Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Максим Павленко: "Ми прагнемо максимальних результатів"

Гравець львівської «Енергії» та національної збірної України Максим Павленко в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про перший матч «синьо-жовтих» (Україна – Словенія 6:3) на чемпіонаті Європи, що триває в Хорватії.

- Взагалі, нам поталанило з тим, що мали можливість вивчити словенців по матчу із іспанцями. Крім того, ми мали записи з їхніми попередніми іграми. Тож, підготовка до гри була дуже серйозною. Нам вдалося вивчити усі їхні сильні та слабкі сторони. Велику увагу приділяли грі в обороні, особливо при виконанні словенцями стандартів. Хоча ми трошки розслабилися і зіграли по-іншому, що призвело до першого голу у наші ворота. Ми цей епізод розібрали відраз після гри. Увесь матч ми грали персонально, а в цьому епізоді чомусь перейшли на зонний захист.
Cловенці мають не погану команду, що і показала їхня гра із іспанцями. Тому нам довелося включати максимальні швидкості для того, щоби їх обіграти. Добре, що у нас був високий відсоток реалізації гольових моментів. В принципі, ми контролювали хід усього матчу.

- Наступний матч наша збірна проведе в суботу проти іспанців. Українців може влаштувати і нічия, чи можна сподіватися на щось більше у цій грі?
- Не сумнівайтеся, настрій на цей матч у нас буде дуже серйозним. Про нічию ніхто не думає. Якщо перед грою налаштовуватися на «мирову», то це уже крок до поразки. В іспанців триває оновлення складу, не завершився пошук ігрових зв’язків. Будемо намагатися за рахунок активної гри зіграти гідно і перемогти чемпіонів Європи. До речі, перше місце в групі надає можливість залишитися в Загребі, в тому ж самому готелі. Друга команда групи повинна переїхати в Спліт.    
   
- Попри оновлення складу, збірна Іспанії є одним із головних фаворитів Єво-2012?
- Так. Але ми приїхали не тільки для того, щоби перемогти словенців. Збірна України хоче конкурувати з грандами, здобувати перемоги над фаворитами Євро-2012. Матчі із нами ні для кого не будуть легкою прогулянкою. А як вийде, побачимо. Запевняю, ми прагнемо максимальних результатів.  

- Що скажеш про організацію чемпіонату Європи?
- Організація на найвищому рівні. Жодних зауважень ні в кого з нас не має. Усе відбувається за графіком.

- Футзальне Євро викликало ажіотаж у Хорватії?
- На матчі-відкритті Іспанія-Словенія було багато глядачів. На нашій грі із словенцями уболівальників було менше. До речі, більше присутніх в залі уболівали за наших суперників. Хоча в нас теж була група підтримка, приїхав навіть посол України в Хорватії. Зі Львова теж приїхала група підтримки, прибуло керівництво «Енергії». З України має приїхати ще більше уболівальників, таке бажання висловили керівники інших клубів. Було приємно, що наші уболівальники дуже гучно виконували гімн України. Сподіваюся, що наш гімн ще голосніше лунатиме перед матчем із іспанцями.

- В Загребі також проходить крупний тенісний турнір. Не пересікалися із його учасниками?
- Організаційний комітет тенісного турніру базується в нашому готелі на першому поверсі. Шкода, що Сергій Стаховський вибув зі змагань на ранній стадії. А так, учасників тенісного турніру бачимо регулярно. Були свідками, як гігант Іво Карлович, зріст якого понад два метри, сідав у невеликий «Сітроен». Шкода було його, важко ж керувати маленькою автівкою із таким зростом (сміється).  

 

Джерело - energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.