ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»

Олександр Косенко: "Проаналізуємо, чому зробили такі дитячі помилки"

 

Головний тренер збірної України Олександр Косенко оцінив гру своїх підопічних у товариському матчі зі збірною Румунії (2:5)

 На жаль, сьогодні ми не перемогли. У нас було бажання і вдавалась гра, але в останні дві хвилини багато пропустили. Проаналізуємо відео, глянемо чому зробили такі, можна сказати, дитячі помилки - в простій ситуації тричі віддали супернику м'яч. Мабуть людський фактор зіграв роль або психологічно підламалися після другого голу румун.

Добре, що це товариська зустріч і в нас є право на помилку. Вважаю, що гра була непогана, є що аналізувати. Напередодні прогнозував, що гра повинна вийти яскравою, з багатьма гострими моментами, так і сталося. Думаю, глядачі не нудьгували на трибунах, навіть попри непозитивний рахунок для нас. Зробимо висновки і будемо готуватись до Грузії.

 Сьогодні на провідних ролях були бразильці. Ви готувались до такого перебігу подій?
 Безумовно готувались і до бразильців, і до румунів. Коли ми грали з ними на Євро, не було тільки стовпа (Іке - ред.), який дуже добре показав себе. Думаю, загалом ми з ними впорались. Зрозумійте, це бразильці, вони створюватимуть моменти і від цього нікуди не дінешся. Моментами ми добре грали і в атаці, і при обороні. Загалом нічого страшного не сталося. Головне, що є як позитивні моменти, так і ті, над якими потрібно працювати. Будемо рухатись вперед і готуватись далі. 

Джерело 
– sport.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.