ЧехияЧехия. «Спарта» громит «Сварог» в первом матче финала плей-оффИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «Барса» побеждает по пенальтиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 2 этап. 7 тур. LIVE!РоссияТемур Алекберов сложил полномочияПольшаНаши за границей. Дубль Николая МорозоваРоссияНиколай Канивец: «Большое спасибо всем!»КазахстанКайрат Оразбеков: «Ужесточение лимита негативно отразится на развитии казахстанского футзала»Беларусь«Пластырем залепил и бегал еще месяцок». Игроки минской «Столицы» – о любимых футзалкахКазахстанИгита: «Что главное в жизни? История, которую мы сделали. Что остается? Сделать эту историю еще весомей.»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 7-й тур. Прогноз від Миколи ГрициниБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. 2-3 матчи. Голы украинских бомбардировИспания«Мовистар Интер»: кардинальных изменений не будетБразилияБразилия-2019. 5 тур. Лучшие голы, финты и сейвыРоссияДенис Абышев: «Тюмень» окажется среди ведущих клубов Европы» Экстра-лигаКлуб бомбардирів Олександра Яценка станом на 23.05.2019РоссияТОП-5 голов 1/2 финала Суперлиги РоссииЖенский футзалПідсумки сезону у Вищій лізі серед жіночих команд: думки головних тренерівСборная УкраиныЗбірна України серед спортсменів із вадами зору перемогла на турнірі в Іспанії Вторая лигаСергій Тригубець: "Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів"Испания«Барса Ласса»: Лео Сантана уходит, Даниэль приходит, для Лосано и Диего готовят новые контракты

Владислав Лаврик – президент Асоціації футзалу Донецької області

Громадська спілка «Асоціація футзалу Донецької області» в органах юстиції була зареєстрована 1 березня нинішнього року. Для того, щоб вдихнути в неї життя, згідно з законом, має відбутися виборна конференція. Ця подія відбулася в Краматорську, в офісі Федерації футболу Донецької області.

Перед початком роботи делегати конференції хвилиною мовчання вшанували пам'ять головного тренера ФК «Славхліб» (Слов'янськ) Юрія Скіданова, який пішов у інший світ 23 лютого нинішнього року. 
 

У вступному слові начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик розповів про історію цього виду спорту у нашому краї, зупинившись на досягненнях наших земляків і при цьому підкреслив, що прийшла пора славні традиції відновлювати.

Після доповіді голів мандатної та лічильної комісій, засновники, а це власне сама Федерація футболу Донецької області та ФК «Славхліб» (Слов'янськ), розглянули заяви громадських організацій, футбольних клубів і трудових колективів про прийом у члени Асоціації та проголосували за це рішення. Таким чином, нині членами АФДО є 17 організацій. 
 

Заяву на участь у виборах Президента АФДО подав Владислав Лаврик - заступник голови Донецької обласної державної адміністрації. У своїй програмі він зробив акцент на модернізації системи проведення змагань, створення матеріально-технічної бази для плідної навчально-тренувального процесу клубів, що беруть участь в турнірах, що проводяться під егідою АФДО, будівництві майданчиків і залів, а також підготовки тренерських кадрів і суддівського корпусу. Президент МФК «Єнакієвець» Андрій Новіков і Президент ФФ Святогірська Олексій Клименко, які виступали у дебатах, підтримали програму кандидата і внесли свої побажання. Одноголосним рішенням делегатів Владислав Лаврик обраний Президентом АФДО. Першим віце-президентом АФДО обраний Андрій Новіков. Віце-президентами Сергій Головченко, Данило Дичко, Роман Папирін та Олег Зубарєв
 

Делегати також обрали керівні органи Асоціації. А на засіданні виконкому були утворені комітети і обрані їх керівники, затверджена програма основних напрямків роботи і першочергових заходів.

Джерело - Микола Гісь, спеціально для офіційного сайту Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.