Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіЖенский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»ИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»ИспанияФабио: «Думаю, я был прав, когда перешел в такой клуб, как «Пальма»ПортугалияХоссейн Тайеби: «Очень рад присоединиться к «Бенфике»РоссияВ протесте отказать! Виноват не нарушитель, а пострадавший...ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»

Владислав Сизик: «На зборі юнацької збірної увага найбільше зверталась на схемі гри 3-1»

Владислав Сизик підбив підсумки НТЗ у юнацькій збірній України (U-18).


Гравець ФК «Любарт» Владислав Сизик взяв участь у навчально-тренувальному зборі у Броварах, що тривав з 18 по 21 лютого цього року. Головний тренер юнацької збірної України (U-18) Віталій Одегов попередньо визначив перелік гравців, які перебували на зборі.

Влад детально розповів про «відрядження» до Броварів.

 Владиславе, поділися враженнями, як пройшов перший навчально-тренувальний збір для тебе?
 Перший нтз пройшов надзвичайно чудово. Сподобалося абсолютно все. Так як це виклик в збірну України, емоції переповнювали і був дуже радий бути там. Я не можу жити без цього виду діяльності, а тренуватися два рази на день було тільки в задоволення. Цікаво було послухати також теоретичний матеріал, де розповідалося про різні ротації та як правильно грати зі стовпом в тій чи іншій ситуації.

 Відчувається різниця між грою у збірній та у своїй команді ФК «Любарт»?
Відчувається, інший тренер, підхід, дещо інші завдання. Є і спільні моменти, то це аспекти гри, через стовпа. Також відчувалася різниця в плані фізичної сили, оскільки я граю за дорослу команду, де всі старші та фізично сильніші, то на зборах в цьому плані було трішки легше.

 На що тренер звертав більшу увагу? Які завдання тобі запам’ятались?
 На цьому зборі найбільше зверталась увага на ротаціях та тактиці гри в системі 3-1, також на культуру пасу та тактичних діях в обороні в меншості. Звісно, що найбільше запам'ятались ротації, адже на них найбільше акцентувалась увага, але було чимало нових завдань та вправ, які також запам'ятались та були взяті до уваги.

 Наскільки для тебе важливо отримувати довіру від тренерського штабу збірної?
 Найголовнішим було справити перше враження про себе позитивно, з чим, на мою думку, я впорався. Звичайно, що довіра тренерського штабу це завжди добре морально і надає додаткової впевненості на полі у своїх діях.

 Чи швидко знайшов спільну мову з новими колегами?
 Хлопці у збірній всі хороші, комунікабельні, тому проблем зі спільною мовою та новими знайомствами абсолютно не виникло.

 Які плани та висновки на майбутнє?
 На жаль, в цьому сезоні не вдалось пройти в раунд плей-оф у Другій лізі чемпіонату України, що було одним із завдань. Щодо майбутнього то є цілі як у клубі, так і у збірній. Будемо наполегливіше тренуватись, робити аналіз помилок та старатись їх не допускати, вигравати ігри, що залишились у цьому сезоні, чим радувати наших вболівальників, тренерський штаб та й самим отримувати задоволення від гри.

Джерело  ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.