Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаЖенский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турЛига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»ИталияИталия-2019/20. 5 тур. Каос Мантова – Тодис Лидо ди Остия. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсФутзал в миреУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»РоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»Футзал в миреЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Халле-Гооїк» – «Продексім». АнонсИталияИталия объявила состав на матчи отбора к ЧМ-2020

Тарас Шпичка: «Довгий час не знали дату матчу за Суперкубок, тому не вдалося провести збори»

Головний тренер чинних чемпіонок України «IMS-НУХТ» Тарас Шпичка розповів нам як його команда вела підготовку до матчe за Суперкубок.


 Як велася підготовка до матчу за Суперкубок?
 Ми розпочали підготовку на початку серпня і готувалися в Києві. На збори не їздили, тому що не могли їх організувати, бо була невідома дата матчу за Суперкубок, а потім вже було запізно їх проводити.

 Чи проводили якісь товариські матчі?
 Не проводили, бо з київськими командами не вдалося домовитися. «Будстар-НПУ», то відпочивав, то готувався до Кубку кубків, а команда «AFC 5G» не зібралася. А кудись виїжджати… Про ПЗМС у нас не було інформації, а «Tesla» кудись на збори їздила, начебто в Росію, але точно не знаю. Так що просто не було з ким проводити спаринги.

 Проводили скаутинг «Ладомира»?
 Нічого не розбирали. Знаю тільки, що вони грають у футбол. Думаю, що вони зараз перебувають у хорошому фізичному стані, бо постійно тренуються і грають. Для нас це взагалі буде перша гра. Будемо грати з чистого аркуша.

 Стосовно Суперкубка думка людей зазвичай розділяється: хтось каже, що це просто виставковий матч і не дуже престижний трофей, а інші навпаки кажуть, що кожен трофей важливий. Ви якої думки дотримуєтесь?
 Будь-який трофей важливий, хай би це був Суперкубок, Кубок району, Кубок області. Треба виходити і демонструвати якісну гру на будь-яких змаганнях. Суперкубок – це трофей, який завжди хочеться здобути і ти налаштовуєшся тільки на перемогу. Може хтось так і говорить, але перемогти хочуть усі. Думаю, що у нашому випаку і ми, і «Ладомир» налаштовуватимемося тільки на перемогу, а тому на всіх очікує цікавий матч. От нещодавно відбувся чоловічий Суперкубок. «Ураган» і «Продексім» боролися, хотіли перемогти, показали якісний футзал. Думаю, що той матч усім сподобався. Чим ми гірші? Старатимемося показати змістовну гру.

 Хто визначав дату і час проведення матчу за Суперкубок? Все-таки 12:00 у вівторок - не найкращий час для залучення глядацької аудиторії.
 Ми підлаштовувалися під «Ладомир». Наскільки я знаю у них зараз половина команди задіяна у зборах зібрної України WU-17 з футболу. Вони тільки в понеділок повертаються додому, а в суботу у них уже начебто тур футбольного чемпіонату і плюс половина команди їде в іншу збірну. Тож ми погодилися на ту дату, яку вони запропонували. 

 Чи розглядалися якісь інші міста для проведення матчу за Суперкубок?
 В цьому питанні ми теж підлаштовувалися під «Ладомир». Вони просили його провести де-небудь на нейтральній території. Ми їм пропонували Житомир, але наскільки я знаю, то вже від Асоціації було прохання про Луцьк, оскільки з нього швидше добиратися до Івано-Франківська. Вони хочуть потрапити на гру збірної України проти Грузії і тому поставили початок на 12:00.

 Цього літа команду залишили Анна Сидоренко, Ірина Бавзенюк, Вікторія Роздобудько, Софія Рубан і Ганна Прокопенко. Чи плануєте когось підписувати на їхнє місце?
 Поки що ніхто не поповнив нашу команду. У минулому сезоні в нашій заявці було 18 дівчат, тепер залишилось 13. Нічого страшного, зараз обходитимемося власними силами, а далі побачимо.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.