Футзал в миреБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитЭкстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «ХІТ» – «Енергія». АнонсАссоциация футзала УкраиныЧто для гандбола хорошо, то для футзала смертьЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Медальні серії. Два різні свята, але празникує тільки «Ураган»Лига чемпионов УЕФААлекс Мерлим: «Кайрат» – это клуб, в котором хотят играть все»Первая лига Перша ліга 2020/2021: оприлюднено календар групового етапуРоссия​Россия-2020/21. Тур 18. Прошлогодние финалисты сойдутся на ранней стадии

Едуард Нагорний: «Прагнемо здолати хорватів та вийти до півфіналу»

Гравець юнацької збірної України Едуард Нагорний розповів про стартові матчі нашої команди та майбутній поєдинок з хорватськими однолітками на Євро-2019.

Photo by Harry Murphy - UEFA/UEFA via Sportsfile

– Едуарде, цей юнацький чемпіонат Європи є дебютним в історії. Які враження від старту на турнірі такого рівня?

– Дійсно, рівень досить сильний. Видно, що команди приїхали боротися за перемогу у кожному матчі. У будь-якому з поєдинків може статися сенсація.

– Перший матч для нашої збірної завершився розгромною перемогою. В який момент команда відчула, що може закінчити зустріч з великою перевагою над суперником?

– Після того як ми забили перший гол – стало трохи простіше. Вони дали зіграти у той футзал, який є притаманним для нас. Завдяки цьому і вдалося їх обіграти з великим рахунком.

– Наскільки важко після такої перемоги наступного дня протистояти одному з фаворитів турніру?

– Безумовно, ми знали, що юнацька збірна Іспанії є дуже сильним суперником. Були переконані, що поєдинок буде дуже важким, тому намагалися якомога надійніше грати біля власних воріт. На жаль, невимушені помилки та відсутність концентрації у низці епізодів суттєво позначилися на підсумковому рахунку.

– Оціни вплив на результат зустрічі 6-го фолу наприкінці першого тайму та голу у роздягальню з дабл-пенальті? Наскільки це надломило команду?

– Дійсно, перший тайм завершувався з рахунком 1:1, і за 35 секунд до його завершення суперник заробив дабл-пенальті. Важко сказати як би проходив другий тайм без цього порушення правил. Безумовно, – це неабияк вплинуло на розвиток гри.

– Чи бачив ти попередні поєдинки юнацької збірної Хорватії?

– Так. На мою думку, – це дуже цікавий суперник. Вважаю, що з ним можна грати. Ми налаштовані на перемогу у завтрашньому матчі.

– Як вважаєш, наскільки добре чи погано, що нашу команду не влаштує нічия в останній зустрічі?

– Відверто кажучи, не думаємо про якийсь інший результат, окрім перемоги. Прагнемо здолати хорватів та вийти до півфіналу.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.