Беларусь«ХИТ» и «Энергия» сыграют в «Кубке дружбы»ЛатвияЛатвійський «Локомотив» підсилився Дмитром БорисовимЭкстра-лигаАндрей Цилык: «Индивидуальные цели не важны. Хочется побеждать»ИспанияЛегендарний Луїс Амадо – найкращий воротар за всю історію LNFSВторая лигаСвятослав Гірний: «Хочу досягти з «Галицькою здобою» найвищих вершин»ПортугалияВизначено дати і місця проведення чоловічого та жіночого Суперкубку ПортугаліїФутзал в миреМаркіньос Шав'єр: «Ще одна ганьба у бразильському футзалі»БеларусьXXXI чемпионат Беларуси стартует 7 сентябряФутзал в миреКлубный чемпионат Азии: девять финалов и шесть победителейСборная УкраиныЮнацька збірна України U-19 в серпні проведе два матчі на турнірі у ФранціїРоссияВасилий Белов: «Играю "по старинке"»БеларусьВасилий Жариков: «Для игрока главное в карьере – встретить тренера, который поможет ему раскрыться и даст возможность играть»Футзал в миреІран планує зіграти два товариські матчі, щоб Шамсаї побив рекорд ФалкаоВетераныОдеса прийме Кубок та чемпіонат України серед ветеранівБеларусьАндрей Медведев: «Пассажиров не будет» КазахстанМаксим Воронин: «Надеюсь принести пользу клубу»КазахстанКристиан Радин: «Уровень футзала в Казахстане выше, чем в Сербии»КазахстанГабриэль: «Переход в «Кайрат» – большой шаг вперед для меня»Экстра-лигаОфіційно: Володимир Буньо — гравець "Енергії"Экстра-лигаАртем Фаренюк в ефірі українського радіо у програмі «Овертайм»

«Екстракляса» взялася за підрахунок бомбардирів

1. Даніель Кравчик; 2. Марцін Міколаєвіч; 3. Олександр Бондар. Що це таке? Це класифікація найкращих бомбардирів трьох останніх сезонів футзальної Екстракляси.


Голова Комітету ліги Януш Лейк виконав дуже важке завдання: оновив історію бомбардирів. На цей момент, після декількох місяців кропіткої роботи на основі протоколів матчів, він склав класифікацію за останні три сезони: від найкращого бомбардира Кравчика (на фото) до гравців, які забили один гол.

 Інші 22 сезони були описані у книзі Яна Пічета «Футзал  велика гра маленьким м'ячем»,  пояснює Януш Лейк. – Таку саму таблицю бомбардирів, що й у цій книзі, на своєму сайті має «Рекорд» (Бельсько-Бяла), а також вона була на сайті футзальної Екстракляси. Після детального аналізу я помітив, що деякі дані неправильні. Через це я наказав, до моменту уточнення даних, видалити таблицю, що є неправильною, з сайту Екстракляси.

 Які там були помилки?
 Підрахунок бомбардирів проводився з сезону 1994/1995 до 30 травня 2017 року  відзначає Лейк.  І в книзі Яна Пічета вони наведені станом на 1 червня 2016 року. Таким чином у нас різниця в один рік (сезон), і однакова статистика. Саме тому здавалося необхідним порахувати три останні сезони і доповнити їх статистикою, що міститься в книзі Яна Пічети.

Лейк відзначив статистику деяких бомбардирів.

 Наприклад, на сайті «Рекорду», станом на 30 травня 2017 року, на 26 місці стоїть Ігор Собальчик зі 123 голами,  каже Лейк.  А в книзі Пічети (станом на 1 червня 2016 року) Собальчик на 24 місці зі 133 голами. За сезон його показник зменшився на 10 голів. Це, мабуть, «чеська помилка». Інший приклад  Роман Вахула. У книзі Пічета на 1 червня 2016 року він має на своєму рахунку 67 голів. Згідно з протоколами арбітрів він забив 32 голи за останні три сезони. Всього – 99 голів. Сайти говорять, що у нього на рахунку 101 гол, а клуб з Пнев, що 100. Можливо, гравець забив у якомусь матчі, а арбітри позначили це як автогол.

Три найкращі бомбардири за останні три сезони:
1. Даніель Кравчик - 82 голи
2. Марцін Міколаєвіч – 78 голів
3. Олександр Бондар – 71 гол

Таблицю найкращих бомбардирів за останні три сезони можна знайти на веб-сайті Futsal Ekstraklasa на вкладці «Історія».

Джерело – futsalekstraklasa.pl

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.