Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Прикарпатські профі. Підсумки сезону: Закордон

Минулий сезон, окрім медалей різного ґатунку вітчизняної Екстра-ліги, приніс Івано-Франківщині і нагороди зарубіжних футзальних чемпіонатів.

Юліан Горбатий ("Ґатта Актив" Здунська Воля, Польща / "Петров" Рига, Латвія)
9 матчів в Екстраклясі (1 гол, 1 попередження) / 9 матчів у Вірслізі (7 голів, 2 попередження)

 


Вихованець Академії НФК "Ураган" Юліан Горбатий протягом минулого сезону встиг пограти у двох зарубіжних чемпіонатах - польській Екстраклясі та латвійській Вірслізі. В Польщі універсал зіграв дев'ять матчів, в яких відзначився одним забитим м'ячем і зважаючи на не надто високу результативність взимку перебрався до латвійського "Петрова". А от у Латвії справи у Горбатого пішли вверх - у складі "адвокатів" Юліан забив сім голів у дев'яти зіграних матчах та допоміг своїй команді здобути бронзові нагороди Вірсліги.

 
Павло Русак ("Олімпік" Мельнік, Чехія)
9 матчів в 1 лізі, 12 матчів в 2 лізі "Захід" (1 гол, 3 асисти)



Свій другий сезон в чемпіонаті Чехії завершив голкіпер Павло Русак, відомий виступами за франківський "Епіцентр К10", а нині захищає кольори клубу "Олімпік" з Мельніка. За основний склад команди, що виступає в еліті місцевого футзалу, 28-річний страж воріт відіграв лише дев'ять поєдинків, а більшість ігрового часу в сезоні отримав в "Олімпіку Б" (друга ліга, група "Захід"). У складі дублерів наш краянин провів 12 ігор, сім з яких розпочинав зі стартових хвилин і записав до свого активу чотири пункти за системою "гол+пас" (1 гол + 3 асисти).
 
Тарас Королишин ("Сталіца" Мінськ, Білорусь)
16 матчів в лізі (3 голи, 8 асистів, 3 попередження)
 


Інший вихованець "Урагану" Тарас Королишин вже третій рік захищає кольори мінської "Сталіци". На жаль, більшу частину минулого сезону Королишин знаходився поза грою через травму, отриману ще наприкінці сезону 2017/2018. Та вже у березні відновився і до матчів плей-офф повернув свою звичну форму. Ще б пак, у матчах на виліт універсал записав до свого активу 9 очок за системою "гол+пас" (3 голи та 6 асистів). А два надважливі голи у фінальній серії проти гомельського "ВРЗ" дозволили "столичникам" втретє в історії вибороти звання чемпіонів Білорусі.

Фото: zks-gatta.pl, olympikmelnik.cz, fc-stalitsa.by

Джерело
 Андрій МОКЛЯК, SPORT.IF.UA

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.