РоссияВасилий Белов: «Играю "по старинке"»БеларусьВасилий Жариков: «Для игрока главное в карьере – встретить тренера, который поможет ему раскрыться и даст возможность играть»Футзал в миреІран планує зіграти два товариські матчі, щоб Шамсаї побив рекорд ФалкаоВетераныОдеса прийме Кубок та чемпіонат України серед ветеранівБеларусьАндрей Медведев: «Пассажиров не будет» КазахстанМаксим Воронин: «Надеюсь принести пользу клубу»КазахстанКристиан Радин: «Уровень футзала в Казахстане выше, чем в Сербии»КазахстанГабриэль: «Переход в «Кайрат» – большой шаг вперед для меня»Экстра-лигаОфіційно: Володимир Буньо — гравець "Енергії"Экстра-лигаАртем Фаренюк в ефірі українського радіо у програмі «Овертайм»Чемпионат ЕвропыВолодимир Крайовський: «Причина підсумкового дев’ятого місця – відсутність досвіду таких матчів»Экстра-лигаМикита Тменов: «На коронній фразі "на наступному тижні закриємо все" тиждень за тижнем літали по 12-14 годин на ігри»Экстра-лигаКостянтин Кожанов: «Команду в Екстра-лізі буде тренувати Михайло Соколовський»ИталияАндреа Монтемурро: «Благодаря отличной работе СМИ мы еще более упрочили имидж нашего вида спорта»КазахстанЛуизиньо: «Я даже не задумывался о том, переходить мне в «Кайрат» или нет»Футзал в миреАнатолий Яковенко: «В некоторых командах Высшей лиги футзалисты играют из любви к спорту»КыргызстанРинат Умешев: «Я был фанатом Игиты и оказаться с ним в одной команде было честью для меня»Бразилия Скільки Кубків Лібертадорес виграв «Карлус Барбоза»?Сербия Ігор визнаний найкращим гравцем Першої футзальної ліги 2018/2019КазахстанРуководство АФК «Кайрат» обозначило цели на предстоящий сезон

Міхал Марек – найкращий гравець Екстракляси-2018/19

Найкращий бомбардир Екстракляси Міхал Марек обраний капітанами, тренерами і президентами клубів найкращим гравцем минулого сезону

Міхал Марек з «Рекорду» (Бельсько-Бяла), найкращий бомбардир Екстракляси, був обраний капітанами, тренерами і президентами клубів найкращим гравцем минулого сезону.

Боротьба за перше місце була доволі жорсткою, але зрештою Міхал Марек явно переграв Міколая Заставніка з «Клірексу» (Хожув). А от боротьба за третє місце виявилася надзвичайно напруженою: Томаш Крізель з ФК «Торунь» випередив Павла Будняка («Рекорд») лише на два очки.

Результати голосування за найкращого гравця Екстракляси минулого сезону:

1. Міхал Марек (Рекорд)
 69 балів
2. Міколай Заставнік (Клірекс)
 56
3. Томаш Крізель (ФК Торунь)
 47

Найкращим воротарем представники ліги обрали Бартломея Наврата з «Рекорду» (Бельсько-Бяла).

У польському футзалі не бракує великих воротарів
 ми це знаємо. Уболівальники можуть згадати кількох, які заслужили на перемогу. Але президенти, тренери і капітани клубів Екстракляси обрали одного  Бартломея Наврата.

Підсумки голосування за найкращих воротарів Екстракляси минулого сезону:

1. Бартломей Наврат (Рекорд)
 77 балів
2. Міхал Калужа (Рекорд)
 68
3. Рафал Кшишка (Клірекс)
 48

Наставник ФК «Торунь» Лукаш Жебровскі обраний найкращим тренером футзальної Екстракляси.

Після захоплюючого поєдинку, що полягав у голосуванні капітанів, тренерів і президентів клубів, він переміг Анджея Шлапу з «Рекорду» (Бельсько-Бяла).

Можна було очікувати, що це звання розіграють тренери двох найкращих команд. На 4 бали (на практиці це міг вирішити один виборець) свого опонента випередив Жебро.

Підсумки голосування за найкращих тренерів Екстракляси 2018/2019:

1. Лукаш Жебровскі (ФК Торунь)
 90 балів
2. Анджей Шлапа (Рекорд)
 86
3. Клаудіуш Хірш (Пяст)
 21

Якуб Коколь з «Ред Девілс» (Хойніце) був обраний у номінації «Відкриття сезону».

Битва за перемогу була дуже серйозною
 просто подивіться на результати:

1. Якуб Коколь (Ред Девілс)
 39 балів
2. Конрад Правуцкі (Погонь'04)
 37
3. Серхіо Парра (Пяст)
 26

Президент футзальної Екстракляси Мацей Карчіньскій був обраний особистістю минулого сезону.

 Дякую всім, хто за мене голосував, спасибі вам за довіру і віру в проект. Нас об’єднав футзал,  сказав Мацей Карчіньскій.

Трійця лідерів цієї категорії:

1. Мацей Карчіньскі
 36 балів
2. Блажей Корчіньскі (головний тренер збірної Польщі)
 28
3. Януш Шимура (президент Рекорду)
 27

Фани «Акана Оржель» (Єльч-Лясковіце) перемогли в категорії «Найкращі уболівальники» у попередньому футзальному сезоні.

За словами капітанів команд, тренерів і президентів вони виграли безумовно.

Перша трійка має наступний вигляд:

1. «Акана Оржель» (Єльч-Лясковіце)
 96 балів
2. ФК Торунь
 49
3. «Ред Дрегонс» (Пневи)
 35

Нагадаємо, що українець Олександр Бондар з «Рекорду» (Бельсько-Бяла) був обраний найкращим іноземним гравцем, а ще один український легіонер Андрій Бурдюг з  «Ред Девілc» посів  третє місце.

За матеріалами futsalekstraklasa.pl

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.