Кропивницького створити диво, але схоже сьогодні (29 листопада) не їхній день, та й налаштованість на гру була не належного характеру.

У підсумку Майфон здобув ефектну і ефективну перемогу над цікавим і принциповим суперником.
 


Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.