Юношеский футзалИтоги жеребьевки Юношеских олимпийских игр-2018Футзал в миреДеян Джедович: «Думаю, что очень скоро количество перейдет в качество, и Азия догонит Европу»Женский футзалМарія Буйко: «В Україні дуже професійний підхід до футзалу»Чемпионат мираЧМ-2018 среди студентов. ИтогиНуну Диаш и Фернандиньо – лучшие в ПортугалииФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 2. Снова португальские 4:2МолдоваСергей Филь и Дмитрий Делятинский – в кишиневском «Динамо» Экстра-лига«Сокол» уступает «ЭРА-ПАКу»Чемпионат мираЧС-2018 серед студентів: чоловіча збірна України здобуває бронзуРумынияЕсть первый трофей украинцев в румынском футзале!КазахстанЄвген Сірий продовжить кар’єру в КазахстаніЧемпионат мираЧС-2018 серед студентів: жіноча збірна України здобуває сріблоФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 1. Негостеприимные «Спортинг» и «Бенфика»Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Попередній раунд. Збірна Швеції стала останнім учасником Основного раундуЭкстра-лига«ХИТ» в Беларуси: Игорь Борсук забивает в каждом матче, но киевляне не выигрываютЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниРоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»

Чоловіча студентська збірна України побореться за «бронзу»

Збірна України зіграє у матчі за 3 місце

Після важкої, але в півфіналах легко і не буває, перемоги жіночої збірної України, яка виборола перепустку до фіналу у матчі зі збірною Франції, на майданчик «Алмати Арени» вийшла і наша чоловіча студентська збірна. На шляху команди Олександра Косенка до головного матчу була збірна Росії, авторитетний суперник, який неодноразово був і переможцем, і призером студентських футзальних Мундіалів.

Лише по одній зміні провели на майданчику наші четвірки, а рахунок вже став 1:0 на користь суперника. З ауту від лівої бровки пройшла передача на дальню стійку, а там же був Дьомін, який і переправив м’яча у ворота. На цьому біди українців не закінчилися. На 7-й хвилині суперники виграли кілька стиків, і Понкратов подвоїв перевагу суперника. За хвилину ще один стандарт, і Орлов дальнім ударом довів перевагу збірної Росії до трьох м’ячів. Олександру Косенку довелося терміново втручатися в гру і брати тайм-аут.

Потроху українці оговталися, налагодили контроль м’яча, перевели гру на половину суперника, але моментів біля протилежних воріт було обмаль. Ситуація на краще змінилася на 14-й хвилині. Дзюба майже з центрального кола зробив передачу в штрафний майданчик на Педяша, і той в дотик підкорегував політ м’яча до сітки.

Діяти більш агресивно українцям заважала кількість фолів, яких на 16-й хвилині стало 6. Дабл-пенальті у Росії пробивав Кудзієв, але Сухов переграв суперника – вийшов з воріт і відбив м’яч. Згодом Сухов почав потроху підключатися до атак, але це не призводило до небезпеки біля воріт Балашова. Малишко знайшов момент для дальнього пострілу, проте голкіпер росіян зіграв надійно. Як за кілька хвилин і Сухов, коли обличчям відбив небезпечний удар по своїм воротам. , Невдовзі після того як нашому голкіперу надали допомогу пролунала сирена на перерву.

Підключення Сухова продовжилися і з початком другого тайму. Правда, не завжди обачні – втрата м’яча дозволила супернику пробити по порожнім воротам, і нашу збірну від неприємностей врятувала стійка. Рахунок гнав нашу команду до атаки, і Балашову довелося демонструвати свою майстерність після удару Микитюка від лівої бровки. Врятував свою команду голкіпер, коли Пелех здалеку пробив зі штрафного. А ось чергове підключення Сухова у середині тайму і втрата м’яча були суперниками покарані – Ніязов спокійно вразив порожні ворота.

Після цього у нас в якості п’ятого став виходити Педяш. Суперники почали частіше фолити, і на 35-й хвилині вибрали весь ліміт порушень. Численні атаки з п’ятим таки принесли забитий м’яч, коли Малишко з-меж штрафного спрямував м’яч у ворота. На більше, на жаль, нашої команди не вистачило.

У неділю о 9:00 збірна України в матчі за бронзові нагороди зіграє з командою, яка поступиться в протистоянні Казахстану та Португалії.

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. 1/2 фіналу
Україна – Росія – 2:4 (1:3)

Україна: Сухов – Цілик, Педяш, Дзюба, Малишко – Біров – Радевич, Микитюк, Пелех, Ковальчук, Легендзевич
Голи: Педяш, 14, Малишко, 38 – Дьомін, 3, Понкратов, 7, Орлов, 8, Ніязов, 29

Прес-служба Асоціації футзалу України  

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.