РоссияКубок России-2020/21. 1/2 финала. Матчи 2. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 3. Виймси СМСРаха – Нарва Юнайтед. LIVE!Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Поляки кричали «Ку***!», потому что я задавал темп»КазахстанАрнольд Кнауб: «Верю в победу Игиты, потому что он действительно является лучшим вратарем»Черкассы Олег Біляк: «Важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру»Футзал в миреКазахстан объявил состав на матчи Евро-2022БразилияФернандо Ферретти – новый тренер «Lages Futsal»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогуПортугалияГитта и Роша не продлят контракты со «Спортингом»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОпределена процедура жеребьевки 1/8 финала Лиги чемпионовКазахстанБиро Жаде возглавил МФК «Атырау»КазахстанАскар Абильдаев: «На данный момент риска потерять какую-либо еще команду нет»ПортугалияФакти, яких ви не знали про РікардіньюВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». АнонсБеларусьДмитрий Камеко: «Эту, бл***, медаль за второе место я буду носить с гордостью!»Женский футзалЖіночий чемпіонат України відновиться в лютомуЭкстра-лигаАндреу Варгас присоединился к «Продэксиму»Чемпионат ЕвропыВизначено склад збірної України на матчі групового етапу Євро-2022ИспанияМинус Ике, Вильям, Мориока плюс Арьета и Селусио

Друга ліга України 2020/21. Черкащина. Огляд 1 туру

У неділю в Черкасах стартува регіональний етар Другої ліги України з футзалу сезону 2020/21


15 листопада 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України з футзалу. ІІ ліга (регіональний етап). 1 тур.

«Карбон» (Черкаси) – «Земельник-2» (Кропивницький) – 3:4 (3:1)
Голи:
Кулик (2), Проценко – Баклан (2), Бирса, Барбанов
Попередження: Барбанов, Баклан, Савонік – Халілов
Вилучення:

Цей матч відкривав регіональний етап чемпіонату України з футзалу серед команд другої ліги. Якщо потенціал «Карбона» можна оцінити по складу команди, то колектив з Кропивницького – повна таємниця. Перша половина стартового тайму продемонструвала, що «Земельник-2» міцний горішок. До речі, гості першими відкрили рахунок у грі. Проте Проценко через кілька десятків секунд зрівняв цифри на табло – 1:1.

На 7 хвилині гри Карбон «умудрився» отримати 6 фол і дабл-пенальті у їхні ворота. Цього разу їх пронесло. Через хвилину Кулик у Черкас  не зумів оди в один обіграти голкіпера Земельника-2, а Проценко на добиванні влучив м’ячем у поперечку воріт.

За півтори хвилини до перерви не особливо гостра атака карбонівців за рахунок влучного удару Кулика завершилася забитим голом з гострого кута – 2:1. А через хвилину Кулик скористався помилкою кропивницького голкіпера на виході і рахунок стає 3:1.

Зі старту другої частини зустрічі команди грали активно. Дуже багато єдиноборств. Час летів дуже і господарі зустрічі помітно почали втрачати концентрацію, а можливо і наперед повірили у перемогу. Як наслідок – на 7 і 8 хвилинах другого тайму у Команди з Кропивницького проходять дві якісні атаки і рахунок стає рівним – 3:3.

За 2 хвилини до фінальної сирени у гостей 5 фолів, але їх це не зупиняє і 30 секунд до завершення гри вони виходять вперед – 3:4. Карбон бере тайм-аут продовжує гру вп’ятьох, але врятувати гру не вдалося.
 

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 0:0
Попередження:
Агарін  – Коломієць

Щодо комплектування складів команд, то команди добре попрацювали і віддати комусь перевагу складно. Єдине, що середній вік гравців Служби порятунку значно молодший від ЮГ-2000, який укомплектований досвідченими гравцями.

Незважаючи на різні вікові категорії, 10 хвилин першого тайму команди провели у середньому темпі,  особливо не  поспішаючи ризикувати. Потім команди прискорилися, але більше гостроти від цього біля обох воріт не з’явилося.

Станом на 18 хвилину зустрічі на майданчику точиться рівна боротьба.  Здавалося, що молодші гравці Служби порятунку мали б діяти швидше, але їм не вдається це зробити. Натомість вони досить багато часу проводять у захисті, даючи можливість своєму голкіперу Чмиху раз від разу демонструвати свою реакцію. Але коли йому не вдається зреагувати, то його підстраховує каркас воріт.

Досить швидко матч без визначення переможця добіг свого завершення.
 


МСК «Дніпро-Ю-19» (Черкаси) – «Майфон» (Черкаси) – 1:11 (0:6)
Голи:
Баранник – Бобінський, Савченко, Бреус, Зоря (2), Чорний (3), Авер’янов, Орел (2)
Попередження: Пархоменко – Рожко
Вилучення:

Ще на старті зустрічі стало зрозуміло, що юним дніпрянам-футзалістам буде складно протистояти потужно вкомплектованому Майфону. Як не старалися господарі зустрічі чинити опір супернику, але тим вдавалося справно забивати м’ячі у ворота опонентів.

Після перерви майфонівці не зважали на юний вік своїх опонентів і грали на повну потужність і, відповідно, результативно.
 


«Цетус» – «Черкасиобленерго» – 1:1 (0:1)
Голи:
Погребняк – Вакуленко
Попередження: -
Вилучення: -

Програму матчів першого туру завершувала гра між командами, які на турніри, в яких беруть участь, ставлять амбітні завдання.  Те що, на цю гру обидві команди мають певні плани, почали демонструвати з перших хвилин. Доволі таки жвава гра із багатьма небезпечними моментами. У середині першого тайму Черкасиобленерго вдається відкрити рахунок у зустрічі. У відповідь Цетус організував штурм воріт опонентів, але у тих впіймав кураж їхній голкіпер Сорокін і неодноразово рятував свої ворота від небезпеки.

Після перерви команди почали діяти більш виважено, але гостро у завершальній стадії атак. І знову у центрі уваги гра воротарів. Особливо на 14 хвилині варто відзначити проявлену реакцію Іщенком, який врятував команду від чергової неприємності.

Поступово гра набувала нервового характеру. Цетус із середини другого тайму почав діяти дещо авантюрно і цього вимагав рахунок на табло, який був не на його користь.

Черкасиобленерго більше грає від оборони і постійно заточений на атаку. За 3 хвилини до фінальної сирени Вакуленко у гостей мав шанс покращити перспективи своєї команди на перемогу, але не обіграв голкіпера при виході сам на сам.

За 40 секунд до фінальної сирени в одній з атак Цетуса Погребняк ледь не втратив м’яч, але виправив помилку і несподівано результативно пробив по воротах – 1:1. На завершальну атаку гості матчу беруть і Сорокіна, але досягти бажаного так і не зуміли.
 


Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.