Остальной мирОлександр Бондар: "Рівень українського чемпіонату, звичайно, вищий, проте польський футзал постійно розвивається" Сборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения пробилась в финал чемпионата мираОдессаОдесса: неделя под знаком побед «МКВ», «корабелов» и «стройматериальщиков»ОдессаАртур Азерлян: «Есть желание попасть в четвёрку лучших»ВетераныУ Чорноморську відбувся турнір з футзалу серед ветеранів на відкритих майданчиках Сборная УкраиныОсобенности национального футзала: о U-21, ненормативной лексике, альтернативной истории и словах Виталия Одегова ЛуцкСергій Голоскоков: «Для мене важливий результат з точки зору самих дітей і розвитку футзалу»Сборная УкраиныДівоча збірна України (WU-17) провела збір у Славутичі ЛуцкВолинь. Одноосібно та тривладноЛьвовПрезидент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої командиЭкстра-лигаЦыпун и капитал. Какие козыри сделали Продэксим чемпиономОстальной мирНаші люди в БарселоніХарьковЛучшие голы 19-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаМосквичов: не віриться, що за два роки існування Продексім взяв «бронзу» та «золото»Экстра-лигаЛегчанов: хоч і програли фінал, але чесно дивимось один одному в очіЗапорожьеЛетний чемпионат Запорожской области-2017. Премьер-лига. 4 тур. ОбзорАссоциация футзала УкраиныСергій Владико взяв участь у засіданні президії Асоціації футзалу ЛьвівщиниЭкстра-лигаПляжное настроение. Что оборвало «бронзовую» серию ЭкстралигиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. «Продексім» - новий чемпіон, а «Локомотив» з бронзовими нагородамиХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Toshiba» здобуває чемпіонський титул (+відео)

Екстра-ліга. Анонс третього матчу «бронзової» серії

В останню суботу травня у Харкові продовжиться «бронзова» серія плей-офф Екстра-ліги між харківським «Локомотивом» та київським «ХІТом». Нагадуємо, що після двох перших поєдинків, які відбулись у Києві, рахунок у серії за бронзові медалі рівний – 1:1.
 

Тепер же серія триватиме у Харкові. І вже зараз можна провести певні аналогії з півфінальною серією «Локомотива» з «Продексімом». Тоді «Локо» теж програв перший матч (лише з тією різницею, що у Херсоні була поразка по пенальті, а у Києві – в екстра-таймі). Потім була розгромна перемога над опонентом. І тепер буде цікаво подивитись, як надалі розгортатимуться події у цьому протистоянні. Чи побачимо ми п’ятий матч? Чи доля бронзових медалей визначиться у Харкові? Відповіді на ці питання ми дізнаємось у 28 травня, а поки що звернемо увагу на матч № 3.

Недарма ми згадали півфінальну серію «Локомотива» з «Продексімом». Якщо підопічні Євгена Ривкіна пам’ятають, як закінчилось протистояння з херсонською командою (а вони пам’ятають – не так багато часу пройшло!), то вони мають зробити все для того, щоб не повторити тих помилок, які були допущені. І це стосується не тільки суботнього матчу, а і недільного. Якщо харків’яни зробили правильні висновки, то тепер вони навряд чи наступлять на ті ж самі граблі. До того ж, наразі на користь «залізничників» психологічна перевага після останнього побачення з «ХІТом». А про фактор рідних стін годі й казати.

Щодо «ХІТа», то підопічним Олега Лук’яненка треба підійти до третього та четвертого матчів «бронзової» серії у повному озброєнні, ретельно проаналізувавши причини та помилки, які призвели до поразки у другому поєдинку. Безумовно, поразка 0:4 боляче вдарила по амбіціях «кабельників». Тому, немає сумнівів у тому, що на суботню гру в столиці Слобожанщини кияни вийдуть надмотивованими. І якщо вони не потраплять у тактичні пастки Євгена Ривкіна, то можуть цілком реально претендувати на перемогу не тільки у третьому поєдинку, а і потім за підсумками серії. Повторюємось: для киян у третьому протистоянні з «Локомотивом» головне – не почати одразу грати в то гру, яку запропонують харків’яни. І тоді столична команда може розраховувати на успіх.

Серія за 3-4 місця
«Локомотив» (Харків) – «ХІТ» (Київ)

27 травня 2017 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи – 13.00.
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), А. Духан (Луганськ), Д. Куций (Харків)
Хронометрист: Є. Диннік (Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.