ЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»Чемпионат мираАмиржан Муканов: «Матч может сложиться тяжело»Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівЖенский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»ПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в Лешно

LNFS розподілить між своїми клубами 1 427 000 євро за аудіовізуальні права на 2021/22

Національна ліга футзалу Іспанії провела Генеральну асамблею клубів цієї середи в Мадриді


Національна ліга футзалу провела Генеральну асамблею клубів цієї середи в Мадриді, де одностайно було затверджено економічний розподіл доходів, отриманих від використання та комерціалізації аудіовізуальних прав, що складає 1 427 000 євро для асоційованих клубів у сезоні 2021/22. Крім того, клуби Прімери одноголосно схвалили оскарження Регламенту, нормативних норми та основ змагань, представлених RFEF (Королівська іспанська футбольна федерація – прим. futsalua.org) на сезон 2021/22.

Асамблея розпочалася з доповіді президента, де Хав'єр Лозано мав емоційно згадав про Мікеля Жауме, президента «Пальми Футзал», який нещодавно помер, і привітав «Барсу» з перемогою у лізі; «Леванте» за їхній історичний вихід у фінал та кваліфікацію до Ліги чемпіонів; «Манзанаресу Кессосу Ель Ідальго» за підвищення в Прімеру, а нових членів Асоціації – «Реал Бетіс Футзал В» та «Кальвію Пальму Футзал В» – за їхнє підвищення в Сегунду.

Сезон 2020/21 завершився історичною кількістю прямих трансляцій в 297 матчів, що були розділені між GOL, LaLigaSportsTV та регіональними мережами. Хауме Зоріта, менеджер контенту OTT LaLigaSportsTV, підбив підсумки сезону: «Власниками прав є клуби, і з боку Ла Ліги ми будемо продовжувати захищати ваші права. Ми потроїли кількість трансляцій проти минулого сезону, а аудиторія зросла на 50%».

Футзал став одним із найпопулярніших видів спорту на OTT LaLigaSportsTV, і «з нетерпінням чекаючи наступного сезону, ми продовжуємо вірити в цей проєкт, і ми готові продовжувати співпрацювати з регіональними та місцевими мережами, до яких ця кампанія також звернулася, і вони дозволили нам транслювати 196 матчів у Прімері і Сегунді», – прокоментував Хауме Зоріта.

У пункті 6 Порядку денного рахунки за сезон 2020/21 були закриті, а потім, у пункті 7, одноголосно затверджено економічний бюджет на сезон 2021/22, який встановлює економічний розподіл щодо доходу, отриманого від використання і комерціалізації аудіовізуальних прав, який становить 1 427 000 євро для асоційованих клубів, з яких 98 000 євро призначені для Прімери та 37 000 євро для Сегунди, а також бонус для тих, хто перейшов до Сегунди В.

У пункті 8 Порядку денного було одностайно затверджено Положення про аудіовізуальну техніку та інфраструктуру, яке застосовуватиметься протягом сезону 2021/22 в аудіовізуальних засобах, маркетингу та спорткомплексах.

Крім того, під час засідання були затверджені призначення нових членів Ради директорів, до складу якої увійшли: Іван Лопес з «О Парруло Феррол», Хав'єр Баррейро з «Ноя Портус Апостолі», Пабло Вільчес з «Реал Бетіс Футзал В» та Віктор Плаза з «БіСоккер УМА Антекера», який також увійде в Комісію з етики.

Точно так само під час Асамблеї клуби Прімери LNFS одноголосно схвалили оскарження Регламенту, нормативних норм та основи змагань, представлених RFEF на сезон 2021/22.

Джерело - www.lnfs.es

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.