Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Тарас Королишин: "Очікую лише на позитивний результат та хорошу гру"

Вихованець клубної Академії "Урагану", а нині гравець мінської "Сталіци" Тарас Королишин розповів про дебют збірної в Івано-Франківську, майбутніх суперників та дружні стосунки з Роніньо.


- Збірна вперше зіграє в Івано-Франківську. Що для тебе означає вийти на рідний паркет у "синьо-жовтій" футболці?
- Насамперед, для мене це велика честь і гордість мати можливість зіграти вдома. Тим паче у складі національної збірної  України. На мою думку, ці відчуття не передати словами.

- Чого очікуєш від матчів збірної в Івано-Франківську?
- Очікую лише на позитивний результат та хорошу гру. Однак буде не легко, адже як Румунія, так і Грузія на даний час є дуже непростими суперниками.

- В останній грі проти румунів ти відзначився голом, тим самим допоміг збірній створити камбек на Чемпіонаті Європи. Очікуєш подібний матч і цього разу?
- Так як я вже сказав румуни є не простим суперником. У них дуже зіграний склад досвідчених гравців плюс додалися бразильці, які можуть зіграти нестандартно. Думаю, буде важкий поєдинок і все залежатиме від нашої гри. Безумовно, зробимо все, щоб перемогти і потішити франківських вболівальників.

- У складі Грузії гратиме Роніньо, разом з яким ти виступав і в "Урагані", і в "Сталіці". Чекаєш на зустріч з ним вже по різні боки барикад?
- Роні - мій хороший друг, разом з ним ми пережили не мало хороших моментів в "Урагані". Але так щоб чекав - то, напевно, ні (посміхається - ред.), адже "на майданчику друзів не буває". Та буде дуже цікаво. Грузія за останній час також дуже сильно додала в плані організації гри. У складі є як сильні грузини так і сильні натуралізовані бразильці, тому легкої прогулянки для нас точно не буде.

- Хочеться забити при рідних трибунах?
- Насамперед, при рідних трибунах хочеться достойно зіграти, потішити вболівальників якісним та яскравим футзалом, а також позитивним результатом. Не ставлю собі цілі обов'язково вразити ворота суперників, та якщо вдасться забити і допомогти збірній перемогти - це буде ще одним бонусом для мене.

- Твої побажання франківським вболівальникам напередодні матчів збірної.
- Вболівальникам побажаю отримати максимум задоволення від цих матчів збірної, адже не часто є змога побачити наживо збірну в своєму рідному місті. А ми постараємось зробити все для того, щоб трибуни не стихали! Від себе хочу передати величезний привіт всім франківчанам, рідним, друзям, знайомим і запросити на наші ігри!

Джерело - Розмовляв Андрій МОКЛЯК, SPORT.IF.UA 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.